Kurtlerden daha degerli oldugunu mu dusunuyorsun irkci sey? Kendin turk musun? Gitte bir soyunu arastir.. Sen ve senin gibi irkcilar turk olamaz.. turkler ayrimci ve irkci olmaz.. soyun ya ermenilerden ya da yahudilerden gelmedir senin. ve soruna gelince.. ben kurdum ve turk bir kiz arkadasim var.. benden memnun oldugu kadar kimsefen memnun degil!!!
57 Yorumla- +1 yıl
Sorun yok doğacak çocuğun büyük oranlar Kürt olacağı için Türklükle alakası olmaz :D
- +1 yıl
Lafı kıçından anlama kız söylrmiş. zaen ezmek aşapılamak ya da provokasyon çin sormuyorum diye çıkar şu. mk at gözlüklerini herşeye hede hüde bodozlama dalma okumadan anlamadan
Bende türküm sevgilim kürt 5 senedirde birlikteyiz
Önce bir oku anla !!! - +1 yıl
Ne demişim yorumlarda?
- +1 yıl
koçum önce sen yorumuna bak.. kız o yoruma en iyi cevabı vermiş sana.. bizmde arkaaşlarımız var dostumuz var kürt olan ama sizin kötü olanlarınız yok mu yani.. o kişiler yüzünden böyle sorular soruluyor.. önce içinizdeki çürükleri temizle sonra gel yorum yap.. anlamadan kızı yargılama.. dediği gibi rus desseydi owww evlenirim tabi nerdeee derdin...
En İyi Cevaplar
+1 yılKimileri gibi saf bır ırk kalmasını istemek amacıyla buna karşı çıkmak aslında bir nevi ırk ayrımı yapmak olacaktır. Ben istediğim kriterlere ve değerlere sahip kim olursa olsun evlenebilirim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürtleri neden küçümsemerki bir insan.. nedir bu kin ve nefret.. neyse kendi adima cevap vereyim.. mhpli olmayan ya da bunlara benzeyen ırkçı bir kimse ile evlenmem.. ama önceliğim kürt olur.. Çünkü kadini yarı yolda birakmaz namusuna düşkündür
719 Yorumla- +1 yıl
biz namusumuza düşkün değilmiyiz kadınları yarı yolda mı bırakıyoruz neden hepimizi genelliyorsun, kürtleri ağa dizilerinden mi tanıdın
Cevap sahibi+1 yılHayır boşanma oranlariniz çok yüksek. . Hem Kürtler daha çekici:))
- +1 yıl
Neden kücümser vs. diyo sonra Kürt olduğundan Türkleri kücümsüyor bu ne çelişki?
Cevap sahibi+1 yılHelalll.. ben kürt değilim ama ailemden Kürtlerle evlenen cokkkkk mutlu
- +1 yıl
Namusuna cıkma vs. ohoo siz uçmussunuz kürdüm diye diye Türk' leri kücümsüyorsunuz namusunu koruyan vs. karakter meselesidir genelleme yapmayın genelleme yapan ınsanların cogu kürtleri terörist sanıyor bu damı doğru? Hayır. Ee o zaman bir genelleme yapmadan konusun ayrımcılık yapıyorsunuz farkındamısınız? farkımız falan diyereek.
- +1 yıl
Asıl ırkçılar bunlar ama sorsan kücümsenen Kürtler.
- +1 yıl
Ne mutlu onlara. bazi zihinsizler bize terorist gozuyle bakiyorlar.. ulan polise tas atan terorist ise soruyorm simdi. gezi olaylarinda kurtler mi vardi? Balyoz darbesi yapmaya calisanlar kurtler miydi? Ulan lpjmanlarda oturuyoruz onca astsubay var komutan var gepsi turk.. acli grevleri bittigi zaman 15otobus polis geldi ben anam ve babam tek basimiza hepsine cay ikram ettik hadi onlar neden dusunmedi? onlar asagi inselerdi en azndan? Her kurde ayni gozle bakmayin bakmayin. (lafim sana degil)
- +1 yıl
O açlık grevleri neden olmuştu onu da anlatsana :D
- +1 yıl
:) köyden , yen
- +1 yıl
köyden yengemlere gidelim diyen 50 kişilik aşiret evine gelince görürsün gelinlik nasıl yapılıyor :)
Cevap sahibi+1 yılBu benim düşüncem sizler gibi kafatascilar değiller
- +1 yıl
pembeli bir kürt, asıl kürtler kendiyle çelişiyor hem ayrımcılık yapılıyor dişyıorlar hemde Türk milletinin namusuna laf atıyorlar
- +1 yıl
uğur senin gibilere piyango çıksa anında karıyı boşarsın, siz namuslusunuzda biz mi manussuzuz
Cevap sahibi+1 yılKimsenin namusuna laf atmiyorum ortada açık birsey var ve benim düşüncem kimseyi enterese etmez
- +1 yıl
senin gerçek kadın olduğun bile belli değil, erkek değilsen bak bizi aşağılayan adamın egosunu tatmin ediyorsunuz biz ne zamandan beri namussuz olduk sahiplenme duygusu bizimle birlikte anılıyordu, 4 kadın alacak, piyango vursa karıyı boşayacak kızlarını başlık parasına satan insanların namusunu bizden üstünmü görüyorsun, ayrımcılık yapmak istemiyorum ama siz zorluyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılYok ayirimci sizsiniz ozelleden sana yazacağım inandirmsk istiyorum :)) tabi istersen
+1 yılİnsanları milletine göre ırkına göre başörtülü mü değil öi diye mezhebine göre rengine göre ayırmak bölmek bence çok çirkin... Aşk ısmarlama ile olmaz bu bir duygu bir tesadüf ve bir hoşlanma omyüzden böle ayrımlar yapmayın :)
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yılAyrım yapmam pkkyı destekleyen olmazsa. İyi-kötü ayrımı yaparım biz onlardan üstün değiliz onlarda değil. Tabi evlenmeye gelince iş değişir herkesin kendine göre kriteri vs. vardır. Seviyorsam neden olmasın? Kimseyi kötülemeyip ''karadeniz, marmara, doğu vs.'' genellememek lazım. 5 Parmağın 5' i bir değildir. Ama Türk ayrımı yaparsa zaten evlenmem.
70 Yorumlaçoğunluk olduğumuzdan hep alevi olsa evlenirmisin, kürt olsa nişanlanırmısın, çingene olsa sözlenirmisin gibi soruları kendimizin sorma hakkını olduğunu sanıyoruz. onlar acaba sünni türkle evlenir mi merak eden yok.
sorunun cevabı; sevdikten sonra dini, dili, derisi değil namusu ve insanlığı önlemdir. onlarda insanın içinden gelir...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Kendime uygun ve sevdigim biriyse eskimoglarla bile evlenirim.
22 Yorumla- +1 yıl
"ekimog degil eskimo" degil "eskimog değil eskimo" :)
Ben TÜRKÜM. Bırinci tercihimde türkler olur cunku örf adet uyusmazlıgı iyi olmuyo sorun yaratabiliyo. Eski sevgilim bulgaristan göçmeniydı ordan biliyorum.
110 YorumlaKesinlikle olmaz. Çocuklarımı Kürt veya Çingene melezi yapmak kesinlikle istemem.
160 YorumlaRomanım sizin dediğinz O çirkin Tabirle Çingene Her ne Derseniz Pekte Umrumda değil Açıkçası Kürt Nişanlım Var Ve Çok İyi Geçiniyoruz sen istedikten sonra neden Olmasın Ki Önemli Olan Sevgi En önemlisi İse Birbirinize Ve Birbirinizin Ailesine Karşı Olan Saygısızdir..
70 Yorumla
+1 yılBenimde yazım yanlış anlaşılmasın. Asla aşağılamam kimseyi. Ama evlenmek istemezdim. Tabi onlarda evlencektir mutlaka biri ile. Herkesin gönlüne göre versin Allah.
90 Yorumla
+1 yılsen kürtleri ne zannettim. çantada keklik mi öyle Kürtler varki senin gibiler yalvarsa bile yine evlenmezler. Kürtlere kurban ol. bir çoğunuz doğuya gelseniz sizi içeri bile almazlar
81 Yorumla- +1 yıl
Lafı kıçından anlama kız söylrmiş. zaen ezmek aşapılamak ya da provokasyon çin sormuyorum diye çıkar şu. mk at gözlüklerini herşeye hede hüde bodozlama dalma okumadan anlamadan
Bende türküm sevgilim kürt 5 senedirde birlikteyiz
Önce bir oku anla !!!
evlenmezdim. annemin bir lafı var; kürtlerle devlet başa çıkamıyor, biz nasıl çıkacaz diye. anneme buradan selamlar.
160 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. İnsanları ırkına, dinine, etnik kökenine vs göre ayırmıyorum...
Eğer sevdiğim insansa evlenirim.90 YorumlaKürt kizlari evine sadik calskan olur ben karadenizliyle evlenmem
87 Yorumla- +1 yıl
Karadenizli derken? Karadenizli Türk mü yoksa Laz mı?
- +1 yıl
:-)
- +1 yıl
Ahahahaha bizde karadenizli kızlar olarak emir bizimle evlensin diye ağlıyorduk :D
+1 yılinsanların kişiliklerine kalmış birşey bu. on yargilarinizi aşın. seviyorsanız ve aileniz musade ediyorsa sorun yok. ama aile müsade etmiyorsa ailenizi dinleyin. aşkın gözü kördür. bu körlüğü aileniz ile aşınız.
30 YorumlaÇingen le evlenirim düşünsene hep kıpır kıpır kapı gıcırtısında bile oynuyo..😃
Doğu mutfağı da çok zengin ve inanilmaz edeblier.
İkisine de evet diyorum90 Yorumla
+1 yılbüyük konuşmak gibi olmasın, kürt biriyle evlenmem.
32 Yorumla- +1 yıl
kardeşim kurban ol sen kürt seninle evlenir mi acaba
- +1 yıl
hadi abicim parazit yapma
pek çingene tanıdığım olmadı :D ama ilk tercihim kürt kızı :D
11 YorumlaÇingene ve kurtleri neden kucumserler anlamam onlarida Allah yaratti onlarda insan seversem eger evlenirim elbette
100 YorumlaBüyük konuşmak istemiyorum da Çingene asla olmaz. Kürt mümkündür.
100 Yorumla
+1 yılben çingeneleri daha çok severim ama ikisiylede evlenmezdim
70 Yorumlabir buyugum derki yayil yayil sinirini asma yani ne kurt ne cingen ewl3nmem hele cingenle kürtle tabki hayir ama kurtlern dindar kesimi var onlar olabilir onlar vatanperver insanlar cingenlerlede orf adet olma z :))
110 Yorumla
+1 yılUzak bir ihtimal ama belki kürt olabilirde , çingene azla azla azla
130 Yorumla
+1 yıl:D herkesle evlenilebir. Ama şahsen inandığım güvendiğim için özellikle tuncelilerle evlenmek isterim :D
50 YorumlaSevdikten asik olduktan ve kafa yapimiz uyduktan sonra nerden gelmis neymis ne önemi varki yeterki ask sevgi saygi olsun
50 YorumlaAlevi sunni cingene turk kurt roman arap laz cerkez bunlar güzel şeylerde evlenmeyeceğim kesin olan biri varsa oda bu devirde hala irkci dusuncelerle yasamaya devam edenlerdir.
40 Yorumlaçingenemisin kürt mü?
kürt olur da çingene çok zor ya.34 Yorumla- +1 yıl
ikisi de değil Türk'üm
- +1 yıl
hayır öylesine sordum ne cevaplar gelecek diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılCingeneyle degil ama kurtle evlenirim cunku onlarinda hepsi kotu degil
30 YorumlaÖnyargılı biri değilse zaten bu soruya gereksinimi kalmaz. Önemli olan inasanlık.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇingene ile evlenmem fakat kürtle de türkle de yahudi ile de, yunanlıyla da, ermeniyle de evlenirim. Tabi aradığım kriterleri barındırıyorsa :)
02 Yorumla- +1 yıl
çingene neden olmaz?
Cevap sahibi+1 yılbiraz ırkçı cevap olacak ama kendisini ne kadar iyileştirmiş olsa da elbet ailesinde ya da akrabalarında bir sorun olacaktır. bu tarz şeyler bizim için sorun olmasa da aileler için sorun oluyorlar, bunu yaşayanları çok gördüm, bu yüzden.
İkisindede insan olanlar var önyargılar imi kirarsam neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılCingeneyle evlenirim ama senin gibi mahlukatlarla evlenmem ırkın cinsin hrneyse laz türk cerkez. İster ol megan fox yinede koklatmam sana değişik ırkçı yaratık
511 Yorumla- +1 yıl
seninle evlenmeye meraklı olan mı var?
- +1 yıl
Tanisan bilsen etsen kucağıma atlarsın sen bea
- +1 yıl
Haddini bil! Irkçlık yapmıyorum der hayvan gibi cevaplar verir.
- +1 yıl
Amann salla kardeşim yıl 2014 bu salaklarn yaptıkları muhabbete sordukları sorulara bak aslında bunları kisirlastracaksn
- +1 yıl
Ne diyon sen soran türkçe yaz ve yazım kurallarına dikkat et
- +1 yıl
Yazım kurallarına dikkat diyen insan ''diyon'' diye bir cevap veriyor :)
- +1 yıl
En azından anlasiliyor
- +1 yıl
Sen anlayamadıysan bir şey diyemem tabii ki ayrıca perfect çok doğru söylemiş sen demek ki annenden bütün kadınların kucağına oturacağını görmüşsün.
- +1 yıl
Mal ya tamamen anladm bozukluğu sen boşver evlenmeyi git türkçe dilbilgisi cals
- +1 yıl
Yemin ediyorum gerizakılının önde gidenisin.
neden evlenilmesin ki benim sevgilim kürt oda bizi gibi insan bu memleketin çocugu
40 Yorumla
+1 yılEvlenirim ama edepsiz ahlsksix dinsiz imansiz görgüsüz le asla iskandan nasibi olmayanla aslaa
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAnlaşabildiğim insanla evlenirim. Haaa bu arada kendi milletimede asla söz ettirmem.
20 Yorumla
+1 yılSeversem evlenirim ama cingeneyle evlenmem:))
70 Yorumla
+1 yılniye onlar insan degilmi? niye bu ayrimcilik?
20 YorumlaCingeneyle degilde kurtle neden olmasın
12 Yorumla- +1 yıl
ne fark var?
+1 yılNe evlenecem birak soylari kurusun :(
150 YorumlaAşık olduktan sonra gözüm görmez böyle şeyleri...
20 Yorumla
+1 yılHayatta evlenmem Erzurumluyum ama kürt değilim
100 Yorumla
+1 yılkendime uyuyosa bir kürtle evlenirim
10 Yorumlaonlarda insan sonuçta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye onlar insan değilmi?
10 Yorumla
+1 yılÇingene ve kürtü kıyaslıyoruz panpiş :)
30 YorumlaEvlenirim ırkçı düşüncelerim yok sizin gibi
20 Yorumlaonlarda ınsan neden olmasın KI
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 747 cevap paylaştı. Sanmıyorum ama çok seversen fark etmez
00 Yorumla
+1 yılCingene olmaz kurt olur :)
10 Yorumla
+1 yılBir kürtle evlenmistim
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirim ne var bunda
10 Yorumla
+1 yılKürtle evlenirim
00 YorumlaAşık olursam afrikalıylan bile evlenirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak böyle sorular tartışma çıkarır ablası
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeversem neden evlenmiyim? Ama çingeneyle evlenmem
40 YorumlaSeversem olur
10 Yorumlaevlenirim..
00 YorumlaEvlenmem
24 Yorumla- +1 yıl
ulan Kürtler sizden daha çok devletine bağlı ülke sevgisi konusunda bizimle atışamazsınız
- +1 yıl
aşkadamı bu dediklerinden öyle anlaşılmıyor
- +1 yıl
hangi dediğim
+1 yılEvlenmem
01 Yorumla- +1 yıl
bizde bayılıyorum sana taş gibi kürt kızları dururken sana bakmayın kusura bakma en önemlisi sadık. çalışkan lar
O işler belli olmaz
30 YorumlaCingene severim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım