Eskide kalan bir insanın normalde sana ulaşamaması bile lazım. Cevap vermeyi geçtim. Şahsen ben eski dediğim biriyle tüm iletişimimi keserim öyle ki bu kişi bir daha bana hiç bir şekilde ulaşamaz.
Nasil mesaj attığına bağlı iğneleyici sözler argo şekilde mesaj atanda oluyor onlara cevap vermem özür dileyen birine kötü birşey yazmak bana birşey katmaz nazikçe teşekkür ederim derim bir kadında egomu tatmin etmek çok saçma geliyor
kadınlar daha sert bu koınuda senin kide ağır ben şahsen mesaj atanın mesajını dahi okumuyorum arayanı açmıyorum falan yokmuş gibi davranmak daha etkili...
Geri dönmek isteyen eski sevgiliye Nazım hikmetin bir şiirini armağan ederim.
Büsbütün unuttum seni eminimMaziye karıştı şimdi yeminimKalbimde senin için yok bile kinimBence sen de şimdi herkes gibisin💁re-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (51, 51, 51), justifyLeft, pre
Hiç cevap vermemek söylenecek bir çok sözden daha çok şey barındırır içinde Olumsuz dahi olsa eski sevgiliye cevap vermek onu adam yerine koymak ve önemsemekle eş değerdir En iyisi cevap vermeye tenezzül etmemektir
Geri dönmek isteyen eski flörte ''Neyi mi beğenmedin , neyi mi sevmedin ve bir hiç uğruna gittin? Başka oynayacak kimse bulamadın mı bana dönmek istiyorsun? Bana sadık kalacağına nerden emin olayım? ''derim ve dökülmesini beklerim..
Bana ayrılırken söylediğin aptal şeyi aynaya bakarken tekrar kendine söyle ve bu seferde kendini terket, ve sana şunu diyorum , sen kimsin dünyada var oldun mu? uzaylılara bile senden daha çok inanıyorum, kısaca dfol, aradigin numaraya sonsuza kadar ulasilmiyor
"Arkana bakmadan gittiğin günü unutup yüzüme bakmaya nasıl cesaret ettin ben bakamıyorum benden gideli epeyce yüzsüzleşmişsin gülerek gittiğin yoluna şimdi ağlayarak devam et" der susarım..
Eski yalan hikayeleri dönüp tekrar okumayacak kadar meşgul ve kendimi üzmek istemeyecek kadar akıllıyım. O yüzden bu attığın mesajı hiç atmamış varsayıyorum. Hoşçakal
o geri gelse bile ben geri gitmem. cevabim havada bulut sen beni unut. sen şansını yıllar önce kullandın. son pişmanlık fayda etmez herşeyin 1 bedeli vardır. kısacası.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana tekrar dönmek istiyorsun belli ki beni özlemişsin teşekkür ederim fakat kalbim dolu