Bence aşk diye birşey yok.. sevgi var.. hoşlantıyı aşk sanıyorlar.. eğer aşk varsa.. aşk bir kişi ile yaşanır gerisi boştur.. aşk acıdır, gözyaşıdır.. her zorluğa karşı, ucunda ayrılık olsa dahi çabalamaktır.. aşk herşeyi göze almak demektir..
Güzel bir söz.. Sevmek seviyorum demek değil, yüreğinde hissetmektir. Ve aşk yanında olanı sevmek değil, bazen 'gelmeyecek' birini beklemektir..
0|1
0|0
Neyimbenmayki | Aşk İlişkileri konusunda 664 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Artık aşk= heves ile karıştırıldığı için hevesleri bitince biter.🤔
Feeling7d | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Ahahha bölye bir güç istiyorum. Aşk dediğimiz şey hmm, aslında ilginç gep bir bilinmezlik bazen biri girer hayatımıza, intihardan döneriz. Bazen biri çıkar hayatımızdan kendimizden vazgeçeriz, ama günün sonunda güçleniriz !
aşk zaten tam da bu noktada kendini belli ediyor bence. başka birisi olabileceğini zaten biliyorsun, daha iyisini belki de. ama yine de onu istiyorsun. tam olarak bu.
Uyumlu olduktan sonra başka birisini arayamazsın yapbozunun son parçası gibi olur onsuz kendini tamamlayamazsın gibi geliyor bana da son parçkukusu daha bulamadım
Hiçbir şeyden emin olamayız. Sevginin aşkın boyutunu kimse tarif edemez. Aşk sanarsın, karşına başkası çıkar asıl aşkı şimsi buldum dersin.. Sonra biraz dhaa zaman geçer daja çok tutuldugun daha çok tamamlandıgın biri olur. Hayat bu, sürprizlerle dolu. Ama aşk, sanıyorum ki şıpsevdilik değil. Senin kast ettiğini pek anlayamadım
0|1
0|0
YetersizUmutsuz | Aşk İlişkileri konusunda 72 görüş paylaştı.
Xper 5
1 ay
Bence aşk; başka birini bulunca biten bir şey değil, aşık olduğun insan başkası ile olsa bile yeter ki mutlu olsun demektir.
1|1
1|0
canylmz08 | Aşk İlişkileri konusunda 7,1b görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bilimsel olarak aşk tam olarak da bu zaten. Başka biriyle bir bellek oluşturup eskiyi silene kadar bir önceki hatira geliyor. Ve eskilerden edinilen tecrübeyle uyusabilecegin kişinin çok özel biri olduğunun farkına varıyorsun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
249Sana bunu yapan bize neler yapmaz. bnmbvnmöç
sevgi var.. hoşlantıyı aşk sanıyorlar..
eğer aşk varsa.. aşk bir kişi ile yaşanır gerisi boştur.. aşk acıdır, gözyaşıdır..
her zorluğa karşı, ucunda ayrılık olsa dahi çabalamaktır.. aşk herşeyi göze almak demektir..
Güzel bir söz..
Sevmek seviyorum demek değil, yüreğinde hissetmektir. Ve aşk yanında olanı sevmek değil, bazen 'gelmeyecek' birini beklemektir..
yani yok demi
yok tabi
aferin. Sana verdiğim sıkıcılık oranını geri düşürüyorum % 25 bnmbvnmöç
Teşekkür ederim aman susayımda yükselmesin 🙊😄
rica ederim tatlı şey
haykırdım bnmbnmöç bende inanmıyorum
nasıl ya? ne gibi?
Çok ciddisin. Falan gibi.
deöwqcvıssçd
abimin pcr sonucunu bekliyorum. Korona olma ihtimalimiz çok yüksek vbnmbvnmö
Vardı birşey belli.
döwqcvhqğşöi
Umarım birşey olmaz.
thx babe
heee
Valla ilk ben geldim ehehe açılışı yaptık usta
Saçmalama zabahtan beri soruyorum vbnmnbmöç
Beni niye kandırıyon o zaman yarrammm djsmdösms
nmöçmnbmöç aferin gelişme gösteriyorsun :D
Acaba diğer 2 sorun neydi merak ettim dmdösödks
fazla merak iyi değil. bnmnbmöç
Zaten ne gelirse ya meraktan dnxöxösjs
Sapıklık yolunda ilerliyorsun adım adım vbnmnbmö
Senin yüzünden mk sjxösöshajsn
Sanki sapıklığa teşvik primi veriyorum mk vbnmöbvnmöç
Aga bu kesinlikle bulaşıcı olmalı djxösöxka ve sen de bunu bulaştırıyorsun ama yavaş yavaş acele etmeden sjdj
Bende karı avına çıkıyorum yitherr
karıların karı avlaması beni üzer
Lez olmak suç ise beni mapusa atınnn
Bir çikolataya kanıyorsan. Bir poşet yollayım vbnmnbnmö
noo noo ben kanmam ama şeyy sen yinede gönder 😛😂😂
adres bilgilerini alayım
burdan mı yazcam 🤭🙄😕
İstediğin yerden dvdvdhdv
özele gecelim 😂😂🤣🤣😂😂
sevdim seni kardo
Eyv reis
biliyordum