Kılıbık erkekler de kadınının sözünü dinler, ne isterse yapar.
Peki hangi taraf daha sahiplenici?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ya valla bu sitede dil söylemi açısından uğraşılması ve mesafe kat etmek adına yapılması gereken çok. Neyse. Maçolar daha sahiplenici ama ‘sahiplenme’ kavramının kendisi sorunlu. Kimse kimsenin sahibi olamaz. Böyle de bakılmamalı ilişkilere. Değişim önce dilde başlar.
Yani dili öğren öyle gel mi diyorsunuz? 😃
Iyy maço düşman başına bile vermesin. Çok itici. Kılıbık erkekte denmez o erkeklere. Kılıbık erkek aslında iyidir. Nasıl iyi derseniz. Eşine saygı, sevgi gösterir. 2 tarafta birbirine saygıda kusur etmez. Kılıbık erkek karısının her dediğini yapan değil, eşine düşkün olduğu için onu mutlu eden birisidir aslında. Ve kılıbık kelimesi de insanlıktan yoksun olan karakteri tamamlanmamış insan topluluğunun çekememezlik sonucu "taktığı" kelimedir.
bunun yeri zamanı önemli. erkek ortamında maço kadın ağırlıklı ortamda kılıbık erkek olmak en mantıklısı. kadın başka erkeklerin yanında kendi erkeğinin maço olup sahiplenmesini çekici bulur. güç gösterisidir. ama başka kadınların yanında sahiplenilen erkek iyidir. diğer kadınlara mesajdır. bu benimm ve kedi gibidir benim yanımda mesajı gibi gibi...
Cevap
23Cevap
İkisininde aşırısı bozuyor sahiplenmesin daha iyi benim için erkek, eğlenceli kafa dengi olsun yeter 😂
Kılıbık erkek bir adım önde ama şansıma da hep maço tipler geliyor. Evde kalıcam galiba bu yüzden.
Adam olan sahiplenir ama bu sahiplenmeyi tasmayı boynuna takarım manasında değil
Kılıbık erkek toksit atıktır Maço olmasi daha makbul
gerçekten yürekten seven erkek..
her maçı ve her kılıbık 1 yerden sonra insanı bıktırır. ve sevilmediğini de anlar..
ama seven erkeğinde değeri bilinmez.
Seven erkek bence bunun maçolukla kılıbıklıkla alakası yok seven insan sevdiğine sahip çıkar
Yeri geldimi maço yeri geldimi kılıbık olacaksın ama en önemlisi bir kadına karşı adam olacaksın.
Uff bu iyiydi
Kılıbık yanlış bir tabir olur ama erkek dediğin kadınını önemsemeli sonuçta hayat müşterek
Kılıbık bence ya çünkü maço lar sahiplenme kavramını farklı anlıyorlar bence
Maço erkek sevmem ama bu konuda maço erkekler daha iyi sanırım
Bu kelimeleri bana denilmesi hoşuma gitmez. Başka tür kelime var mı?
Valla kimin icinde ne cikacagi hic belli olmuyo macoyum diye takilir kilibiktan beter cikar
Benim sevgilim ne maçoydu ne de kılıbıktı arayı bulurdu hep ama kimse onun gibi sahiplenemezdi bea
Dışarda aslan içerde kedi olan diyeyim
Maço tabiki âmâ istisnalar değişebilir
Maço diyorlar jsjsdhgf
Kılıbık değil o romantik erkektir
Eline, diline, beline sahip çıkabilen erkek
Her zaman kıvrak erkek. Nabza göre şerbet hacı.
maçoda sahiplenici değil kılıbıkta.
Maço sahiplenir, kılıbık ortak çıkar
İkiside yok nolcak şimdi sap kaldık yine ksjsjnb
Maço görünen kılıbık erkek
Kılıbık erkeği kadını korur zaten.. :)(:
Kılıbık erkekler bence
Maçolarrr
Seven erkek diyorum
Maço
Efendi erkek.
Off kararsız kaldım şimdi ama maço erkekler gibi
Ben sahipleyiciyim😂