Aşk İlişkileri Şu an kimi öpücüklere boğmak isterdiniz? Egombatsın Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Oh öp 😘mucuk mucuk mucuk 💜 Güncellemeler+1 yıl Off moralim alt üst sağ sol Güncellemeler+1 yıl Soruyu beğenin de bari gömşelim Şu an kimi öpücüklere boğmak isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
1963B Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 83% +1 yıl Öp beni yala beni şap beni şup beni manyak manyak işler 😀 0 1 Yorumla 1963B +1 yıl Beğendik yaa Yorumla
ayhanimsi Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Opucuk degil de soyle basima bi masaj yapacak bir arkadas, yaslanabilecegim bir diz isterdim 🙂 0 1 Yorumla ayhanimsi +1 yıl Takp et Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. öyle biri yok. 0 6 Yorumla Egombatsın +1 yıl Efek ile yüzünü güzel kaplamışsın:) Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl dimi : ) hem kendi fotoğrafım hem değil öyle bişi oluyor asdfjk Yorumla Egombatsın +1 yıl Saçların öyle yoğun mu yoksa o da mı efek :) ;) Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl saçlar gerçek ama örgüden fazla kabarmış biraz dkdk Yorumla Egombatsın +1 yıl Fotoya bakınca ağzının üstüne vurasim geliyo sskwkmdjdkd Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl yavff akjslkajfjsk Yorumla
BASIMIANNRMYAKTI Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Egosuz olsun da gerisine bakarız 0 9 Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl Gömşelim ne demek tatlım Yorumla Egombatsın +1 yıl Sanane demek tatlım Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl Egon batsın tatlım Yorumla Egombatsın +1 yıl Seni de batiririm tatlım dikkat et Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl Ben zsten denizalti misali yaşiyorum tatlım olayim batmak benim Yorumla Egombatsın +1 yıl 𝒔𝒂𝒏𝒂 𝒌𝒐𝒍𝒂𝒚 𝒈𝒆𝒍𝒔𝒊𝒏 𝒐 𝒛𝒂𝒎𝒏 𝒄𝒍𝒔̧𝒇𝒔̧𝒇𝒄̧𝒇 𝒎𝒖𝒄𝒌 Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl Ama tatlım şoyle bir baktım da sana. Sen adamı batirmaz aksine bulutların üstüne çikarırsın bence. Yorumla Egombatsın +1 yıl Her güzeli melek sanma tatlım Yorumla BASIMIANNRMYAKTI +1 yıl Meleklerden sıkıldım artik bana şeytan lazım tatlım Yorumla
Epoch Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maalesef öyle birisi yok 0 0 Yorumla
muhalefet34 Takip Et Yoda Yaş: 40 +1 yıl Bogmak isterim tabi ama öpucukle degil 0 2 Yorumla Egombatsın +1 yıl Ne. Yorumla muhalefet34 +1 yıl Neden şasirdin bukadar Yorumla
IѕтσиуyyI Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Seni 0 2 Yorumla Egombatsın +1 yıl Beni öpmek öyle kolay değil asslanım Yorumla IѕтσиуyyI +1 yıl Ekjfıd Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. O kendini biliyor 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Kimseyi 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Babanneni sksjksnd 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Nereni😂😂🤣😂 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Kendimi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O dudaginj 1 6 Yorumla Egombatsın +1 yıl ☺️☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok fena oldum Yorumla Egombatsın +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yine ego dimi Yorumla Egombatsın +1 yıl Sakinleşmelisin Yorumla Egombatsın +1 yıl Gizliden çık? Yorumla
hazir_cevap Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kimseyi 0 4 Yorumla Egombatsın +1 yıl Kimsede seni öpmek istemezdi zaten 😉 Yorumla hazir_cevap +1 yıl En iyisi corona var sonuçta Yorumla Egombatsın +1 yıl Coronadan daha betersin😉 Yorumla hazir_cevap +1 yıl Teşekkür ederim bu aksam çok güzel iltifatlar duyuyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Öp beni yala beni şap beni şup beni manyak manyak işler 😀
Beğendik yaa
Opucuk degil de soyle basima bi masaj yapacak bir arkadas, yaslanabilecegim bir diz isterdim 🙂
Takp et
öyle biri yok.
Efek ile yüzünü güzel kaplamışsın:)
dimi : ) hem kendi fotoğrafım hem değil öyle bişi oluyor asdfjk
Saçların öyle yoğun mu yoksa o da mı efek :) ;)
saçlar gerçek ama örgüden fazla kabarmış biraz dkdk
Fotoya bakınca ağzının üstüne vurasim geliyo sskwkmdjdkd
yavff akjslkajfjsk
Egosuz olsun da gerisine bakarız
Gömşelim ne demek tatlım
Sanane demek tatlım
Egon batsın tatlım
Seni de batiririm tatlım dikkat et
Ben zsten denizalti misali yaşiyorum tatlım olayim batmak benim
𝒔𝒂𝒏𝒂 𝒌𝒐𝒍𝒂𝒚 𝒈𝒆𝒍𝒔𝒊𝒏 𝒐 𝒛𝒂𝒎𝒏 𝒄𝒍𝒔̧𝒇𝒔̧𝒇𝒄̧𝒇 𝒎𝒖𝒄𝒌
Ama tatlım şoyle bir baktım da sana. Sen adamı batirmaz aksine bulutların üstüne çikarırsın bence.
Her güzeli melek sanma tatlım
Meleklerden sıkıldım artik bana şeytan lazım tatlım
Hakeden biri gelmedi aklıma.
Maalesef öyle birisi yok
Bogmak isterim tabi ama öpucukle degil
Ne.
Neden şasirdin bukadar
Seni
Beni öpmek öyle kolay değil asslanım
Ekjfıd
O kendini biliyor
Kndimi