Boyu 1.55-1.60 olan bir kız ile boyu 1.90 civarı olan bir erkeğin ilişkisinin avantajları ve dezavantajları nelerdir? özellikle cinsellikte?

Boyu 1.55-1.60 olan bir kız ile boyu 1.90 civarı olan bir erkeğin ilişkisinin avantajları ve dezavantajları nelerdir? günlük hayatta sarılmak öpmek konusunda zorlanıldığını biliyorum ama ben daha çok işin cinsel yönünü merak ediyorum.
özellikle arada böyle çok boy farkı olan çiftlerin cinsel yaşamının nasıl olduğunu çok merak ediyorum?
yolda mesela böyle çiftler gördüğümde hemen aklıma acaba cinselliği nasıl yaşadıkları sorusu geliyor... 2 cins açısından da avantajları ve zorlukları neler? böyle bir ilişki yaşayanınız varsa detaylı açıklayabilir mi? kısaboylu biri olarak 1.90 lık erkeklere ilgi duyuyorum.. böyle bir sevgilim olduğunda ne zorluklarla karşılaşacağımı önceden bilmek isterim..
Güncellemeler
+1 yıl
Hani bir de erkekler arasında dönen bir muhabbet var ya yatakta kısalar iyidir diye... biraz da onun için sordum.. bu muhabbeti yapan kişiler uzunboylu erkekler değil mi?
Boyu 1.55-1.60 olan bir kız ile boyu 1.90 civarı olan bir erkeğin ilişkisinin avantajları ve dezavantajları nelerdir? özellikle cinsellikte?