Hindistan Mumbai ye gittim. Herkes benle fotoğraf çektirmek istedi 177 boy ile benden uzun tek erkek bulamadım ayrıca kızları çok çirkin. Egom kabardı lan iyiki Türk'üm. Hindostana yerlessem hindistan adam görür vallaha 😂😂😂
Haklısın çok çirkinler
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Farklı insan gördüler mi fotoğraf çekilesi geliyo bunların. Çinliler de türklerle fotoğraf çektirir hep.
Kanka Çinliler o kadar değil kanka hindistan apayrı gidip görmen lazım hele sen kızsın ya çok daha beter ilgi gösterirler
Çok tehlikeli bir yer. Çok taciz olur orda.
Bende gitmek istiyordum bir ara hatta ama sıkıntı bir yer.
Yani ama beni bile tanrı gibi karşıladılar , kadın için tehlikeli ama benim egom oksandi yani. Sırayla foto cekindiler yaa 😂😂
Ahjsususuusususu tehlikeli bir olay yaşadın mı?
Yok ya. Ama sen yaşayabilirsin çünkü sapik da bir millet. Türk abazalari çok masum
Kalıyor
Biliyorum instagramda az çekmedim onlardan ahjssssususuddu
Aman gitme ya salla , mesela ablam da gitmek istiyordu ama abim ile ben gittik izin vermedik. Riskli uani ne olursa olsun.
Ama bana kimse taciz etmedi xd
Yani nasıl çirkinler mi bilmiyorum ama pis olduklarını ve yerleşim düzenlerinin doğru düzgün olmadığını biliyorum
Öyle hem pis hem çirkinler. Kötü bir millet ama orda kral hissettim 😎
bu yararlı bilgileri hayatımın hangi bölümünde kullansam acaba
Ne kızıyon canım sormak istedi sordum işte 😬😬
Hint dizileri sevdalısı annem bu yazdığını görse seni keser😬
Ya bu Hint dizileri ile alakası yok Hindistan'ın çok boktan bir yer ya 😂
Ayrıca Hint dizileri de kotu anneni kurtar o dizilerden
İzleme diyorum dinlemiyor😞
Hayırlısı be 😂 zamanla bırakır
Yerleşseydn ya olm kralsın işte orda skfjs
Mikrop felan kapmadın umarım :/
Kapmadim herhalde. Kanka korona dışında ello tür hastalik kapma riskim var 🙄
Koronayı kastetmemiştim ben de zaten pislik içinde bi memleket (hala öyle mi?) koronayı illa ki yemişindir kaçarı yok skdjs
Korona geçirdim ben zaten 😂 ama hala pis bir yer. Seni ilk karşılayan şey bok gibi baharat kokusu oluyor ondan sonra görüyon zaten Hind memleketini
Ben izlandaya gittim tüm kızlar bana baktı sen hindistanda kendini yakışıklı bulmuşsun pehh
😂😂 wow reyiz adamsın
Önümde diz çöktü tüm izlandalı kızlar
Djdjsjaka az salla reyiz diz de cokmezler
Çöktüler hatta kral fantezisi yaptık kızlarla ben kral oldum onlarda hizmetkarlar
Hmm iyiymiş kankam ins bana da nasip olur İzlanda da begenirlerse ben tamamim 😎
dayımlada beyaz rusyada fotaraf çekinmiş kızlar onunda boyu 177.
hintliler kapkara oluyo genelde , seni beğenmişler
Kanka çok beyaz değilim açık buğday beyaz gibi bir tenim var ama çok tuttu hindistanda
hindistanlılar baya siyahi kanka tutar tabi , aktörlerinden bile daha yakışıklısındır sen hindistanın.
Abartmayalım da tutarım hindistanda 😂
evet tutarsın tabi
bizim aktörleri baya beğeniyolar hatta burak denizde hint sineması bollywood'dan teklif gelmişti
bide ünlü orada yakışıklı adam oraya gitse yerler adamı. d
He ya kanka ben bile aktör olurdum herhalde hindistan da olsam. Hayırlısı be onlar da öyle işte çok seyapmamak lazım 😂
kanka orda aşırı dizi çekiliyo başrol degilde , sanada rol verirler direk. oraya tatile gidip dizide figuranlık yapıp para kazanıp günü geçirenler varmış bi yerde okumuştum
Allah Allah., İlginçmiş lan
sen hangi ülkeleri seyehat ettin?
Kank hindistan sadece bir kez gittim
günde kaç para harcıyorsun otel yemek falan
Kanka ne yaptiysa abim yaptı , benim yaşım 20 abim götürdü yani 😂
ben 18im yurt dışına gitmek istiyorum ama nası gidicem bilmiyorum , vize pasaport aldık uçak biletiyle gidiyozmu direk
Vize ve rezervasyon falan var. Abim hep ayarladı ben pek bilmiyorum. Ama bu dediklerimi yap bilet ile gidersin herhalde , başka bilgi alacagij kisiler olabilir. Tek gidecek halin yok 😂
tek gidicem ya şöyle 5 gün kalıyım yeter
Hmm gidersin be kanka çok da zor değildir herhalde
gideriz ya
Günah ya allah yarattı 😂😂😂
Oda doru :(
Harshad arora , hindistanlı ve çok yakışıklı
Knk benim gördüğüm de çok cirkinlerdi 🙄🤷🏻♂️
Googelden baksana dediğim adama
Amir khanı da çok beğeniyorlar
🤢
Aamir lhab 165 adam ya yakışıklı olaa ne olur ki. dediğin adam yakışıklı sayılır yani 😂
Harshad çok yakışıklı 😍
Amiri beğenmiyorum
Bunlar geçici hevesler erotltp türk erkekleri aslan gibi vallaha şükür et burada yaşadığın için
Elimdekiyle yetinicem tabi evlenceğim bi Türk erkeği 😃
Hayırlısı be , ins mutlu olursun, iyi gunlerr 👋
Aa bende çok istiyorum oraya gitmeyii
Oraya git vallaha herkes fotograf sırasına girer, ilgi manyağı olursun güzel yer vallaha
bunun haricinde nasıl bir yer ksfjk para birimi olarak rupimi kullanılıyor ve bildiğm kadarıyla resmi dili ingilizce , hintçe konuşan kesim daha mı fazla nasıll
Kanka rupi kullanılıyor. Ben rupi karşılığında foto çekmeyi planladım ama şerefsizlik yaomayim dedim 😂 Hintçe de konuşuyorlar İngilizceyi Hint gibi konuşuyorlar işte Hint aksanı ile. Çok komik oluyor.(gerçi benim ingilizce de bok gibi)
hajhadjadhajhda tamam sağol bi gün nasip olur İnşallah sdjsh
İnşallah gidersin bir gün :d
Bazıları güzel ya dizilerine bakıyorum hahaha
Dizilerine bakma bok gibi hindistan gerçekte
güzel yakışıklı olanları da var
hint ve araplar birbirine çok benziyor bence
Benziyorlar biraz evet
Ayıp