yorumları alayım beyler bayanlar
gününüz aydın olsun
mutluluklar dilerim
gününüz aydın olsun
mutluluklar dilerim
ya bırakın o ıslerı onu gercekten yapan erkekmı kaldı ya alnından optu sende ay benı sevıo bana asık dedın takıldınız bı ıkı ay adam ıstedıgını aldı nasılsa benımsın alcam ayagına hoppp 3 gun sonra kapı onune.. saf saf alnımdan opmustu ama dıe kalırsınız. bı anlamı yok guzel yavrum ınanmayın
bu dediğin bazıları için geçerli tatlım tamam mı sayın çok bilmiş
Fazlaca Türk filmi izlediği anlamına gelebilir mesela
her ne kadar masum görünse de bu öpücük tenler bir yerden değmeye başladı mı son durak artık belli... insan sevdiğini de istemeden zor durumda bırakabilir... kimse büyük günahı doğrudan işlemez ama küçük küçük günahlarla farkında olmadan büyük günahın içinde uyanırsınız...
çok doğru
doğruysa alnını dik tut ve temiz tut...
beğendiysen de en güzel cevabı da isterim :))
Çok seviyordur, onu sahipleniyordur, eşi olarak, kadını olarak görüyordur, aradığını bulmuştur.
Ama bu öpme konusunda samimi ise tabi, art niyet varsa hani her şeyin cılkı çıkar alından öpmenin de cılkını çıkarmışsa bunlar olmaybilir de.
Cevap
35Cevap
Alınyazım ol demektir.
Kaderim, helalim ol demektir..
Bundan güzel mutluluk var mı?
Rabbim daim eylesin :)
helalimsin demekti, ama herkes öpmeye başladı anlamı kalmadı, bir yerden başlamak lazım diye düşüünüyodur
++++
Abi öpse dert öpmese dert yok oramdan öptü ne anlama gelir buramdan öptü anlamı ne :D öpmedi beni sevmiyor daha deminde biri çok öpüyor sevgilim istemiyorm yazmış
Öpmeye bir yerden başlayabilir miyim gibi bisey bu artik tiksiniyorum bee bizden bu durumlarda
nefise engel olmak guc oluyo basaran adam kalbini sever ne bilim alından da olsa opmenin yeri yok dudaktaki degeride ayni alındaki de
Bir kadinin alni dudaklarindan degerlidir. Cunku dudaklarindan dokulecek seni seviyorum sozu onceden alnina yazilmistir der Özdemir Asaf.
Ya benimsin ya toprağın. ..
Sağolsun kadir abimiz öğretti bunları bize.
Sen benim helalimsin kadınımsın hatunumsun kısacası Namusumsun herşeyimsin... tabi sözde laf olsun diye öpmediyse
Ben hep oyle operim benimsin benden sana zarar gelmez gonlunun kapilarini ac demej :)
Benim içimden geliyo.. iyi hissettiriyo.
Sanki ciğerlerimden aşağı soğuk sular akıp gidiyo.
Ve o sarılışı beni benden alıyo yaa
Seviyorum l*n :))
Saçmalamayın, helalim diye öpüyo sanmayın hepsini =) adam öperken içinde neler kopuyodur, ya da akşam neler düşünüyodur, ya da güven kazanıp son darbeyi bekliyodur =))
buda olabilir
Bu Alından öpme mevzusunu Nuri Alço, TC Coşkun, Şahin K, Üçlüsünün yaptığını düşün ne kadar inandırıcı gelir sana? =)))) Piyasada bunlardan beterleri var :))
Helalim veya Namusum ;) Bende sana mutluluklar silerim :)
Ben hep sevgilimi alnından öperim...
Başka bişey.. çok kutsal bence... ayrıca bana dudaktan daha fazla iyi gelir.
Çok severim.
Muayyen gununde degilsen, evde varsa aksama hazirlan. Agdani yap seksi camasirlarini giy.
Öpmeye bi' yerden başlamak gerek..
bu güzeldi
bana da gerçekten seviyor gibi geldi. :)
Kesin abaza. s. s Kızların görüşü bu yönde :)
ateşi mi çıktı acaba diye kontrol etmek için..
:))) olabilir
Öpmeye bir yerden başlamak lazım yani :)
Bu öncü diğerleri gelecek demek
namusumsun başka bir açıklaması yok bence
Helalim ve Namusum demektir...
Yavaş yavaş aşağılara iner.
Dünya ahiret bacımsın demektir.
Onunla evlilik hayalı kuruyor olabilir.
çok dizi film izlemiştir
Dudaktan öpmek yerine alından öpüyorsa seviyordur.
duduktan opecekdım yemedı alnından opuyorum
kızlar demiş dicemi panpa
Bazıları formalite icabı öpüyor
ölünür öyle erkeğe.
Helalim?
Sen benim namusumsun demektir
Gerçekten seviyordur.
zıştın gitti
O çoçuk o kızı cidden seviyordur
Seviyordur abi :)
dünya ahiret bacımsın ;)
o kız benım namusum anlamına gelır ;)