Bence aşk diye birşey yok.. sevgi var.. hoşlantıyı aşk sanıyorlar.. eğer aşk varsa.. aşk bir kişi ile yaşanır gerisi boştur.. aşk acıdır, gözyaşıdır.. her zorluğa karşı, ucunda ayrılık olsa dahi çabalamaktır.. aşk herşeyi göze almak demektir..
Güzel bir söz.. Sevmek seviyorum demek değil, yüreğinde hissetmektir. Ve aşk yanında olanı sevmek değil, bazen 'gelmeyecek' birini beklemektir..
aşk zaten tam da bu noktada kendini belli ediyor bence. başka birisi olabileceğini zaten biliyorsun, daha iyisini belki de. ama yine de onu istiyorsun. tam olarak bu.
Uyumlu olduktan sonra başka birisini arayamazsın yapbozunun son parçası gibi olur onsuz kendini tamamlayamazsın gibi geliyor bana da son parçkukusu daha bulamadım
Hiçbir şeyden emin olamayız. Sevginin aşkın boyutunu kimse tarif edemez. Aşk sanarsın, karşına başkası çıkar asıl aşkı şimsi buldum dersin.. Sonra biraz dhaa zaman geçer daja çok tutuldugun daha çok tamamlandıgın biri olur. Hayat bu, sürprizlerle dolu. Ama aşk, sanıyorum ki şıpsevdilik değil. Senin kast ettiğini pek anlayamadım
Ahahha bölye bir güç istiyorum. Aşk dediğimiz şey hmm, aslında ilginç gep bir bilinmezlik bazen biri girer hayatımıza, intihardan döneriz. Bazen biri çıkar hayatımızdan kendimizden vazgeçeriz, ama günün sonunda güçleniriz !
Aşk meşk yok. Herşey menfaat ve heves olmuş bu devirde.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aşk ne yaşarsan yaşa bitmeyen bir şeydir. Bana göre aşk çok şeydir ya bitmez ruhu ile sevenin ruhu var olduğu müddetçe sever.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bilimsel olarak aşk tam olarak da bu zaten. Başka biriyle bir bellek oluşturup eskiyi silene kadar bir önceki hatira geliyor. Ve eskilerden edinilen tecrübeyle uyusabilecegin kişinin çok özel biri olduğunun farkına varıyorsun.