Kız arkadaşımdan ayrıldım ne yapmalıyım?

İyi günler ben kız arkadaşımdan ayrıldım ama sonra tekrardan onu facebook üzerinden ekledim. Kızda tekrardan kabul etti neyse sadede gelim. Kız benden sonra bir çocukla çıktı ve ayrılmış. Bende bunu fırsat bilerek yeniden konuşmaya başladım. Ama anlamadığım olay şu idi ben bu kızla çıktığım zaman tam ayrılıcaz kız kendini benden uzaklaştırmak için elinden geleni yaptı. Neyse ben ona diyorum işte ben senin her zaman arkandayım falan olmuyor. En sonunda bana dedi ki Arkds dan oteye gecemzsn bnuda bilde aynen bu şekilde dedi. Benim anlamadığım konu şu bu kız beni kendinden uzaklaştırmakj için elinden geleni yaptı. Ama sonra ben bunu facebook üzerinden tekrardan arkadaşlık isteği gönderince isteğimi kabul etti. Ve konuşmaya başladık bu neyin göstergesi Allah aşkına. Benim bildiğim ayrılan sevgililer arkadaş olarak kalınmazmış.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu seferde tuncel kurtizin aşk la ilgili bir sözünüğ paylaştım facebook profilimde. Sen git bunu beğen birde kendi proflinde paylaş ne garip.
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdide diyor ki canım istemiyo yazmak diyor. Benle ilgili bir sorun mu var diyorum onuda demiyor. Anlamadım gitti yaaa :(((
Kız arkadaşımdan ayrıldım ne yapmalıyım?