Sevgilim sürekli vücudumun ayıp yerlerini övüyor:) çok güzel şöyle böyle diyor. Hatta bazen bu övgüleri abartıya kaçabiliyor. Ama o öyle deyince ben utanıyorum ve hemen kızarıyorum. O da bunu anlayıp eğleniyor bu durumla. Bu saçma utancımı nasıl yenebilirim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hıhı utanıyormuş hahah Muhabbeti kesersin olur biter
Rahatsız olsam keserdim ama rahatsızım demedim utanıyorum dedim
Bir süre sonra alışırsın takılma hiiç
Burada saçma olan senin davranışın değil ki... Sevgilin bildiğin abaza ve bunu farklı şekillerde gösteriyor.
Hayir:) hiçbir zaman öyle bir şey istemedi benden ve evlenene kadar da olmaz diye kendisi dedi. Sadece benim hoşuma gittiğini bildiği için söylüyor ama o deyince utanıyorum işte
Peki senin hoşuna gittiğini nasıl anladı? Buralarımdan bahset sevgilim çok hoşuma gidiyor demediysen, hoşuna gittiğini anlaması için önce o konuşmaları yapmış ve senin hoşuna gittiğini görmüş olması lazım. Evlenene kadar olmaz demesi başka, bunun için sabırlı olabilmesi başka şeyler.
O bana dokununca mutlu oluyordum ve bunu görüyordu, sonuçta sevgilim istediğimizi yapmakta özgürüz. Bizde abartmadan yapıyoruz ve hoşuma giden seylerin farkında olduğu için bunu kullaniyor
utanman güzel birşey ama sana tavsiyem böyle konuları hiç konuşturmaman belli bir zaman içerisinde aşk sevgi gider sadece cinsellik olur ilişki
Cinsel ilişkimiz hiç olmadı. Zaten kendisi evlenene kadar istemiyor. Bunu söyleyen taraf da oydu bir yıldır da ilişkimiz var
cinsel ilişki olup olmaması önemli değilöenmli olan bu konuda vajina göğüs kalça övmeleri bir süre sonra cinselliğin bol oldugu konusmalara dönecektir.
Ben bu konuşmalardan hoşlandığım için kuruyor ama utandigimi da biliyor
hoşlanıyorsan sal kendini ama şunu unutma yarın birgün ayrılık olur resim atarsın konusmaları vs ifşa ederse canın çok yanar
Yok öyle biri değil, olgun zaten yaşi falan büyük birde babam da olsa bu kadar güvenmem ben. Atmadım öyle şeyler. Merakliysa yanımda gorsun
sana ne diyim ki ben git soyun o zaman rahatlarsınız
İkiniz de aynı 💩Sunuz
Sende utanmıyorsun da işte ne olduğunuz belli ikinizin
Neyiz? Uzun zamandır sevgiliyiz ve evlenmeyi düşünüyoruz. Cinsel ilişki de yaşamadık. Ne oluyoruz bu durumda?
Evlenmeden olma de 😎
O benden önce dedi
Demişte konuşmaları hiç öyle değil
Ben öyle konusmasindan hoşlanıyorum diye diyor ama utanıyorum da
O zaman bir an önce sizi baş göz edelim 😎
Insallah
İnşaAllah kardeşim
aynı yatağa girince yenersin utancını
Evlenince yani
evlenmene gerek yok her sevgili evlenmeden yatağa girebiliyor
Evet ama kendisi bunu istemiyor
tutamaz kendini filan başına bela olursun o yüzden istemiyo olabilir kendine güvenemiyodur
Ailelerimiz tanışıyor ve kısa zamanda evlilik düşünüyoruz. Zaten birlikte olup ayrılsak ağlayıp zirlayip ben sensiz yapamam diyecek biri olmadığımı da biliyor. Ona rağmen istemiyor
Duya duya alışmaya başlarsın bu gidişle
Saçma değil normal yani bu durum :D
Eleman çakacak sana yol yapıyor
Evlenmeden olmaz diyor
Bugün olmaz der yarın içinde bulursun :D
Biz zaten ciddi düşünüyoruz, ailelerimiz de tanışıyor. Koronadan sonra evlenmeyi planliyoruz. Tabi geleceği bilemeyiz
Her ciddi düşünen evlenseydi ohooo
Hayat dedim ya, belli olmaz
Pişman olacağım bir şeyi yapmam ama rahat olabilirsin
Eleman her yerini görmüş elden geçirmiş daha ne yapacaksın
Daha yapmadığımız çok şey var ve anlamadım siz birinin kıyafetinden vücudunu anlamıyor musunuz dar falan giydiğinde?
Sevgili demek her şeyi rahatça söyleyebileceği anlamına gelmiyor sonuçta kocan değil
Bunları ben seviyorum diye söylüyor, ayrıca evet her istediğini söyleyemez ama bundan rahatsız olmuyorum ki. Sadece utanıyorum diyorum, kızarıyorum
Utansan söyletmezsin eleman açmış seni
Ee sevgilim değil mi?
Bunu bu şekilde konusman çok saçma yaşın 16 falan sanırım
Sevgili dediğin nedir kaçıncı sevgilin
Ben sana anlatamadım sanırım. Bizim ilişkimiz ciddi, ailelerimiz tanışıyor, nişan yeri bakıyoruz, kendisi çocuk ismi düşünmeye başladı. Öyleli yani
Ve ben 22 yaşında bir kadınım, kiminle ne yapacağıma kendim karar verebilirim ve sonuçlarını da ben öderim. Çakmak falan gibi cümleler kurman çok tiksinti
Çocuk ismi mi doğmamış çocuğa don biçmiş :D
22 yaşında daha çocuksun
Ben 22 yaşındayım, sevgilim 28 yaşında artık baba olmak istiyor haliyle ama ben senin bu imalarını anlamadım. Sanki aşık olduğun kişiyi elinden almışım gibisin. Tamam senin normal bulduğun bir ilişki olmayabilir, ama böyle bir ilişki var.
Çakacak
Yine de sağlık olsun hayat senin hayatın
onu dert etme seni yataga atacak onu dert et😀
Biz bir yıldır sevgiliyiz ve böyle bir durumumuz olmadı, evlenene kadar da kendisi istemiyor. Ben demedim o dedi istemiyorum şimdi diye
bekle gör
Bekliyorum
Masallah brgeniyp yani nerde gördü
Sevgilim ya hani
Görüyormuda güzel diyebiliyor
Açıp göstermiyorum vücut hattı denilen bir şey var.
Gaza getiriyor öyle
Sapık
Görmek lazım :)
normal ya
Nerden biliyo
Giydiğim kıyafetlerden anlıyor ve sevgilim olduğu için önünde giyiniyorum
Be dokunuyor bana anlaması normal yani
Kıyafetten ne anlıyo ki
Göğüs kalça gibi şeyleri anlayabiliyor. Zaten övdüğü şeyler de bunlar. Benim de hoşlandığımın farkında olduğu için oralarla alakalı cümle kuruyor
Yanında ne kadar giyiyon yani tamamen mi
Üzerimi değiştiriyorum, bazen sütyenimi de çıkartıyorum ve birlikte uyudugumuz zamanlarda takmadigim da oluyor
Ya alt taraf
Ic camasirim varken gördü bir kere de üzerimi değiştirirken arkadan gördü
Arkadan nasıl yani mesaj at istersen
Şimdilik buradan konuşsak daha iyi olur
Ama arkadan derken duştan çıkıp üzerimi giyiyordum kapı da aralıktı. Oradan gördü geldi yanıma ama o gelene kadar giyinmistim
Rahat anlayamıyorsın diye dedim sen bilirsin
Yok anlatıyorum sen sor anlatiyim
Burdan sormayım neyse
Sor ya cevaplarım ben
Sonra geçeriz ozele
Bekle sana yazacağım ben oradan sorarsin
Tamam
Az önce bir hesaptan istek attım, mesaj atamadım ama sen dener misin
Bende atamadım xper 1
Anladım xoer2 olunca yazarım
Tamam. Ama şimdi buradan sorabilirsin sorun değil benim icin
Yok