merhaba arkadaşlar bir soru sorcam ama durust olmanizi istiyorm. benim bir tane sevgilim var ve yaklaşık 1 1.5 yıldır sevgiliyiz. birbirimizi ck seviorz. surekli konusuyorun, cinsel iliskimizde iyi gidior bir sorunumuz yok. karantinanin bir donemini de beraber geçirmiştik. neyse iste ama ben arada twitterdan birileriyle konusuyorum ama flortlesmek anlaminda değil tabi mentlesiyoruz vs. bazen dmden konuşuyoruz falan ama ondan sakliyorum görse çok kızar hatta ayrilmk bike isteyblr. onu kaybetmek istemiyorum. ama kendimi de durduramıyorum. sizce vu kasarlik mi oluyo?
İnsan Kendini Rahat Hissettiği Bir Kişi İle Konusabilir Dediğin Gibi Masumane Birkonusma ise Aldatmak Dediğin Olay Sadece Cinsel Birliktelik Değil Bunu Bi Kavra Eğer Anlattığın Gibi İse Böyle Düşünme Ama Değil İse Birine Nokta Koyman Gerekir Diye Düşünüyorum
İşte Bak Bunu sen Zaten Biliyorsun Düzenli Giden İlişkin Var Ama Bi Sosyal Çevren De Olacak Aldatma Olarak Düşünen Kesime Saygı Duyarım Ama ben Böyle Nitelendirmem Şayet Böyle Bir Sevgilim Olsa İdi 😉
Konuştuğun kişilerle o konuşsa hoşuna gitmeyeceği şekilde konuşmuyorsan sorun yok herhalde ama olmaması biraz zor. Mutlaka oluyor bir tarafta. Ben ona bundan bahsetmemeni bunu saklayabilecek bir kapasiten olmasını doğru bulmuyorum. Söyle. Kızarsa da mesajları göster. Bu kadar baskı kurmamasını söyle. Ama gizli iş yaparsan bu ilerleyebilir
Günaydın, düşüncesel olarak aldatıyor sayılmazsın ama sevgilinden gizlediğin her davranış aldatmaya kandırmaya girer bana göre. Aldatmaya sadece bir yerlere girip çıkma gözü ile bakmayalım bu konu neznin de
ona aldatma saymadigini anlatmaya calisiyorum beni dinlemeyip susturuyor bende anlatmiyorum olay büyümesin diye 🤷🏻♀️ sonra onla konusma bunla konusma onu giyme bunu yapma oraya gitme olacak is büyürde anam büyür :/ yani kendi bilir kaç yıllık ilişkimiz var şunun şurasında? bana guvenmiyorsa ben hâlâ ne yapabilirim ki
Biriyle konuşuyon diye kızcaksa seni eve hapsetmekten farkı olmaz ki. Ayrıca hepimiz bi yarışmanın içindeyiz, yeni biri seni etkilerse ayrılıp, onla olma özgürlüğüne sahipsin.
Herkesın yaptıgının en masumunu yapıosn. Ilgıyı ve yenı ınsanları tanımayı sevıosn onlarla heyecanlanmak hosuna gıdıyor. Bive tabı kesfetmek hos oluo ama sem kesfedılmeyı daha cok sevıyosun. Sonuc : evet sayılır
Sevgilin başka bir kızla senin gibi normal bir şekilde konuşsa dm den ve sen onu yakalasan tepkin ne olur önce bir bunu düşün sonrada yaptığının doğru bir şey olup olmadığına karar ver.
Onun da başkalarıyla konuşmasını normal karşılıyorsan meşrebinize kalmış. Ancak karşındaki adam bunu istemiyor normal görmüyorsa yapma. Yaparsan aldatmaya girer.
@gokhan0205 benim sevgilim var. Seni tanimiyorum. Umarim enn kisa zamanda dogru inssnla tanisirsin Hayatinda olmayan o kisiyi de geride birakirsin. Daha once gecmisten kopamayan biriyken defalarca iyi ki dedirten harika bir adami seviyorum. Iyi ki ondan baskasi olamamis
Mutluluklar hep mutlu olursunuz inşallah sana yakınlaşmak için demedim zaten ben sadece çok uzun zaman geçmiş olsada bazı izler kaliyor o yüzden öyle söyledim rahatsız ettiysem kusura bakma
@gokhan0205 est. hic yanlis anlamadim. Uc yil boyunca unutamayip sonunda gercek aski buldum. Sanirim gercek olani buluncaya kadar, gercek olmayanlari ask saniyoruz. Cunku bu hissi tanimiyoruz. Allah gonlune gore versin guzel insan
bence bu durumda karsi tarafin anlayışlı olmasi gerek? aldatmiyorum sonucta sadece sihbet ediyirum bu gayet normal bi durum. at gözlüğünü cikarmasi gereken o? ben neden o dar görüşlü davraniyor diye sosyal medyalarimi kaoayayim ki?
flortlesmedifi surece sorun yok? insan bu illaki bana anlatmaktan çekinip baskasiyla konusmak isteyecegi bisey olabilir? vakti gekince anlatmak isterse benle de kknusur zaten? fazla kasilmamasi gerekilen bi durum olmasi gerektigini dusnuyrm
Basit ilişki hemen biter değer versen zaten onunla konuşmazdın seni yakın görse kendine her şeyi döker zaten sana neden anlatsın? Cinsellik yaşadığın biri neden çekinsin ki?
konussun abi ben ona bisey demem ki seven insan zaten aldatmaz? ben onu seviyorum. o da beni seviyor. sadece bazen insanin baskasiyla konuşması gayet normal? o da gidip flortlesmedigi surece istedigi ile konuşsun? bu gayet normal ve medeni bişey yani? ama o sevmiyor sadece o olsun sadece onunla konuşayım istiyo bende anlatmiyorum? benim ne sucum vr?