Bu sebeple ayrılık mi olur Allah aşkına ya Allah herkese hayırlı insanlar çıkarsın karışina?

Arkadaşlar sevgilimi iki üç gündür Ben arayamıyorum. o beni arıyor ama ben arayınca ya hat meşgul diyor ya da ulaşılmıyor yazıyor. Kendisine sordum şebeke çekmiyor dedi ilk baş. Sonra Ben araştırdım beni engellemiş aramalardan. Ben de ona dedim ki sen beni engellemişsin falan dedim ilk önce üste çıkmaya çalışti sonra evet engelledim seni dedi. Ben de birazcık üzüldüm haliyle neden böyle bir şey yaptı falan diye birazcık trip attım. Sonra bu aradı beni normal konuştuk yüzüme kapattı sonra. Bundan 2-3 gün önce de biyoda ki tarihi kaldırmıştı kaldırmıştı Ben tekrar koydurdum yerine. zaten aşağı görselleri ekledim telefonu kapattıktan sonra yazılanlar orada. Artık beni sevmediğin o kadar çok eminim ki. Aylarımı yıllarıma yazık gerçekten. Sizce böyle bir ayrılık nedeni olur mu?
Bu sebeple ayrılık mi olur Allah aşkına ya Allah herkese hayırlı insanlar çıkarsın karışina?
Güncellemeler
+1 yıl
Aradı az önce git işte seni istemiyorum falan dedi küfür etti yine sonra yine aradı gitme dedi mal etti beni canım ne yapmaya çalışıyor ya
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu insan narsist kişilik bozukluğu ve terazi burcu erkeği uzak duralım kızlar