Aşk İlişkileri Sizler de sevgilinizi ya da kocanızı kadınlaştırmak ister miydiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben çok isterdim manitamın ev içinde kadınlar gibi yaşayıp, bana kadınlık yapmasını 😀Galiba bir tek ben böyleyim. 😂😂 Sizler de sevgilinizi ya da kocanızı kadınlaştırmak ister miydiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Siyestra_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Komedi olsun diye olabilir, ben makyaj yapiyodum kendisine asgskshdj benden guzel oluyodu serfsz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gideri var mıydı 😀😀 Yorumla Siyestra_ +1 yıl Dedim ya benden daha güzel oluyodu diye 😂 vardı Yorumla
Alyasevcan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Öyle bir ilişkinin pek de sağlıklı olacağını düşünmüyorum açıkçası 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla Alyasevcan +1 yıl Yani erkek erkeklik kadın kadınlık yapmazsa bu nasıl bir ilişki olur ki? Yorumla Soran +1 yıl Erkek ev hanımı olamaz mı yani? Yorumla Alyasevcan +1 yıl Adı üstünde ev HANIMI ev beyi olur ancak ondan dndn Yorumla Soran +1 yıl Yemeği hazırlayıp sonra da karısının önüne çayı koyup kendisi bulaşığa geçemez mı buna kastediyorum Yorumla Alyasevcan +1 yıl Olamaz hayır Yorumla Soran +1 yıl Gayet de olur niye yapamasın ki Yorumla Alyasevcan +1 yıl Tamam siz yapın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabi tabi erkeğinin sırtından sopayı karnından da sopayı eksik etme lütfen 0 21 Yorumla Soran +1 yıl #Erkekyerinibilsin mi diyorsun 😀😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen öyle, ne o öyle elimizin çamuruyla kadının işine karışıyoruz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Senin yerin karının yanı 😀 hizmetini yap gönlüne gir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek dediğin kırar dizini evinde oturur.Erkek kendini gelecekteki hanımı için saklamalıdır.Dimi ama? 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki de öyle ya ne olacaktı 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyt be kadınsın sen kadın, senin elinin kiri yaparsın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öff daha fazla dayanamıyorum neyse ciddi kalamıyorum ahahah Yorumla Soran +1 yıl Erkek dediğin sabah karısına kahvaltı hazırlayacak Erkek dediğin sadece karısına süslenecek 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek erkekliğini bilmeli, kapıyı güler yüzle açıp masaya bir tabak sıcak yemek koymalı çünkü kadının kalbine giden yol midesinden geçerErkek dediğin beyefendi gibi giyinecek. Oturmasını kalkmasını bilecek Yorumla Soran +1 yıl Mesela nasıl giyinmeli? 😀🙊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İspanyol paça pantolon, bol gömlek, yaka paça bağır açılmadan, kalçayı kapatacak mont, şort değil kapri hahahah Yorumla Soran +1 yıl Süpersin hazırlan seni istemeye geliyorum 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana bir haberim var, beni benden isteyeceksin :) Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baya işte, öyle fazla hazırlanma. Kendini al gel. Detayları ben sana sonra anlatırım, isteyeceğin kimse yok çünkü Yorumla Soran +1 yıl Anlıyorum hakkımızda hayırlısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle tabiki hayırlısı en önemli şey gerçekten, güldük eğlendik iyi hoş da hayatın yazgıları var Yorumla Soran +1 yıl Öyle tabi haklısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim sohbet için Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim ne demek 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konuşacak başka bir şey bulamadım da o yüzden susuyorum 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yurtdışında yapanlar var... :D Pegging diyorlar rol değişiyorlar. Çok değişik bir tarikat :D 0 0 Yorumla
correctamundo Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% 6 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Güzel fantezi 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Kadınımı kadınlaştırmak isterim. 1 0 Yorumla
özel46M Takip Et Xper 5 Yaş: 52 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. anlayamıyorum fantazimi bu tahrikmi ediyor bu seni 0 0 Yorumla
kss12 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl giydirmek mi istiyorsun 0 1 Yorumla kss12 +1 yıl beni al sen 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Komedi olsun diye olabilir, ben makyaj yapiyodum kendisine asgskshdj benden guzel oluyodu serfsz
Gideri var mıydı 😀😀
Dedim ya benden daha güzel oluyodu diye 😂 vardı
Öyle bir ilişkinin pek de sağlıklı olacağını düşünmüyorum açıkçası
Neden peki
Yani erkek erkeklik kadın kadınlık yapmazsa bu nasıl bir ilişki olur ki?
Erkek ev hanımı olamaz mı yani?
Adı üstünde ev HANIMI ev beyi olur ancak ondan dndn
Yemeği hazırlayıp sonra da karısının önüne çayı koyup kendisi bulaşığa geçemez mı buna kastediyorum
Olamaz hayır
Gayet de olur niye yapamasın ki
Tamam siz yapın
Tabi tabi erkeğinin sırtından sopayı karnından da sopayı eksik etme lütfen
#Erkekyerinibilsin mi diyorsun 😀😂
Aynen öyle, ne o öyle elimizin çamuruyla kadının işine karışıyoruz 😂
Senin yerin karının yanı 😀 hizmetini yap gönlüne gir
Erkek dediğin kırar dizini evinde oturur.
Erkek kendini gelecekteki hanımı için saklamalıdır.
Dimi ama? 😂😂
Tabiki de öyle ya ne olacaktı 😀
Heyt be kadınsın sen kadın, senin elinin kiri yaparsın 😂
Öff daha fazla dayanamıyorum neyse ciddi kalamıyorum ahahah
Erkek dediğin sabah karısına kahvaltı hazırlayacak
Erkek dediğin sadece karısına süslenecek 😀
Erkek erkekliğini bilmeli, kapıyı güler yüzle açıp masaya bir tabak sıcak yemek koymalı çünkü kadının kalbine giden yol midesinden geçer
Erkek dediğin beyefendi gibi giyinecek. Oturmasını kalkmasını bilecek
Mesela nasıl giyinmeli? 😀🙊
İspanyol paça pantolon, bol gömlek, yaka paça bağır açılmadan, kalçayı kapatacak mont, şort değil kapri hahahah
Süpersin hazırlan seni istemeye geliyorum 😀
Sana bir haberim var, beni benden isteyeceksin :)
Nasıl yani 😀
Baya işte, öyle fazla hazırlanma. Kendini al gel. Detayları ben sana sonra anlatırım, isteyeceğin kimse yok çünkü
Anlıyorum hakkımızda hayırlısı
Öyle tabiki hayırlısı en önemli şey gerçekten, güldük eğlendik iyi hoş da hayatın yazgıları var
Öyle tabi haklısın
Teşekkür ederim sohbet için
Rica ederim ne demek 😀
Konuşacak başka bir şey bulamadım da o yüzden susuyorum 😂
Yurtdışında yapanlar var... :D Pegging diyorlar rol değişiyorlar. Çok değişik bir tarikat :D
Güzel fantezi
Kadınımı kadınlaştırmak isterim.
anlayamıyorum fantazimi bu tahrikmi ediyor bu seni
Istemem
giydirmek mi istiyorsun
beni al sen 😊
Sen kölelik ariyon 😂
Saçma