Eskiden olsa olabilir sevmeyebilir diyordum ama 25 günlük bir kedi sahiplendim ve 5 aydır benimle. İnsan evladı yerine koyuyormuş onu gördüm. Mesela birinin ondan haz etmemesi ya da hayvanları sevmediğini, uzak durduğunu söylemesi direkt olarak soğumama neden oluyor. Siz hayvanları sevmeyen biriyle ilişki yürütebilir misiniz?
Hayvanları sevmeyen biriyle sevgili olur muydunuz?
Hayvanları sevmiyor olabilir ama hayvanları sevmemek hayvanlara zarar vermek değildir. Hoşlanmıyor, tüyünden falan rahatsız olması normal. Ancak hayvanlara zarar verecek boyutta bir şeyse o iş olmaz.
Hayvanları çok seviyorum. Sevmeyen insanları da hala anlayabilmiş değilim. Hem kedim, hem de 2 köpeğim var. Şu an bana herkesten daha yakınlar diyebilirim. Onları sevmeyeceğini bile bile biriyle beraber olamam.
Korkmak ayrı sevmemek apayrı.. Korkarsa anlarım sorun etmem ama tiksinerek sevmemek çok başka. Sevgilim bana "senin kedinin fotosunu gormk istemiyorm" dedi die 8 aylık ilişkimi bitirdm bn Arkama dönüp bakmadm bile. Kısa ve Net Olmam.
aşırıı hayvan sever olarak öyle biriyle olmazdım kendi içim bir hayvanı görünce nasıl ısınıyorsa birini bir kediyi bir köpeği öpüşünü sevişini görüncede içimde çok güzel bir his oluyor o yüzden hayvan sevmeyenlere hayır korkanlarıda ayrıca çok gereksiz insanlar olarak görüyorum.