Aşk İlişkileri Uzun-kısa olan çiftler tatlı gözüküyor mu? Bilgilikız58 Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Selamm🌸Anlatamadım tam demek istediğim fotoğraftaki gibi çiftler tatlı mı? Onlar değil onlar gibi olan çiftler Ne dedim yaa ben jskdhnssnsNeyse ne anladıysanız yazın?🤭 Uzun-kısa olan çiftler tatlı gözüküyor mu? Cevapla Çift Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FragileDreams Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Tatlı olarak belki gözükebilirler ama iki kişininde uzun olduğu sevgililer daha çekici ve kıskanılası gözüküyor 1 0 Yorumla
minnnak Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Minyonları gücü adınaaaa minyonlar çok tatlı 😂😂😂 2 0 Yorumla
EdylineGelmiş Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Görseldekinden yakışıklı komşum vardı üniversitedeyken 190 üstü. Salak gibi gittim elimden kaçırdım çocuğu jajdd 1 0 Yorumla
saaddov Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hacı kız ne olursa olsun tatlı zaten. Bunu armutla beraber yanyana koyup çek yine tatlı çıkar. 1 0 Yorumla
umutsuzumartıkın Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Tatlı gözükmüyorlar hatta saçma duruyorlar ama önemli değil bence. Önemli olan anlaşabilmek. 1 0 Yorumla
PнiιippaİsBacк Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Minyon sevemiyorum, ruhen kezo olarak algılıyorum onları. 1 0 Yorumla
Blodeuwedd Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tatlılar ama bir tane taş gibi çift görünce acayip özeniyorum 1 0 Yorumla
Mayıs91 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. net söylüyorum hiç yakışmıyorsunuz 1 1 Yorumla Bilgilikız58 +1 yıl Ben değilim ama olsundu Yorumla
Heidiliçanta Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Zaten hep kısa kızlar yüzünden biz uzun kızlar yalnızız, uzun beyleri siz alıyorsunuz bize orta boy medium erkekler kalıyor 😂 1 1 Yorumla Forsinha +1 yıl Türk kızları tipten kaybediyor Yorumla
cemtyy Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Minyon kadın uzun erkek tam uyumdur. Lakin görsel olarak iyi görünmez 1 0 Yorumla
sorcevaplayalmcınım Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı. Ay bana göre hiiç tatlı değil 1 0 Yorumla
Baleman Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. evet bence de çok yakışmışlar 1 0 Yorumla
LondraninPaşası Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl he illa kendini gösterecen yani 1 0 Yorumla
Burçeemm Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Çocuk baya yakışıklı 1 1 Yorumla Forsinha +1 yıl Book gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Tatlı olarak belki gözükebilirler ama iki kişininde uzun olduğu sevgililer daha çekici ve kıskanılası gözüküyor
Minyonları gücü adınaaaa minyonlar çok tatlı 😂😂😂
Görseldekinden yakışıklı komşum vardı üniversitedeyken 190 üstü. Salak gibi gittim elimden kaçırdım çocuğu jajdd
Hacı kız ne olursa olsun tatlı zaten. Bunu armutla beraber yanyana koyup çek yine tatlı çıkar.
Tatlı gözükmüyorlar hatta saçma duruyorlar ama önemli değil bence. Önemli olan anlaşabilmek.
Minyon sevemiyorum, ruhen kezo olarak algılıyorum onları.
Tatlılar ama bir tane taş gibi çift görünce acayip özeniyorum
net söylüyorum hiç yakışmıyorsunuz
Ben değilim ama olsundu
Zaten hep kısa kızlar yüzünden biz uzun kızlar yalnızız, uzun beyleri siz alıyorsunuz bize orta boy medium erkekler kalıyor 😂
Türk kızları tipten kaybediyor
Minyon kadın uzun erkek tam uyumdur. Lakin görsel olarak iyi görünmez
Ay bana göre hiiç tatlı değil
Yok bence çok itici görünüyorlar :D
evet bence de çok yakışmışlar
he illa kendini gösterecen yani
Abi - kardeş gibi daha çok
hayır xd
Hayır hiçte tatlı değiller
Bence evet
Ben cok sevmiyorum🐣
Eveeett