Arkadaşlar bir erkek olarak zencilerin erkeğinden de kadınından da hiç haz etmiyorum. Özellikle abd deki zencileri gördükten sonra pislik insanlar, aşk konusunda da bizim ülkenin kızları ne düşünüyor. Biliyorsunuz ırkçılık cinsellikten başlar. Zencilerle takılan beyaz kızlarla da bırak muhabbeti yüzlerine bakmam. Geçen bir tane zencinin yanında bir kız gördüm, türk müydü bilmiyorum ama dalmamak için kendimi zor tuttum.
Cevabın nedir?
+1 yılonları da allah yarattı, nefret etmen allaha hakaret. tabii eğer dindar biri değilsen tek farklarının deri renklerinde olduğunu hatırlamalısın, seni rahatsız eden tavırları ırkçılık ve dışlanmanın sonucu. sarışınlardan iğrenmekle aynı şey zencilerden iğrenmek.
ben "zenci" kelimesini hakaret olarak görmüyorum, benim için "latin" veya "romen"le aynı sınıflandırma kalıbı05 Yorumla
Soran+1 yılnefret etmiyorum sevmiyorum, insan doğasından dolayı farklı olana karşı koruma dürtüsünü devreye sokar, bunu evine tanımadığn biri gelince tedirgin olman gibi düşün
- +1 yıl
o sana farklı göründüğünden tedirginlik duyup sevmiyorsun yani?
zencinin yanında bir kız görüp dalmak istiyorsan burada dediğin tedirginlik saldırganlığa dönüşmüş oluyor. bu da toplum için tehlikeli bir şey, seni sevmemen konusunda yargılayacak kimse yok ama eğer bu durum tehlikeli bir hale geliyorsa kendini dizginlemen gerekiyor
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı. ırkçısın burada da bağıra bağıra söylüyorsun çok ilginç...
110 Yorumla
Soran+1 yılevet sadece zencilere karşı, fakat insan ilişkilerinde değil bu aşk-meşk ilişkilerinde, bunu da içimden atamıyorum
Soran+1 yılİnsan doğası bu, bir türk olarak nasıl kürt bir erkeğin türk kızına bakmasını istemiyorsam, genel olarak da zencilerin beyaz kızlara bakmasına ayar oluyorum, koruma dürtüsü, insan doğasının kendisiyim
- +1 yıl
ama bir yandan da şöyle düşünmelisin, insanlar doğaları gereği farklı olanı isterler. geneli böyledir. siyahilerin de beyazlardan hoşlanmaları çok normal buna göre. bence sen beyazları ve türk kızlarını kendi ırkın olduğu için çok sahiplenmişsin, sen siyahi bayanlardan hoşlanmıyorsun diye onlara bakmıyorsun ama onlar sana göre senin hakkına baktıkları için kızıyorsun
Soran+1 yılDoğru yerden yakaladın biraz, benim hakkım diye bir şey yok ama, zenci kadınlardan tiksiniyorum, abd de bir arkadaş kafası iyiyken ilişkiye girmiş zenciyle, adam çok büyük pişmanlık yaşamıştı
Soran+1 yılYok hastalık değil de tiksinmiş, her yer kapkara, ben esmer kızlardan bile yüzleri hari haz etmiyorum, zenci kadınları nasıl seveyim
Soran+1 yılsen biraz beni anladın ondan senin yorumu seçeyim. You rock:) senden ricam ilerde zenciler türkiyede çoğalırsa kızını felan uzak tut bunlardan:)
Adamlar ne güzel kimseyle kavga etmiyor, bir şey çalmıyor, elalemin karısına kızına sarkmıyor, pis kokmuyor, dilenmiyor ve daha niceleri. Her zaman zenci arkadaşım olsun istemişimdir. Sen tam bir ırkcısın. Bende Suriyelileri hiç sevmem
01 Yorumla
Soran+1 yılSen nerde yaşıyon la:) dediklerinin tam tersini pislikler, hadi abd ye gitmene gerek yok, aç youtube yi izle
+1 yılbizim millet olarak zencilerle bir alıp veremediğimiz yok ki. onlar beyaz ırk tarafından hep sömürüldüler çünkü dünya düzenine ayak uyduramadılar devlet kuramadılar savaş teknolojileri çok gerideydi ama neden sevmiyorsun anlamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim, mesela bir türk olarak kürt birinin kız kardeşime bakmasını istemem, aynı şekilde zencilerin beyaz kadınlara aslmasına ayar oluyorum. Sorun bu kendi kadınlarıyla takılsınlar sorun yok
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
13Cevap
+1 yılBir nebze haklısın. Her ülkenin tarihinde yokluk, savaş olmuş ama hiçkimse ülkesini bırakıp kaçmamış ve bugün bu hallere gelmiş. Ama onlar öyle değil, işleri hep kaçmak.
Bu nefrette cinsel anlamda güçlü olmaları da yatıyor da olabilir. Ama onlar bir duygusal anlamda memnun edebilecek insanlara benzemiyor. Zımpara kağıdı gibi kalın ve kötü kokan derileri ile hiçbir beyazla ten uyumu yakalayamazlar. Kadınlarda sadece geçici bir heves var, dönecekler yer yine kürkçü dükkanı.20 Yorumla
+1 yılEğer sırf zenci diye sevmiyosan gerçekten çok çirkin bir davranış onlar da isteyerek zenci olmadı sen de zenci olabilirdin ayruca onlar da senin benim gibi insanlar sırf bu yüzden saygıyı hakediyorlar ha ama davranışlarıysa hoşuna gitmeyen ona lafım yok
00 Yorumla
+1 yılZenci değil siyahi. Ve ırkçılık hoş değil kardeşim onlar da insan. Senden benden ne eksikleri var beyaz insanlardan? Allahın bir kulu onlar da ya
04 Yorumla
Soran+1 yılKimin kulu olup olmadıkları umrumda değil, onlara tr de zenci derler siyahi değil, insanı biliyorsan doğasını da bilirsin, aramızda farklar var, bu farklılık düşünsel farklılığa yol açıyor zenciler hakkında
- +1 yıl
Zenci beyaz amerikalilarin onları aşağılamak için kullandığı nigga sözcüğünün karşılığı gibidir. Bir hakem zamaninda pascal nauma icin "zenci arkadaş" tabirini kullanmıştı ve büyük tepki görmüştü halktan. Dolayısıyla Özür dilemek zorunda kalmıştı. Ayrıca senin ne üstünlügun olabilir siyahi insanlardan? Bence bu fikirler çok yanlış.
Soran+1 yılTürkiyedeki insanların bu tür şeylere karşı tepki vermesi çok normal çünkü zencilerle ortak bir geçmişleri yok, inan bana olsa çok farklı olurdu, ayrıca benim onlardan hiç bir üstünlüğüm olduğunu iddia etmedim, beyaz kızlarımızdan uzak dursunlar yeter, fazla bişey istemiyorum
- +1 yıl
Benim sevgilim zenci ve Müslüman oldu senden daha insan terbiyeszlik yapma
+1 yılBunun ırkla ten rengiyle alakası yok her ırkın kötüsü ve iyisi vardır , senin yaptığın ırkçılıktan bir farkı yok benim siyah arkadaşım var gayet sempatik , ayrıca onlara zenci denmez siyah denir!
14 Yorumla
Soran+1 yılben zenci diyorum, türkiyeye azardan gelmeye başladılar, çoğalsınlar da onları da bakalım nasıl sorunlara yol açacaklar niggerlar
- +1 yıl
Yeterki senin gibiler çoğalmasın...
Soran+1 yılBenim gibi derken, insan doğasının önüne feriştahı gelse geçemez, bu insan doğası her insan ırkçıdır
- +1 yıl
Senin ırkçı olma nedenin tenlerinin siyah olmalarımı? Hadi israile fakan ırkçı olsan anlarımda ten rengini sevmediğin için ırkçı olunurmu
Banada çok tatlı geliyorlar açıkçası. Kişiden kişiye değişir , beğenmezsin tamam ama nefret etmen ırkçılığa giriyor. Yinede huyundur sonuçta değişmez.
01 Yorumla- +1 yıl
Benim önümdeki 19 cm benim hiç zoruma gitmiyo
Gerizakalı 5 cm sikleri var zenci aklına geldiği zaman deliye dönüyorlar zencinin yüzü siyah bir kadın ilişkiye girdiği zaman sadece sikinden zevk alır öpüşme işte yalama falan bunlardan zevk almaz
İlk olarak zenci değil siyah. Ben de senin gibi insanlardan haz etmiyorum ve iğreniyorum. Hepimiz insanız ve aynıyız siyah ya da beyaz fark etmez! Hepimiz eşitiz. Yeter ki dünyada senin gibi ırkçı ve cahilce düşünen insanlar olmasın.
00 Yorumla
+1 yılonlarında çokta skındeydi senin onlardan hoşlanmaman mk faşist...
00 Yorumlayaradılanı yaradandan ötürü sevmek bizim kültürümüzde var. her şeyi seviyorum ya..
00 YorumlaZencileri severim ya ırkçılık yapmak kadar gunah bişey yok. Zenci olarak yaratılsaydım ve musluman yine olsaydım guzelde olurdu :)
00 Yorumla
+1 yılben seviyorum gayet sempatikler :)) bizim takımda da var bir tane zencim <3
04 Yorumla
Soran+1 yılreis ben arkadaş olarak demiyorum, bizim kızlara yazılmalarına daha genellersek beyaz kızların yanlarında olmasını bile hazmedemiyorum
- +1 yıl
niye lan? sende orda doğsan zenci olçaktın -.-
Soran+1 yılZenci olsaydım da farklı düşünecektim, değilim böyle düşünüyorum
- +1 yıl
zenci olmayı dene o zaman :)
zenci candır :D
+1 yılSikleri uzun zoruna gidiyo psikolojik tedaviye ihtiyacın var benimki 19 cm benim için sıkıntı yok seninkide 19 cm olsaydı zoruna gitmezdi zavallısın şu an kendine öyle Bi duşurdunki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence ırkçılık değil seninki
adamların bir organları seninkinin 10 katı olduğu için böyle yapıyosundur13 Yorumla
Soran+1 yılyok arkadaş be bırak bu ergen muhabbetlerini, o yaşları geçtim kardeş ben
Cevap sahibi+1 yılkıskanıyosun besbelli ama büyütme yolları var onlara başvur
Soran+1 yılahahaah:) olm biz bu muhabbetleri lisede yapardık, sen bir abd ye git o zman bana katılacaksn, az insan psikolojisiyle ilgili kitaplar oku
+1 yılSiyahi arkadaşlarim var ve onlari turk arkadaslarimdan daha cok seviyorum:)
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim de arkadaşlık ettiğim oldu, sevgili olma:) arkadaş arkadaş takılın, ayrıca türk kızlarının türk erkeklerine davrandığı gibi yabancılara davranmadığını yaşayarak grdüm
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de sevmiyorum. Zenciler insansı maymunlarla insanlar arasında bir geçiş formudur. En az evrimleşmiş insan ırkı zencilerdir.
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZeka gelişimi gibi konularda diğer ırklardan geri kalmışlardır. Farkındaysan çok fazla zenci bilim adamı yok. Uygarlık konusunda da geridedirler.
Senin mantığına göre evrimde en ileri primatlar insanlar değil de goriller, en güçlü onlar çünkü.
Soran+1 yılen güçlü ırk zenciler mi, sen ufc yi mma i bir seyret bakalım, en güçlü kimlermiş, zencileri patates yapıyor adamlar
Hocam hala uygulamada mısınız? sizinle iletişime geçmek istiyorum
00 Yorumla😂😂😂😂😂😂 ay çok komik. Onlarda seni seviyorlar mi acaba...
00 YorumlaSaçmalık. Beyazlar çok mu iyi sanki.
19 Yorumla
Soran+1 yılmesele iyilik kötülük değil, beyazlarına karısından kızından uzak dursunlar, onların karısına kızına yaklaşan beyaz çok nadir zaten
Soran+1 yıletrafta gözükmezlerse kimsenin canı çekmez, bok kokulu, kara götlü insanlardan
Soran+1 yılYok sevmezler merak etme, türk kızı türk olmasa bile beyaz bir erkekle evlense eyvallah derim, zenci ile evlenirse yakarım evlerini:)
Soran+1 yılFarklılık sana tatlı geliyor, iri mavi gözlü beyaz bebekten de tatlı demi:) hadi ama
Soran+1 yılaynen düşüncelerim bu yönde beyaz kızlara yaklaşmasınlar önümdeki ekmeği alsınlar bişey demem, anlayın artık erkeklerin hayatından kadınların ne kadar önemli olduğunu
Gizli Üye(25-29)10 ayamerika da zenci nüfusu yüzde 14 tüm cinayetlerin yüzde 55 beşini zenciler işliyor öyle kötü bir ırk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. onlar sana bayılıyormuş gizli
04 Yorumla
Soran+1 yılYa arkadaş bayılsalar da ayılsalar da umrumda değil, yeter ki beyazlardan uzak dursunlar tek isteğim bu
Soran+1 yılYa arkadaş ben Türküm, istemiyorum l*n bu itleri zorlamı, bizim ülkede de çoğalmalarını istemiyorum bu pisliklerin
- +1 yıl
Ya bu salağın önündeki 5 cm işte izliyo p*rno zenciye sokakta görüyor Sikin aklına getiriyo psikoloji bozuk zavallının benim önümdeki 19 cm benim hiç umurumda bile değil kafam rahat zorlarına gidiyorlar bide utanmadan yazıyorlar
o zenci olabilir ama seninki daha beter ırkçısın
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen ırkçıyım inkar etmiyorum
Soran+1 yılBak benim ırkçılığım insani yönden değil, tamamen kadınlardan dolayı
Soran+1 yıltamam sen kazandın:)
Irkçılık insanlık suçudur.
04 Yorumla
Soran+1 yılDüşünme özgürlüğü hiiç bir yerde suç değildir, Dikkat edersen ben zencileri öldürelim zarar verelim asla demedim dememde, sadece fikir olarak ırkçıyım, bunun yansıması illaki şiddet olacak değil, yani ortada insanlık suçu felan yok
Soran+1 yılzenci olsaydım tabiki farklı düşünecektim ama şu an zenci değilim sanırım o kadar da kararmam, ayrıca aradaki fark sadece ten rengi değil
Olabilir onlar seni seviyormuymuş sor
01 Yorumla
Soran+1 yılsevmemeleri hoşuma gider, keşke onlarda bunu kabullenip beyazların karısından kızından uzak dursalar
+1 yılzencilerin de çok şeyindeydi.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnların dünyadan zaten haberleri olmadıkları için bu gayet normal
Keskebir zenciyle takilsam diyorum
15 Yorumla- +1 yıl
napçan l*n zenciyi :D çakaaalll
Soran+1 yıl:Dsen iskandınavlara bir çok, slavlarla da bir tanış , o zmaan görürsün geniş omuzlu kaslı renkli gzlü beyazları, zenciler neki, abd delikerin tarzına edeyim, amerikanın çingenleri o zenciler
Soran+1 yıl:Dsiyah rengi bende severim ama insan da değil:) miden kaldırırsa buyur, zenciler beyaz kadın için çıldırırlar:) zaten kaliteli beyaz kızlar kolay kolay zencilerle takılmaz
tenhadamı sıkıştırdılar seni hayırdır?
05 Yorumla
Soran+1 yılTürke bişey olmaz korkma tenha da da kalabalıkta da sen türk değilsen bilmem
Soran+1 yılaynen öyle beyaz türk ırkçısıyım insan değilim ben sen git kürtlerle zencilerle takıl
Soran+1 yılBen çok iyi yerde okudum merak etme, okumayla insan doğasını değiştiremezsin, 21. yy değil 30. yy olsun bu sürecek
+1 yılAçıkça ben nefret ederim
51 Yorumla
Soran+1 yılhelal olsun, uzak dur pisliklerden
+1 yılbiz de bayılıyorduk yeminle panpa :D
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum en mükemmel insanlar olabilirler.
10 YorumlaHelal olsun sana
10 Yorumlasakin ol şampiyon
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri