24 Kasım öğretmenler gününde eski sevgilinizden böyle bir mesaj gelse tepkiniz ne olurdu? 

Ulan dandik insan bir şeyi de internetten kopyala yapıştır yapma kendine özgü bir cümlen dahi olmadı senin kişiliğin hiç oturmadı iyi ki Senden ayrılmisim ben sana iyi bir öğretmen olabilmisim belki de ama sen bana layık öğrenci olamamışsın otur sıfır 0⃣ veriyorum sözlüne. Vefasız gevşek yumuşak eski manita...
Eski işte ne hala kurcalıyorsunuz. Hayatınıza bakın. Hayat geriye dönüp bakmakla yaşanmaz. Ona teşekkür edin. Böyle büyük bir hediyeyi size kazandırdığı için.
Yalnızlık kendi olamamış insanlar içindir.
Kendini bilen insan yalnız değildir.
Yalnızlık aslında çok değerli.
Yalnızlık büyük bir güçtür.
Cevap
12Cevap
"Sen de sıradaki öğrencimi seçerken "şerefsiz olmamasına özen göstermem gerektiğini" öğrettin" diye dönüş yapardım. Gerekli kriterleri sağlasaydı "eski" olmazdı değil mi ama...
Minnak hanım bişey sorcam
Neden 24 saatte 3 soru sorma hakkım var acaba daha fazla olmasi için kaç exper olmam gerekiyo
Xper Level 1, 2, 3, 4 üyeler 24 saat içinde 2 soru sorabilir, 1 Bence paylaşabilir.
Xper Level 5, 6, 7 üyeler 24 saat içinde 3 soru sorabilir, 2 Bence paylaşabilir.
Xper "Bilge" üyeler 24 saat içinde 3 soru sorabilir, 2 Bence paylaşabilir.
Xper "Yoda" üyeler 24 saat içinde 3 soru sorabilir, 2 Bence paylaşabilir.
Xper "Guru" üyeler 24 saat içinde 3 soru sorabilir, 2 Bence paylaşabilir.
Xper "Master" üyeler 24 saat içinde 4 soru sorabilir, 2 Bence paylaşabilir.
Editör üyeler 24 saat içinde 3 Bence paylaşabilir.
Fenomen üyeler 24 saat içinde 5 soru sorabilir ve 3 Bence paylaşabilir.
Teskkur ederim minnak hanim 😍
Keşke öğretmen olsamda böyle mesaj gelmese
Ben sana yalnızlığı öğretmedim yoluna bak hayatına birine al mutlu ol dedim ama sınıfda kalmaşşın belli ki derdim
eski sevgilim yok dolayısıyla gelemezde ama gelseydi bana bir harf öğretinin 40 yıl kölesi olurum yalnızlık 9 harf 360 yıl kölemsin yazardım
Bizim buralarda şey derler. Madem bilmiyorsun poponun huyunu, ne diye içiyorsun turşunun suyunu derler. O misal.
Senin gibi cahile yaptıklarımdan sonra öğrenmemen elde değil derdim 😂
Ayrılmakta ne kadar haklı olduğumu hatırlamanın verdiği küstahlıkla "Heh" der, geçerim. Drama öğğ🤢
Öğretmen olupta gelseydi bu konuyu yüz yüze konusalim derdim bole eski konular telde olmaz
Teşekkür ederim en azından bir şey öğretebilmişim der geçerim ya da okur cevaplamam silerim
Yanlızlık Allah'a mahsustur
Sana iyi günler derim
Hehehe eski sevgiliye atarli sözler. com 😂😂😂 bakmadan silerdim
Öğretmen değilim ki böyle bi mesaj atsın, türkiyenin hiç özel günleri bitmiyor ya cidden çok bunaltıyo insanı her bir güne özel gün var 😑
Neredesin sen sair ruhlum derdim sjsjs
Şiirimin mısrası neredesin sennn
Fakir edebiyatını da alıp bi s*ktirip gider misin derdim
Hiçbir tepki veremezdim doğrusu...
Ne mutlu bana ki şu fani dünya da bir şey öğrenme sebebin olmuşum, bana yazmamayı da öğrenmen dileğiyle diye de eklerdim
Mesleğimde başarılı olduğumu söylemiştim.
O ne lan öyle kamyon arkasi soz gibi auhskahwkshw
Tam atmayı düşündüğüm ama sonradan ne kadar boş ve gereksiz bir iş olduğuna kanaat kıldığım mesaj.
Rica ederim. Takıldığın başka konu olursa muhakkak sorabilirsin derim. 😉
Suratına kapatırım telefonu
Suratına mesajı kapatırım 😀
Doğru egitim yerinde verilir. Olurdu.
Adam olsan yalnız kalmazdın derim
Çok iyi yalniz. Bunu kullansam mi acaba hxkjxkxj
Yaew he he derim heralde.
Çiçek gönermemişsin diye kızarım
Hayat benden ibaret mi aw derim
Saçmalamaya bahane arama deriimm.. 🤷♀️
Öğretmen değilim, demez :)
Diyemez öyle bir şey :)