Benimde böyle büyük kurumsal firmalarda sırf denk geldiğim için ve aynı işyerinde çalıştığımız için selam sabah verdiğim insanlar vardı. Aynı senin anlattığın vatandaş gibi ne bölümümüz aynı ne gittiğimiz servis.. Sadece ofislerle, depo arasında mekik dokurken karşılaşıyorum diye.
Yani bu şimdi onlara selam verdiğim için sarkma anlamına mı geliyor..
Neyse aklımda bulunsun bundan sonra kadınlara haremlik selamlık şeklinde gördüğümde yüzlerine bile bakmadan geçeyim.. Neme lazım iş oluyoruz sanıyorlar...12 Yorumla- +1 yıl
Hiç alakası yok, sen istediğin gibi anlıyorsun. Sadece selam olayı değil istediğin yere takılmışsın. Aylarca bakıştık, karşılaşma cabaları vardı bir anda ortak alanımız yok ken hiç tanımadığın birine güümseyere k selam vermeler ve bakışmalar çok mu normal?
- +1 yıl
Bacım bizim memlekette " kendi kendine gelin güvey olma" diye bir söz vardır.
Güzele bakılır yalan yok, Açığa da bakılır ona da yalan yok. Bakıyor olmak hoşlandığımız anlamına gelmez. Bazen sırf cinsel dürtülerdir bakma sebebimiz.
Aynı işyerinde ne kadar büyük olursa olsun ister sen bir uc sektörde o diğer uç sektörde çalışsın karşılaşma imkanınız hep vardır. En kötü ihtimalle işe giriş kartını okuturken karşılaşılabilir. Ya belki de ilk bakan hep sendin o da ondan dolayı selam vermekte idi?
Kısaca sadece senin anlattıklarınla bir yere varıp "adam senle taşak geçiyor gerizekalı işte" diye yorum yapamam. Tanımadığı kıza gülümseyerek selam veren ve asansörde saçma salak espiri yapan bir adamın özgüveni zaten yüksektir araya kimseyi sokmadan direkt yanına gelip sana teklif ederdi zaten böyle bir düşüncesi olsa..
Kısaca senin 4 gündür adama selam vermemen trip atman surat yapman şu an o adamın sknde bile olmayabilir.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılkaçan herzman kovalanır... kaçma sırası sende hatasını anlayıp yakında doncektır.. cunku ıstenen bırr erkek ıstenmekden vazgecılıp yokmuş gıbı davranıldığını anladığında o erkek kadar hırrs yapmış 2. bır erkek yoktur.. onu ıstıosan bunu yapmalısn ama benım tavsıyem buyu yaptıktan sonra gerı dondugunde onu sallamamaya devam et... ozamn aldığın hazzın tarıfı yok... ınan bana
19 Yorumla- +1 yıl
tsk ederım e. i. c için dedıgımı unutma o nun verdıgı ozguven ve hazzın yerını başka hıcbırsey tutamaz...
- +1 yıl
Haklısın, emin olamadığım şey gerçekten umursamadığımda, peşimden gelecek miydi? Zaten yüzüne bakmak istemiyorum, kızgınım, peşinden koşacak değilim. Ama bakmasamda farkediyorum bana baktığını, umarım işe yarar
- +1 yıl
kadınlarıda erkekelrde cok ıyı tanırm kadınları cok berberlıkelrı oldugundna erkklerıde kendımden tanıorm bııan yerıme koydum o salagı:))) ben olsaydım basta ısteyıp sonra sallamayan ben yokmusm gıbı davran bır kadına donustugunu gordugm anda ısı gucu bırakır o olaya yonelırım... neden nolduda vazgectı... kudururm eger bana azcık benzıosa bunu yapıcaktır..
- +1 yıl
Yani , neden vazgeçtiğimi anlamıştır elbet, söylediği istemiyorum msjını arkadaşımın bana söylediğin tahmin eder. Olayın hemen ertesi günü yokmuş gibi yüzüne bakmadım. Yine de merak etmesi gerek konu, ya hoşlanmıyor muydu? demek ki o da önemsemiyormuş? demesi ve merak duygusu ile pişmden gelmesi :)
- +1 yıl
olay o ona su hısse vermelsın lan acaba benmı yalıs anladım.. yoksa bu normladedemı boyleydıde benım g. hemen kalktıı:)) o anda egosuna bırılerı acayıp sekılde tecavüz eder:)) ve egosundan eser kalmaz tekrar kendını toplaması ıcın tekrar denıcektır emın ol... san bısey dıyım o egoya tecavüz cok kotu bırsey:))
- +1 yıl
wuuuw güzel tespit :) Fakat bende soğur mu? benim le oynuor mu? Nolu ya lan diye :) Gurur yapar da gelmesse o zmaan ne yapıcaz :)
- +1 yıl
öyle bırsey olmuıcak hele bı tecavüz etsinler baka bakım tabanı yanmış it gıbı nasıl donuo gerıı:))
- +1 yıl
bugün 5 inci gün ilgimi keşişimin. Aynı servisteyiz beni hep görüyor. Bakalım, yakındır o zaman :)
- +1 yıl
yakında güzel haberelrını beklıorm...:))
hata yapmışsın arkadaşını araya sokarak o isteseydi sana gelirdi zaten.
05 Yorumla- +1 yıl
arkadaşı ben sokmadım, o ısrar etti ayarlayayım, olur bu iş diye. çocukta istemiyorum demedi, uzadı gittti anlamsızca. Sonra arkadaşımın yüzünden netleştirmediğinden yine bir süre uzadı. olan benim duygularıma oldu. cocuk devam etti ilgisine. SOnra kz konuştu ve foss cıktı işte,
- +1 yıl
aslında mesaj olayından sonraki ilk günden beri hiç göz göze gelmedim, hiç bakmadım. aynı servisteyiz yerimide değiştirmedim. Servis beklerken onun geleceği yöne dönük olan yönümü de değiştirmedim ki bozulduğumu sanmasın diye. Hiç bakmıyorum, arkadaşlarımla gülüyor sohbet ediyorum. şöför koltuğununn yanın oturuyor, arkaya dönüp arkadaşı-na laf atıyor sürekli. İnerkenbinerken bizim olduğumuz yere bakıyor, yandan farkediyorum işte. Umarım ne oldu der ve değersiz hisseder. Peşimden gelir
- +1 yıl
Teşekkürler :))
Sizi ayarlamaya çalışan arkadaşı sen mi yönlendirdin?
03 Yorumla- +1 yıl
hayır, ilk başta başka kız arkadaşım bunu gösterdi, olabilir dedim. Sonra o arkadaşımdan ses çıkmadı, çocukla bakışmaya başladık. Onunla konuşmuş olan diğer arkadaşıma sordum nasıl biri diye, diğer arkadaşımın ayarlayacağını düşünerek. O arkadaşımda ısrar etti bak yaparım aranızı, diğer kız gibi yapmam dedi ama daha berbat ett,. boşu boşuna uzattı, önemsetti olacakmış gibi
- +1 yıl
Senin yapacagin en iyi is selamini vermeye devam etmek ama her is arkadasina nasil yapiyorsan oyle. Yoksa selami kesersen istedigini eline altin tepside sunmus olursun. Sen de herkes gibisin izlenimini ver ama flortlesmeyi birak. Dargin da davranma. Kafayi yer. Cidden bak. Her iki sekilde d2 bulundum en etkilisi bu yasadim biliyorum. Gelir o sana
Gelmezse de bosvericeksin. - +1 yıl
Yani tavır almadım. surat asmadım. Eskinden bana baktığınıda bende bakardım hep göz göze gelirdik, şimdi hiç bakmıyorum o yüzden o selam vermeye yeltenmez ancak yüz yüze gelince belki verir. Anlamıştır, gurur yapar selam vermez bence. Ben bakmayı kestim hayatıma o yokmuş gibi devam ediyorum. sabah akşam serviste görüyorum. Ben selam vermem. o verirse selam der gecerim. Herşeyime normal devam ediyorum. Oturduğu koltuk servis beklerken ki duruşum bile aynı, sırtımı dönsem bak bana kızgın demesin diye. Ama hiç bakmadım o msjdan sonra.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
+1 yılKişisel bir sorunu olabilir. Sen sadece bakışma ile onun kişiliğine "nasıl bir erkeklik?" diye hitap etmen yanlış.
Belki büyük sıkıntısı var, ve seni gördüğünde dayanamayıp yine de ilgi gösteriyor ama bir diğer taraftan problemleri aklına gelince korkuyor. Sübjektif yerine objektif ol. İşin iç yüzünü öğren. Sonra erkek mi değil mi sen karar ver.213 Yorumla- +1 yıl
Benzer yorum ben yapicaktim agzimdan aldiniz. :)
- +1 yıl
Ben bakışma ile buna karar vermedim. Hiç tanımışlığım yokken selam vermeye başlamalar, görünce gülümsemeler. Ve kız arkadaşım daha once söylemişti sana birini buldum diye, ama konuşma iş yerinde olduklarından devam edemedi bir süre. Kızla beni yan yana gördü çocuk buna rağmen bana ilgiye devam etti. Sonra istemiyorum demesi daha nasıl açıklanabilir? Sorunu varsa egosunu tatmin eder gibi ilgi göstermeseydi o zaman
- +1 yıl
Belki ciddi ilişkiden korkuyor haklısın ama benim duygularımla oynamış oldu, mal gibi kala kaldım resmen afedersin ama
- +1 yıl
Ön yargılı insanlardan hoşlanmıyorum. Şimdi bu çocuk iyiki de pas vermemiş baksana küçük hanıma..
Ömrü uzun sürmezdi zaten ilişkinin.
Daha kim olduğunu ne olduğunu bilmeden kılıç bıçak kuşanmış intikam alınasıca sıfat yapıştırmış kahramanımıza - +1 yıl
Sen nasıl mal gibi kala kalıyorsun?
Yüzüne karşı istemiyorum mu dedi?
Belki de sana anlatamadığı sorunu ama bir yandan da senden de gözünü alamadığı bir ilgisi var. - +1 yıl
içinden nasıl düşündüğünü kestirmek imkansız elbette, ama empati kurmanı tavsiye ederim. Hoşlanıyor gibi ilgi göstermeler karşıma cıkmalar. Terasta kahvaltı yaparken her gün usanmadan , yemeklik birşey yemesede cayını alıp karşı masama oturup kesmeler. Tam kahvaltımı bitirip kalktığımda ona niyeyse kalkarak asansöre birlikte binmeye yetişmeler. Bunların hepsini ben yaşadım. Daha bir süsü detay var. Ben bariz olanları söyledim. Kendi kendime gelin güvey olmadım. O bu şekilde karşılık vermişken, flört etmişken, iş ciddiye bininde yok ben almıyım demesi hoş mu? Doğru mu? Egosunu tatmin etti hoşuna gitti. Bu gurur kırıcı bir davranış değil de nedir? Bir bayan size aynı şekilde davranmış olsa o zaman merak ederim duygularınızı
- +1 yıl
Güzel kardeşim bir cümle vardır. Nato kafa Nato mermer.
Şimdi lafı yanlış anlaşılabilecek bir şekilde, ters bir zamanda, ters bir tutumla, sert bir surat ya da tok gibi bir ses tonuyla söylediklerimin hata olduğunu yanlış düşündüğümü ama aslında kendin beni derinden anlamayarak yıkma etiketini oluşturuyorsun. Benim sana demek istediğimi iyi oku..
Bunlar olmuştur, olmasa boşa gelip burada sormazsın ona ne şüphe ama diyeceğim o ki ;basmıştır, etkilenmiştir, haşlanmıştır, belki de ilk görüşte aşık olmuştur, sana yaklaşmaya çalışmıştır, gözleri hep seni görmek kalbi senin verdiğin heyecanı kesintisiz hissetmek ister. Belki de daha çok şey ister. - +1 yıl
Amaaa.. Bilmediğimiz ne senin ne bir başkasının belkide en yakın dostuna bile soylemedigi apayrı bir sorun olma ihtimalini de göz önünde bulundur. Seni gördüğünde eli ayağına dolanır, türlü taklalar atar anlık kaptırır gönlünü - seni görünce sorunlarını unutur lakin bişey var ortada. bir dur çek kenara sor.. Sor ona konuşmak ister misin? Diye sor ona. Belki cesaret bulur "varsa" problemi anlatır.
Önce bir çek kenara güzel kardeşim hemen yargılama belki çok iyi biridir.
bir uygula dediğimi ya çok şey kaybetmezsin. - +1 yıl
Yazım hataları için kusura bakma klavyeden.
Edit: Bunlar olmuştur, olmasa boşa gelip burada sormazsın ona ne şüphe ama diyeceğim o ki ;"bakmıştır", etkilenmiştir, "hoşlanmıştır" , belki de ilk görüşte aşık olmuştur, sana yaklaşmaya çalışmıştır, gözleri hep seni görmek kalbi senin verdiğin heyecanı kesintisiz hissetmek ister. Belki de daha çok şey ister. - +1 yıl
işte şimdi aynı dili konuşmaya başladık :))
Çekip konuşma durumum yok, peşimden koşuyor diye düşünür. Ben sanırım hala ilgi duyuyorum, o yüzden önemsiyorum hala ve gelmesini istiyorum, pişman olmasını istiyorum. Tavsiyen nedir? - +1 yıl
Çek konuş bencil olma.
Son tavsiyem budur aynıdır sabittir değişmez..
Ya gurur yapmayın
EVLİLİK teklifi almış nadir erkeklerden biriyim. Hiç bir tarafım da kalkmadı..
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin ilacın bende... Öncelikle surat asmayı keseceksin. güler yüzlü olmak zorundasın (erkekler somurtkan kızları sevmezler). O ortamda yokken nasılsan, o varken de aynısı gibi yapacaksın. Eğer sana selam verirse sen de selam ver ama (somurtmadan), uzatmadan yanındaki arkadaşınla konuşmanı sürdür ve git.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet, aynen dediğin gibi yaptım, güldük sürekli kız akrdaşımla sohbet ediyoruz serviste. Serviste yerimi de duruşumu da değiştirmedim. Sadece bakmıyorum hiç. Ben bakmayınca oda selam verme durumu olmuyor. Verirse eğer yüz yüze gelirsek karşılık veririm umursamadan :)
+1 yılBence en başında "denyo" olduğunu öğrenmeniz şanslı olduğunuzu gösteriyor.
Ayrıca, sizin ilginizden kalkan egosunun yere inmesi yakındır, ben sizin yerinizde olsam o zaman şunu söylemek için beklerim; intikam soğuk yenir.
En güzel nasıl yedirilir? ilgili ama ilgisiz gibi davranıp, ayağıma kadar getirtip çıkma teklif ettirip; dün hayatıma yeni biri girdi kusura bakma canım ya hayırlısı inş.
Diyerek ;)11 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki, sırada ki hamle o, gelsinde hele :)
+1 yılYaptıgı bastan sona ozur dılerım ama eşşeklik )) ilgisiz kal bak o zaman neler oluyo ))
12 Yorumla- +1 yıl
gurur meselesi artık, peşinden gitmem kesinlikle, ilgisizim bakmıyorum yüzüne hiç. anlamıştır, umarım işe yarar :))
- +1 yıl
Yarar yarar arkadasım pesinden giden olma hiçbir zaman
Düzgün biri gibime geldi. Niyeti kötü olsa atlardi. Bidr kacan kovalanir.
13 Yorumla- +1 yıl
Niyetinin kötü olmadığı kesin ama, dalga geçer gibi resmen eşşeklik yaptığı, flört et, laf at, sonra sonuç yok.
- +1 yıl
Degerini arttirio. Sevda filizlenirse temeli saglam olur. Hemen kendini birakma yonetilen degil yoneten profil ol eminim guzel seyler olur. Unutma erkek kolay elde ediyorsa deger az verir. Ne kadar zor elde edersek okadar deger veririz. Kendimden biliyorum acele etme geri tut kendini. Kolay gelsin
- +1 yıl
Teşkkür ederim :)
+1 yılsen ona hıc bırsey yapmazsan zaten o bosluga dusup sana gerı donucektır tek yapman gereken mesaj atma arama sor o sana kuzu kuzu gelıcek yavrucum ;)
10 Yorumla
+1 yılsen onun samımmıyetini yanlış anlamış olabilirmisin acaba. belkide dostane olarak gülümsüyordu sana
18 Yorumla- +1 yıl
Peki gözümün içine içine bakmaları, aynı ortamda ike sürekli beni kesmeleri, bunlarıda yanlış anlamış olabilir miyim? Bir aylık değil 4 aylık birşey bu devam e den
- +1 yıl
hmm. şimdi detaya girince anladım. o zaman haklısın ego yapmış götü kalkmış. bence de yüz verme. ilgilenme. eğer gerçekse o sana gelir zaten
- +1 yıl
Evet, önemsemediğim ona koyarsa, hırs yapar zaten bakalım
- +1 yıl
peki sen böyule yapınca soğudunmu ondan. şimdi gelse sana kabul edermisin
- +1 yıl
çok kızgınım, soğudum tabi ki? ama aylarca önemsedim, ilgim var malesef hala, kabul eder miyim kararsızım
- +1 yıl
bence kabul etme. şimdi yakınında diye sana iyi geliyor sanıyorsun. başka ortama girsen başka insanlarla tanışsan belkide fikrin değişir.
- +1 yıl
haklısın, boşu boşuna önemsedim. aslında yaptığı hiç hoş değil, değer verilmesini bile haketmiyor ama şu an gözümün önünde diye kararsıszım biraz
- +1 yıl
başka şeylere odaklan. dediğim gibi yanında diye sana iyi geliyor. kararlı ol sen kazanırsın. bu tip egolulardan da uzak durmalısın hayat boyunca
+1 yılOha adam asılmamış bile beah!
Amma saçmalamışsınız kusura bakmayın da..
adam selam vermiş borçlu çıkmış resmen aslzkslslsja20 Yorumla
+1 yılsana ılgısı olduguna emınmısın sonucta aynı ısyerınde calısıyosunuz ve aynı asansoru kullanıyorsunuz :) bu sana ilgisi oldunu gostermez :) bence sen kafanda buyutmussun canım gecmıs olsun
10 YorumlaBunun alasını siz kadınlar yapıyorsunuz; biz erkekler kalkıp sizi pişman ediyor muyuz?
02 Yorumla- +1 yıl
O her kadına ya da erkeğe göre değil, hakedene yapacaksın. Adam flört ediyor umut veriyor, sonra ilgime emin olunca pufff gidiyor. Olmaz öyle şey
Görmezden gelmeye devam et. Eminim pişman olucaktır..
10 Yorumla
+1 yılYakin arkadaşlarinin biriyle flirt et.. ( ama sadece et, ilerisi olmasin. )
10 YorumlaBence seninle oynuyo. Sandığından daha zeki biri olabilir ve sen ilgini çektikten sonra durumun farkna varp tnlamayabilir
02 Yorumla- +1 yıl
mesaj atmasa, tavrını değiştirse anlarım beni deniyor oynuyor diye. Ama mesaj attı direkt istemediğin söyledi, oyun olacağını sanmıyorum. İlgisi vardı bana , böyle flört hoşuna gitti işte sonuca gelince kaçış. İlgiyi anlayınca istemem yan cebime koya getirdi işte. O yüzden beni birazcık önemsediyse asıl şimdi şaşırması gerekli. herşeyi kestiğimden.
o sana ilgi falan göstermemiş
sadece yakın davranmış bu hoşlanıyor benimle çıkmak istiyor mantığı olamaz010 Yorumla- +1 yıl
O mantığa kendi kendime girmedim. Hemcinsini koruyorsun galiba :) 4 aylık bir şey bu, bakmalar , kesmeler, slma başlamalar tüm parçaları birleştirince adamın egosu çıkıyor meydana
- +1 yıl
bende onu yüzden diyorum adam egosunu kaldırdı, gitti diyorum. Karşılık verdi, bazı şeyleri o başlattı, ama herşey sırf kendi içinmiş. Tabi ki gerçekten istese gelirdi. Melesede bu dalga geçmiş olması.
- +1 yıl
ilgili gibi davranmamamıydı o halde, anlıyorum erkek sonuçta hoşuna gider beğenilmek bakılmak ama ben onun tavrına göre şekil aldım. Onun peşinde pervane olduğum yoktu, o bakıyorsa bakıyor, selam veriyorsa veriyordum. O yüzden ciddiye fazla aldıysam bile sebebi yine o
- +1 yıl
istiyormuş gibi gönlü varmış gibi ilgi gösterip, umut verip sonra istemiyorum ben onu deyince dalga gecmiş gurur kırmış olmuyor mu? Kandırdı demek doğru olmaz ama umursamadı , egosunu tatmin etti
- +1 yıl
tamam öyle düşünürsek doğrusun, ama bu aşamaya gelip , davrandığının dışında bir sonuca götürmeside hoş değil.
Sende hoşlanıyor ama hayatında birisi var ama seninle de arayı tamamen bozmak istemiyor ondan ayrılır belki senle devam eder
00 Yorumlaselam bizde bugün sürekli karşılaşacağız galiba?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılego tamamen burnu havada işe yaramaz sana
00 Yorumla
+1 yılcukunu kes kanks onun.
00 Yorumla
+1 yılKaciyorsa doludur gönlü boşver gitsin
00 YorumlaSonunda geri döndü mü
00 Yorumla
+1 yılego tatmini yapmıştır...
00 Yorumla
+1 yılSevgili yap
02 Yorumla- +1 yıl
ben onun pişman olmasını, peşimden gelmesini istiyorum ama