Aşk İlişkileri Sevgilinle gitmek istediğin en özel yer neresi? voonoo Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kışın ve pandeminin ortasında sorduğum soru tabi..Ama sevdiğin insanla planlar da yapılmalı 💫Umutlar hep güçlü olmalı ❤ Sevgilinle gitmek istediğin en özel yer neresi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bu mevsimde dağ evinin yerini hiç bir şey tutmaz şömine karşısında mumlar eşliğinde muhabbetin dibini yaşarken şarap tatmak paha biçilmez olurdu tabi sevgili olmalı bir insanın en başta :) 1 0 Yorumla
Feearlessss Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Dağ evi olsa fena olmazdı, tam kafa dinlemelik yer. 1 0 Yorumla
Yesimcik__ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 55% +1 yıl Urlaya gitmek istiyorum şu dünyada en sevdiğim yere ama yaza inşallah 1 0 Yorumla
Berkay_Deviren Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Resimde ki gibi 😂insanlardan uzak , gurultuden uzak bir ormanlik alana. 1 0 Yorumla
KedimBenVeYatağım Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Dağ evi isteğim var hep sevgilim olursa inşallah gideceğim şöyle iki gün kafa dinlemelik 1 0 Yorumla
Beyazdişş_ Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sanırım kanadadaki rocky sıra dağları ve karavandan geyiklerin kapışmalarını izlemek olur 👤 1 0 Yorumla
Hayanasınıya Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Burası olabilir amaburanersei 1 4 Yorumla voonoo +1 yıl Inan hiç fikrim yok 😐 Yorumla Hayanasınıya +1 yıl Teşekkürler 😀 Yorumla voonoo +1 yıl Türkiye değil 😅 Yorumla Hayanasınıya +1 yıl Doğrudur Yorumla
Whisky_Chocolate Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yanımda olsun da neresi olursa olsun 1 0 Yorumla
Sdaygll Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Karadeniz turu ya da doğa ile ilgili heryer 1 1 Yorumla Konya_Beyefendisi42 +1 yıl Sevgiliniz var mı peki hanımefendi Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bizim ahır müsait 0 1 Yorumla voonoo +1 yıl Küfrederdim de... Anlamıyorsunuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu mevsimde dağ evinin yerini hiç bir şey tutmaz şömine karşısında mumlar eşliğinde muhabbetin dibini yaşarken şarap tatmak paha biçilmez olurdu tabi sevgili olmalı bir insanın en başta :)
Dağ evi olsa fena olmazdı, tam kafa dinlemelik yer.
Urlaya gitmek istiyorum şu dünyada en sevdiğim yere ama yaza inşallah
Resimde ki gibi 😂insanlardan uzak , gurultuden uzak bir ormanlik alana.
Dağ evi isteğim var hep sevgilim olursa inşallah gideceğim şöyle iki gün kafa dinlemelik
Onunla gideceğim her yer benim için çok özel olacak zaten.
Sanırım kanadadaki rocky sıra dağları ve karavandan geyiklerin kapışmalarını izlemek olur 👤
Burası olabilir amaburanersei
Inan hiç fikrim yok 😐
Teşekkürler 😀
Türkiye değil 😅
Doğrudur
Dün söyledim 😂
Marsilyayi onunla yaşayacağım..
Cehennemin dibi asdfh
Yanımda olsun da neresi olursa olsun
Karadeniz turu ya da doğa ile ilgili heryer
Sevgiliniz var mı peki hanımefendi
Kapadokya😊