ben karşılıksız harcıyorum ona, ayrılsa unuturum tüm harcamalarımı
tüm harcamaları ben yaparım para kimdeyse o yapsın kullanma değil ki bu
ve gurur yapıyoda o gururu nasıl çozerim
Sen ona. Deki sen nasil iatersen ole yapalim. Ekrkek alata girmez neolursa olsun. Sen altan alacak sin. Gurur insana herseyi yaprmtirir. Onu sevdiyini. Belietmiyorsun demeki arkadasca. Fazla yaklasiyorsun. Daha cok. Benligini goster onu sevdigini. Paranin. Herkapiyi. Acmaz.:)
Sende balık verme, balık tutmayı öğret.
Haklısın valla :D
Belliki adam paran icin degil gercekten seni sevdiği icin yaninda.. bu zamanda gercekten seveni bulmusta bunuyosun.. tek basinayken ye ne yemek istiyosan ya da biraz tutumlu olmayı ogren mesela.. ne gerek var israfa?
Bende onu canımdan çok seviyorum oda oyle biliyorum ama oaram varken neden sıkıntı çekelim
Valla bu soruya cevap bulamadim ama boylesi gururundan vazgecmez evlenince kese ortak olur ozaman kabul eder heralde:)
Evlenince değişiyo durum tatlım senelerce baktım sigarasına kadar aldım o ne yaptı hiçç sonunda bastım tekmeyi o iş olmaz erkek erkekliğini bilecek kadın kadınlığını
Cevap
62Cevap
Sefil bir şekilde yaşamak gibisi var mı lan! Kız arkadaşımla döndüğüm sigaranın, aynı şişeden içtiğim biranın, soğuk kış günü bankta oturup felsefe yapmanın ve göğsüme yatırıp ona kitap okumanın tadı hiçbir şekilde paha biçilemez. Sıyrılın şu lüksünüzden biraz, satın alamayacağınız çok şey var. Şu an bir karavan almanın planlarını yapıyorum. İçinde bol bol kitap, film, sigara ve bira ve yanımda sevdiğim kadın... Var mı daha ötesi?
bencede bırak biraz kendi ayakları üstünde kalmaya çalışıyor işte. eger sen ayakta kalması için görünmez bir destek dibi dayansan yakta tutsan onu gün gelür o destek gider adamın hayatı darma duman olur hem erkegin dogasında var erkek kazanıcak eşine bakacak diye.
senin kafana sokım ben su dediklerine bak. terbiyesizlikten baska bisi değil böyle mi konusulur kendını cok begenmıssın sen bı bok haketmıyosun yazık cocuga sana para yetıstırıyo erkeklik gururu denen bir kavram vardır ac 2 kitap 2 söz oku da beynine bişiler girsin her sey para demek değil.
Cahilsin sen, ben fakir diye ondan atrıldımmı be kardeş? Salak diye sevgi lafımdır o benim önada derim, erkeklik kavramınıda bizde biliyoruz ben ona çalışır bakarım o üzülüyor diye soruyoruz burada az empati kurun hemcinsiz bide
Hepimiz hak ettiğimiz erkeği bulduk bulmadıysan sende onu bulacaksın, sevgilim bana aşık her şey erkekliğin ne olduğunu bilmek değil
bak şeker kız erkekler böyle durumlarda kendini sorgulamaya başlar hiçbir işe yaramadığını düşünür ve içten içe çok üzülür hayatından çıkmayı dahi düşünür bu düşünceyi beslediği için çok şanslı bir kızsın çünkü seni sevdiğinden seninle eşit olmak istiyor çünkü bilinçaltında onu terkedebileceğin düşüncesi var :)
benımle evlenirmisin belediye onundekı fiskiyen olayım :) paran olduğundan etkılenmedım ben calısırım bakarım ona demen cok cekici geldi bana böyle biri için tatlıtuğdan daha cekici olablirim :)
Her erkeğe yapılmaz o, bnmki gibi erkeğe de her kadın bunu der
Evet klişe diye demeyelim mi lafımızı
Erkeklik gururu denen bir şey var. Yuh! Ben yatıcam sevgilim bana bakıcak öyle mi?
Hesap ödenirken bir bayanın el atması cidden bir erkeğin en çok zoruna giden şeylerden biridir diye düşünüyorum.
Bende erkek gibi bir kızım benim param onun parası zaten ne fark var, o gururu nasıl kırcaz
O gurur kırılmaz, kırılamaz, kırılmamalı...
Erkek sonuçta lütfen. Bazı hususlar kadınlara has olduğu gibi bazı hususlar da erkeklere hastır. Bunlar değiştirilmez. Hani belki konuşup aranızda belirli bir şekilde anlaşabilirsiniz ama gerçekten bir bayanın parasıyla geçinmeyi kolay kolay bir erkek kabul edemez.
Sevgilini tebrik ederim. Delikanlı çocukmuş. Sen yiyici birine düşseydin anlardın sevgilinin kıymetini.
Oyle biri içinde böyle konuşmazdım, sevgilim hakediyor herşeyi
Beni de evlatlık alır mısınız? Hiç sesimi çıkarmam uslu uslu otururum, ne kumarım ne sigaram var yanımda da 5 kavanoz bal + 1 kilo petek hediyem
:D:D:Dgel yavrum babacığınla çok samimi olmaman şartıyla besleyelim seni
aşk olsun annecim kırıldım bak şimdi cık cık cık hiç öyle biri gibi mi gözüküyorum ühüühüü
Asıl salak olan sensin sem gerçekten sevsen bu sekilde konusmazsin sevgilinn arkasindan bence sen o çocuğu haketmiysun kendini begenmis budalann tekisin a varya senden bir bok olmaz bu kafaylada senin gibi mal birisiyle evlenirsin
Yok ya oda bana salak der sevdiğimden diyorum, aramızda o:) önada senin bu durumunu internette sordum diye mesaj attım, sevgilim sizin gibi değil, bn kalsam oda mal evleniriz işte:)
keşke bir tane de ben bulabilsem sen gibi...
herkesin bir yaşam şekli var imkanlarına göre bunu anlamak istemiyosa yapcak bişe yok ya idare etcen ki nereye kadar ya da şutlayacan... aaah ah :)
1. o adam salak degıl senı gercekten sevıdıgı ıcın cabalıyor
2. sen kendı sevıyenden bır ınsan bulmalısın tum erkeklerın yapacagı bır harekettır
3. ben olsam senı coktan bosamıstım tatlım ;)
1 biliyorum sevdiğimden salak diyorum2bizim seviyemiz aynı, ondan başka erkek dusunemiyorum3dusunemiyorum demiştim:)
4 bence sen gıt onunla sevıs aklın karısmıs yerıne gelır :D
aslinda cocuk biraz geri kafaliymis. tum sorun bu. ne olmus yani hanim fazla kazaniyirsa. bunda ayip diye bisi yok ki. yok toplum oyke gerektiriyomus efenim erkeklik gururuymus. yok oyke birsey.
Aynen oyle o kafayı nasıl ileri sarcam bilmiyorum
sag kulaginin arkasinda next tusuna biraz uzunca bas birak. ama fazla basma cok ileri sararsan begenmez seni:-)
İkna edemezsin, sen daha fazla kazandığın için gurur yapıyordur. Sonuçta ataerkil bir toplumdayız. İşiniz zor.
Evet ya kendi paramdan utanıyorum yanında, ataerkil toplum ilk defa deli etti beni
Utanacak bişey yok. Bende bu duruma düşmüştüm ama gurur yapmadım. Sonuçta sevgilim kariyer sahibi, iyi bir üniversiteden mezun ve güzel bir işi olan biriydi. Fazla kazanması normaldi, bende imkanlarım doğrultusunda bişeyler yapardım ama onun harcamaları daha rahat olurdu. elbette maddi gücü fazla olanın bazen sesi daha fazla çıkabiliyor ama her ilişkide bazı sorunlar olur. maddi konuları fazla takmamak lazım.
Bende aynen oyle düşünüyorum o fazla kazansa o ödesin ben yardm etmeye çalışayım terse donuşturemiyor. Nasıl çozcez bunu
çok sıkıntılı bir durum ya. uzaktan bakınca eşinin maaşının iyi olması güzel gibi dursada işin içine girince insanın gururu inciniyor biraz. erkek arkadaşına hak veriyorum yani. bence çok aşırıya kaçmadan onun bütçesine uygun hareket etmelisin. gez toz dan bahsediyorum tabi. arada senin de hesap ödemende sıkıntı yok ama hep sen ödemeye kalkarsan onu kaybedersin. bu arada mesleğin nedir merak ettim :D
Bütün masrafları sana yüklese bu kez beni kullanıyor mu diyeceksin. Hiç yüklemeyince salak oluyor. Mantık terk.
adam sana yetişmeye çalışıyo sen salak diyosun.
bide böyleleri var işte
Yok biz aramızda oyle şakalaşır konuşuruz:)
mantıklı bir durum konusarak sorunu cozmenız lazım evet kımde varsa tasın altına koyabilir ya da odemeleri o yapsın ama bir şekilde göstermeden ona destek olun hem siz hemde o mutlu olsun
Tüm hesabı sen ödeme yarı yarıya falan de tüm hesapları ödemeye kalkarsan gururu incinir
Keşke ya yarı yarıya da kabul etmiyor
ne bok yapıyorsan gizli gizli yap ayıp yazık çocuğa erkekleri eleştirme erkek değilsin. Erkeklik gururu değil o erkeğin bir parçasıdır o duygu. ve işinize gelince zenginlerin yanındasınız asıl saçma olan sizsiniz o çocul seni seviyor.
Demek var böyle erkeklerde. Sizin erkek arkadaşınız ben olsaydım keşke. Vay be. 😎
Hahay:) sende dengini bul ozaman dert etmezsin bu kadar kendne;)
Bazı sözlerin fazlasıyla haddini aşıyor , karşılıksız harcıyorum ne demek? sen o çocuğuda , mutluluğuda hakketmiyorsun , net ve kesin. Kendin gibi züppe bir tip bulacaksın ancak öyle ;)
Niye be:D onu karşılıksız seviyorum karşılıksız harcıyorum, o karşılık vermiyor anlamında değil ben karşılık beklemiyorum anlamında
Ya ben kız arkadaşımla sinemaya gidicem , biletleri o alcak , oldu bide etek giytyim?
Sen para bende ben harcarim duygusuna kapiliosun ki bir erkek kendisine para harcanilmasindan hoslanmaz fitratida yok.. konusup anlasmaya bakin
Sevgilinin yerinde olsam sana bir tekme basarım bir daha da adını bile duymak istemem.
Allahtan yerinde değilsin, biz aşığız birbirimize:)
Adami mahcup durumda birakiyosun gururla alakasi yok.. empati kur.
Ya ona hep soyluyorum mahcup olcak bir durum yok şu an beni terk etse ben ona şunları yaptım demem, karşılıksız yaptığımı biliyor herşeyi
Ya onu anlıyorum orda sorun yok nasıl duzeltcez ama bu durumu
Hiçbir şekilde bana harcatmıyor bendeyiz yok alman hesabı yok kabuk ediyorum ama parası yok biliyorum rahatsız oluyorum
Toplumun erkeğe yüklediği sorumluluklardan dolayı asamazsiniz illaki gurur yapar öyle değil midir? Erkek adamdır, evin direğidir, kildir yundur
Böylede kalırsa da olmaz
aynı şeyleri almak zorunda değiliz de sürekli karşılıklı olmak zorunda değil yani herşey ben alıyorsam diye sende sürekli almaya çalışma de
Ya neler dedim yok, alman hesabı bile istemiyor
ohoo abartıyor bence
Bosver oyle alismasin. Sen ayak uydur. Senin parani kullanmak istememesi normal
Bence oluruna bırak, anlayışlı ol ve gururunu kırmadan nasihat ver, tatlı dilli ol.
Ve olumlu düşün.
Seni seviyor bu çocuk.
Bende ona aşığım basihattan başka şeyden anlamıyor
Oluruna bırak dert etme.
Yüklenme de, onun yanında küçük şeylerden mutlu olduğunu göster.
SALAĞI'mı?
Sevgilini böyle küçük düşürmen seviyenin çok çok aşağıda olduğunu gösteriyor, evet zenginsin ama insan değilsin.
Sevdiğimden diyorum oda bana der
Ks de demen doğru olmamış.
Ah siz zengin kızları...
boşver o salağı bana gel ben hiç para harcamam hepsini sana kitlerim :D
bende erkek olsam benimde olmazdı sonuçta eve bakan erkek olmalı onada hak ver bırak kendine meslek buldun
Mesleği var kqzancıda kotu değil ama bana yetişemiyor, eve bakan neden erkek olmalı ayrıca ben erkek gibi bir kızım, eskidenmiş o
erkekler senin için sıraya girdi hadi yine iyisin :D
Para nelere kadir:D
sanki bizde para yok töbe töbe :D
o bizim doğamızda var o değişmez eğer değiştirebilirsen kimyasını bozarsın...
Gel benim kızarkadaşımol bana hayat boyu bak walla hiç yarışmam senle söz :D :D
Bende para açısından gurur yok beraber gezip yiyip içebiliriz :))
zengin olunca insanlar calısmaması mı gerekiyo bırak kendisi nasıl istiyosa öyle davransın
bilemedim şimdi ne desem ki yüklenme çocuğa ya da bir tezzgah kur senin etkinle zengin falan olsun işte ne bileyim
zati yemeğe çalişsaydi akilli olurdu sevdiği kizdan para almak guruna dokunoyra salak m oluyor :)
Salak benim sevgi sözcüğüm sevdiğimden diyorum:)
Bacı'm sizin türler nerede yaşıyor? Bi' bize denk gelmedi böyle kadın.
Erkek o gururu yapar ben dahil herkez de var onu kabul edeceksin artık. Ama biraz hirsimi aliyim diyorsan dizinle belinden aşağı vur :)
onu öyle kabullencen gerci daha gencsin kim bilir kimle olucan çok ilerde
Yok bu benim evleneceğim adam ama boylede kabullenilmez
Birimiz değişicez
Öyle olmak zorunda. Ona hakver ve sende biraz harcamalarını kısıtla. Kazanan sen olursun...
çek konuş adam akıllı ben seni sevıyorum maddiyatı kafana takma de
Sewdim seni bana bir omur bak agzimi acmam vala puhaha:)
vay be böyle kızlarda varmış helal olsun ama o da haklı gururu var
o salağı bırak bana gel sen.:))
onu bırak beni al, gurur yaparsam terket beni :P
o zaman erkek ini değiş bana gel tatlım 1.90 cm boy atletik yapı sosayal knum vs daha sayam mı
sevgilinden salak diye bahsetmek...
Seviyorum ya o yüzden diyorum:D
hadi bakalım ;)
:) salak değil aslında baska konular wardır
Ne konusu olabilir
çocuk dürüsttür senle bir geleçek düsünmüyosa paranı yiyipte yarın ayrıldıgınzda arkasından laf duymak istemiyodur
Ona söyledim beni şu an terk etse bir kere ağzımdan geçmesini bırak aklımdan geçmez harcadığım paralar
ee terk etse üzülürmüsün
O ayrı konu dünyam yıkılır
hımm o zaman boşwer para konusuyla sıkıp bunaltma
Salak değil, adamın hası gururlusu odur.
bana bakabilirsin mesela :D
Ben ikna oldum mesela :))
boşver kasma hiç ya harcasın adam
Yetmiyor işte parası
işe başlat onu senin gibi bir işte çalışsın
Davul bile dengi dengine
harca abla ya? nasıl olsa paran var.
Paranin sorun olmasi sacma.
erkek arkadaşın bilmiyor bu işi idare et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar