LÜTFEN!! bana yardımcı olun onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum
Cevabın nedir?
konuşulcak konu bittiğinde tüm sevgililer saçma şeylere tartışırlar tamamen doğaldır ama en başta anlaşma yapmalısın tartışsakta ayrılmamamız gerektiğini belirtmelisin tüm tartışmanın sonunda hayatım aşkım gibi ifade kullanıldıgında birbirinizden soğumazsınız vede tartıştğınız konu tamamen önemsizleşir..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hiçbirşey yapmamalısın. Zaman'a bırakmalısın. Onu kızdıracak en ufak birşey yapma, biraz uslu dur. sağa sola çıkacam bunu yapacam diye diretme. İlgi göster, sefkat göster, ama mesafeni koru. zaman'a bırak o kendi kendine düzelir emin ol. Sadece hata yapma, onu kızdırma üzme.
048 Yorumla
Soran+1 yılhatadan kastın ne benimde en çok korktuğum hata yapmak onu kırmak ama tam olarakta ne yapmalıyım bilmiyorum
- +1 yıl
Onun kızdığı veya kızacağı şeyler. neye kızar ne yapar bilmiyorum o yüzden şunu yapma diye bir kalıp kullanamıyorum. Sadece kızdırma, sinirlendirme. Huzur' ver sadece erkekler başka birşey istemez zaten. Bazen onu güldürmek için, şebeklik yapabilirsin bu hoşuna gider. Veya çok meşgul oldugun gün bile, 2 dakkalığınada olsa, bir arayıp meşgulum ama sesini duymak istedim sesini yerim deyip, kapatman bile biz erkeklerin hoşuna gider en basiti yani bunlardan bahsettim öyle. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Soran+1 yılteşekkür ederim gerçekten
Soran+1 yılama o biraz gariptir ben bazen ne yapmak istediğini anlayamıyorum
Soran+1 yılpeki bir şey söylicem dün konuştuk biz biraz o bana kızgın böyle aramızın bozulmasının suçlusu olarak beni görüyor böyle söyledi sana kızgınım ve bu aralar konuşasım yok falan dedi bende bunun farkındayım ama ben bitirmek istemiyorum dedim oda bende bitirmek istemiyorum dedi sonra ben herşey bizim elimizde istersek düzeltebiliriz dedim oda bilmiyorum artık falan dedi sence napmaya çalıyo gerçekten devam etmek istiyomu istemiyo konuşmak istemiyorum dedikten sonrada sahurdan sonra açık olursan konuşuruz falan dedi anlamıyorum
- +1 yıl
Kendini ağırdan satıyor. Biraz üstüne gitme o konuyuda dile getirme. Başka şeylerden bahset, başka şeyler konuş. Fikrini al, olmasa birşey bile düşün, birşey hakkında fikrini al vesaire. Hayaller kur kendince. Mesela ben sevgilimle tartıştığımda kurduğumuz hayalleri söylerdi. Senden 2 tane çoçugum olsun, biri yağmur biri toprak, ikisi kavga etsin ortalık çamur olsun sende temizle bir zahmet felan demiştim :D Onları atıyordu hoşuma gidiyordu bunlar beni gülümsetiyordu. Gönül almasını iyi biliyordu yani. ama sonradan yine ciddileşiyordum. iyi ders vereyim, bidaha yapamasın hata üzemesin felan diyordum içimden.
Soran+1 yılsanırım oda senin gibi düşünüyor :)
Soran+1 yılzaten sürekli alttan alıyorum :)
Soran+1 yıl:) pişman olmak istemiyorum diyorum ya onu gerçekten seviyorum herkes olmazsınız siz o seni hak etmez dedi biz başlarken ama gönül söz dinlemiyor naparsın şimdi de onu kaybetmek istemiyorum :)
Soran+1 yıloff inşallah tek isteğim o zaten :)))
Soran+1 yıl:) teşekkür ederim dua et benim için :)
Soran+1 yılsağol her şey için :)
Soran+1 yılsen niye ayrıldın
- +1 yıl
Çok kıskancım. Kıyafetine felan karışıyormuşum, o açık saçık giyinicekmiş, makyaj yapıcakmış, istedigi yere gidecekmiş felan. Bende tam aksine dinime yönelen biriyim. Onun için çok emek verdim, neler yapmadım ki, astsubaylık sınavını kazandım sırf o ıstemıyor dıye vazgeçtm, hayatımın gelecegnı ona göre hazırlıyordm. sonra beni bir kıyafete değişti. :) şu an takılıyor kafasına göre :D
Soran+1 yıloda kıskanç hem de nasıl aynı sen dinine çok düşkün bende dinime düşkünümdür kapalı değilim ama durmam gereken yeri biliyorum çok şükür :D oda karışsın bir şey demiyorum zatende işte yinede tartışçak bişey buluyoruz :D
Soran+1 yıloluyor zaten benim için sorun yok :)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılederim merak etme :)
Soran+1 yılinşallah iyi haberler veririm :)
Soran+1 yılo ne :)
Soran+1 yılinşallah iyi olur :D
Soran+1 yıltamam :)
Soran+1 yıl:D ben daha yeni üye oldum bilmiyordum ne olduğunu ama cevaplar iyiydi :)
Soran+1 yılben sevgilimle aramı düzelteyim de puan kazanmasam da olur :D
Soran+1 yıliyi olabilir :)) yaparım
Soran+1 yılbir şey dicem hani biraz önce o konuyu fazla açma dedin ya hangi konuyu kast ettin
Soran+1 yılKendini ağırdan satıyor. Biraz üstüne gitme o konuyuda dile getirme. Başka şeylerden bahset, başka şeyler konuş. dedin ya
Soran+1 yılpeki :) bişey daha sorayım mı ama bu benimle ilgili değil bir arkadaşım için yardım istiyorum
Soran+1 yılönce sen yolla ben yollayamııyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hastalıklı bir ilişki olmuş hayır gelmez ben sana diyim
06 Yorumla
Soran+1 yıldüzelme şansımız yok mu yani
Soran+1 yılama seviyorsam ve bırakamıyorsam ne yapmalıyım sen ne yaprdın
Soran+1 yılbitirebilmişsin ama ben onu yapamıyorum bitirdim sanıp ayrılmak istedim zaten ama olmadı ayrılamadım yapamadım
Mesela bulusup romantik bir yerlere gidebilirsinz
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
+1 yılhayatın cilvesi bunlar ama fazla abartmamak lazım. insan küs olunca sevdiğinin değerini daha çok anlıyor. önce o mesaj atsın diye bekleyince de kuş elinden kaçıyor. bunlara dikkat et. özellikle insan en çok da o ayrılıklarda sırf karşı tarafa daha fazla acı vermek için başka birini bulmaya çalışıp çok büyük hata yapıyo. yapan arkadaşlarım var ve çok pişmanlar.
011 Yorumla
Soran+1 yılbaşka birini bulmaya çalışmam saçma bir davranış onu kaybetmeyeyim yeter :)
- +1 yıl
elindekinin kıymetini bilen kız işte. yaşasın :D..
Soran+1 yıl:D o bunun farkında mı acaba
- +1 yıl
artık belli edecen kızım sende.
Soran+1 yılben belli ediyorum da o anlamak istemiyor galiba
- +1 yıl
korkuyor olabiler, güveni de sarsılmış da olabiler böyle şeyleri yaşamamış ve bilmiyor da olabiler.
Soran+1 yılbenim ne yapmam gerek
- +1 yıl
usulca yaklaş içini dök. güven ver ona. asla yalan söyleme. geçmişinden bahset. ne bilim yani herşeyde kadınlar haklıdır ayaklarına gelme. bu tür şeyler uydurulmuş salakça laflardır. başkalarının yanında o ne derse tamam de ama yalnızken onu düzelt. aslında sen kırılma diye söylemedim ama ben böyle düşünüyom de. bu tür şeyler yani.
Soran+1 yılsaolasın :)
- +1 yıl
rica ederim :). mutlu mesut olursunuz inşallah
Soran+1 yılinşallah :))
+1 yılUzun sureli iliskilerde temel bikere sallanirsa , daha rayina oturmaz o iliski.. Enfazla 1sene daha ski gder ama sonra bir depremle yerle bir olursunuz..
05 Yorumla
Soran+1 yıloda beni sevdiğini ve bitirmek istemediğini söylüyor biz çok sık ayrılıp barıştık devam etmez mi diyorsunuz
Soran+1 yılonu tekrar nasıl bağlayabilirim kendime
- +1 yıl
Gel ozele detaylarni anlatiyim fazla uzulmezsin hic olmazsa
Soran+1 yılfazla üzülmezsin derken :(
- +1 yıl
At bana msji ozelden anlatiyim sana
+1 yılBir hafta once aynısını yaşadm. Bende siteden yardm aldm.
Ama simdi daha iyiyiz. Yavas yavas eski haline dönüyor ilişki
Eger bulusabilirseniz bulusup güzel zaman gecirin. ya da uzuun tel konusmaları yapın. Ve zamana bırakın.06 Yorumla
Soran+1 yılyandık o zman :) o sehir dışında şimdi telefonuda garantide
- +1 yıl
Benim hatunda tatile gitti. Ama telden hallettik artık:)
Sizde arada bir faceden vb sitelerden goruntulu konusun. Hic yoktan iyidir :))
Soran+1 yıliyi mi peki aranız biz iyi olur muyuz sence düzelir mi biter mi bu gerginlik
- +1 yıl
Valla o size kalmıs yani. a ama iyi olması için caba sarf ederseniz Neden olmasn.
Biz çook iyi bir ikili oldugumuz için unutmaya calsyorz. Zaten 2gün Ara vermistik hatunun siniri gecsin diye. Sonra yavas yavas düzeldi. Akşam aradm cok. güzel sohbet ettik. Yani anlayacagn Deli gibi Seviyorum.:)
Umarım hakknzda hayrlısı olur
Soran+1 yılamin :) bizimde iki gün sürdü zaten sonra o mesaj attı aradı konuştuk falan barıştık ama dediğim gibi aramız biraz açıldı ve ben bu durumu hiç sevmiyorum
- +1 yıl
Dedigim gibi. Zaman :)
Geldigi zaman ona bir sürpriz yaparak bağı güçlendirebilirsin
+1 yılO kırgınlık geçmiyor be.. bende aynı şeyleri yaşadım.. hala devam ediyoruz ilişkimize ama eskisi gibi olmuyor.. çok zor geçer bir ihtimal o da.. ayrılık düştü mü bir kere o ilişki bitiyor..
00 Yorumla
+1 yılBu ilişki için elinden geleni yaptığını düşünüyor musun?
019 Yorumla
Soran+1 yılelimden geleni yapmaya çalışıyorum ama garip birisi bir şey söylüyor tamam desem suç demesem suç
- +1 yıl
Mesela bir örnek ver?
Soran+1 yılne bilim işte herhangi bir şey herhangi bir konuda
Soran+1 yılo üzülmesin kızmasın diye elimden geleni yapmaya çalışıyorum
- +1 yıl
O zaman son kez sevgilinle konuş içinden ne geliyorsa söyle gitsin. Kırıldığını üzüldüğünü böyle yapmamanı istiyorum diye açıkca belirt. Baktın konuşma uzlaşma yolunda tamam. Yok kem küm ediyorsa geçiştiriyorsa anında sil at ayrıl gitsin. Senin gibi kızı biz bulamıyoruz. Başkası da umursamıyor.. Dünya ne halde..
Soran+1 yılşu an şehir dışında bide telefonu bozuldu faceden konuşabiliyoruz sadece oda o müsait olunca denk gelmiyor
- +1 yıl
O zaman sabırlı ol. Yüz yüze veya telefondan konuşabileceğiniz anı yakalamaya çalış. O zaman hislerini dök. Korkma kaybederim vs diye sen doğal olan bir şey yapıyorsun.
Soran+1 yılama gittiği yerde uzun süre kalcak ve orda kaldığı sürede aramızın iyce açılmasından korkuyorum
- +1 yıl
O zaman en kısa sürede bunu sevgilinle paylaş facede de olsa paylaş uygun bir şekilde verdiği tepkiye göre bakarsın.
Soran+1 yılpeki bir şey söylicem dün konuştuk biz biraz o bana kızgın böyle aramızın bozulmasının suçlusu olarak beni görüyor böyle söyledi sana kızgınım ve bu aralar konuşasım yok falan dedi bende bunun farkındayım ama ben bitirmek istemiyorum dedim oda bende bitirmek istemiyorum dedi sonra ben herşey bizim elimizde istersek düzeltebiliriz dedim oda bilmiyorum artık falan dedi sence napmaya çalıyo gerçekten devam etmek istiyomu istemiyo mu
- +1 yıl
Hmm ilgi bekliyor kız =D.
İlgi göster böyle canımli cicimli konuş biraz anladığıma göre hatalı olan da sensin güzel güzel konuş sevgi sözcükleri filan uzun mesajlar filan yaz. Sevgini ilgini belli et özür dile.
Bir yere kadar yap bunu. Baktın hala oralı olmuyor açık açık vur yüzüne gölünü almak için bu kadar şey yapıyorum beni takmıyorsan sen beni kaybedersin de ilgini de çek.
Soran+1 yılben hatalıyım zaten kabul ediyorum ama oda suçlu bir yaptığı bir yaptığını tutmuyor bazen napcamı bilemiyorum ve elimden geldiğince ilgi göstermeye çalışıyorum
- +1 yıl
Tamam büyüklük sende kalsın dediğim gibi ilgini sen göster dediğim gibi yap büyüklük sende kalsın. O bilmese bile Allah bilir. Merak etme. İlgi göster bir süre baktın hala oralı olmuyor takmıyor seni vur yüzüne kız bağır çağır. Daha da umrunda olmasın. Baktın yumuşuyor biliyor verdiğin ilgiyi değeri tamam anlaşırsınız zaten.
Soran+1 yılalttan almak beni rahatsız etmiyor zaten aramız iyi olsun ben alttan alırım ama o beni anlıyor mu bilmiyorum
- +1 yıl
İşte bunu da sen öğreneceksin. Bunu ben bilemem. Bakacaksın elinden geldiğince alttan alacaksın ilgi vereceksin baktın senin kıymetini bilmiyor o zaman ilginin i sini vermeyeceksin mumla arayacak...
Ben de erkeğim ama senin gibi bir sevgilim olsaydı büyük konuşmak gibi olmasın başımın tacı yapardım. Bugüne kadar kızlara hep ilgi verdim benim değerimi bilmediler. Artık bu konulara karşı cinsiyet gözetmeksizin hassas yorumlar yapıyorum dediğim gibi.
Soran+1 yılteşekkür ederim yardımın içinde öyle düşündüğün içinde :)
- +1 yıl
Rica ederim. Her zaman dediğim gibi eğer değerini bilmiyorsa bırak uğraşma yoksa olan sana oluyor. Kendin üzülüyorsun. Bizzat kendim yaşadım. Mutlu olman dileği ile..
Soran+1 yılçok teşekkür ederim inşallah sende mutlu olursun
- +1 yıl
İnşallah..
Aynısını bende yasadım ve hala bır kırılganlık var ıcımde değiştiğimi sanıyor ama benı cok yordu sık sık görüşmüyoruz eskisi gibi
07 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yordu ne yaptı
Soran+1 yılbizimkisi biraz daha farklı ama şimdiye kadar hep o bir şeylerden sorun bulurdu bu sefer ben ayrılmak istedim ama yine olmadı yapamadım barıştık ama aramız biraz soğuk işte bende düzeltmek istiyorum
- +1 yıl
Valla hani ne desem ben bu hale dusecegımı hıc aklımın ucundan bıle gecırmezdım yemın ediyorum. ama işte gel gör ki durum bu şu an onla sık sık konusmamamın sebebı ozlem olsun da heyecanı tekrar kazanıp askımı sevdamı ayakta tutmak ama nedense eskisi gibi özlemiyorum :( bende cok seviyorum
- +1 yıl
Dostum sevgine diyecek biseyim yok ama yazdklarndan anlaslan. Sizde yeni nesilde ki şu ergen ilişkilerden galiba
Soran+1 yılher şeye rağmen onu çok seviyorsun ama değil mi
- +1 yıl
Kesinlikle cok seviyorum ve umutla bakıorum hep güzel düşünüyorum aşkta olması gereken fedekarlıgı hep ben yapıyorum yani bugune bu ana kadar ona inat sevdamı ayakta tuttum ve onunda farkına varmasını sagladım o da sonraşarı daha cok anladı degerımı bıldı ama gel gör ki durum şu an oyle
- Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılZedelenen iliski hic bir zaman eskisi gibi olmaz. Kirik bardagi yapistir. Eskisi gibi olurmu? Her eline aldiginda kirildigini gorursun.
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama şimdi bitirirsem çok üzülürüm ve bitirmek istemiyorum
- +1 yıl
Sonrada uzuleceksin be degisecek?
Soran+1 yılsonrada üzülceksin derken
- +1 yıl
çünkü düzeltmez her zaman aklınızda olacak kırgınlık. Bir kere soğukluk girdimi değişmez. Millet yazıyor öyle yap böyle yap kızdırma üzme düzelir. Yahu sen kendin olmadıktan sonra üzmeyeyim kırmayayım kızdırmayayım diye olduğun farklı davranırsan ne anlamı kaldı? Bir süre sonra yine eski haline döneceksin istediklerini yapmak isteyeceksin yapsan dert yapmasan kendini sıkıştırılmış hissedeceksin. Herkes pembe tablolar çiziyor ama hayat öyle olmuyor. Her şeyin hayırlısı der geçerim.
+1 yılsoğukluk bir ilişkinin bitmesinin en büyük nedenlerinden biridir aranızı ısıtacak şeyler yapmalısın ne yapacagına sen karar ver :D
00 Yorumla
+1 yılMaalesef ayrılıp barışınca her şey bitiyor hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Zor.
00 YorumlaEskilerden bahset ona ve hiçbir şey olmamış gibi davran
01 Yorumla
Soran+1 yılo zman umursamaz olmuş olmam mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende cok sk tartisiyorum sacma sapan seyler icin ani senin durumundayiz iliski benim sayemde ayakta gibi buda bana kotu hissettiriyo :(
04 Yorumla
Soran+1 yılben kötü hissetmiyorum aramız iyi kalsa hep alttan almaya razıyım
Soran+1 yılaslında hiç böyle birisi değilimdir çok sıkıya falan gelemezdim ama insan sevince katlanıyormuş
Cevap sahibi+1 yılYapma skin ole bisey hep ezilen olursun bir zaman sonra krndi hatalari icibde senin alttan almani bekler sakin diyim herektiginde al yeterle tepene biner yoksa
Soran+1 yılo kadar değil zaten bazen bende çıkışıyorum ama zorun olmadıkça alttan alıyorum yoksa ttartışıyoruz
Güzel bir şarap ve başbaşa bir gece.. Daha da başka birşey demiyorum, resmen buz eritir buz..
00 Yorumlasevısın mk ya brda hıc kımsede akıl yok hepınız salak mısınız
00 Yorumlabirkaç kez daha ayrıl barış sevmezsin :D
10 Yorumla
+1 yılseviyorsan git seviş bence :))
00 YorumlaBiraz alttan alın.
03 Yorumla
Soran+1 yılalttan alıyorum zaten :)
Soran+1 yılinşallah :D
+1 yılyavaş yavaş düzelir
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle çok sık tartışıyorduk ama saçma şeylerden en sonunda ayrıldık barıştık ama biraz soğuğuz birbirimize karşı aramızı nasıl düzeltebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler