Sevgili dediğin rahat olur, gömer yemeği laps diye olur biter.

Açıkcası mekana göre değişir olmayacak yerde aşırı kaba bir biçimde yenmesinden pek haz etmem lakin evde olalım gömsün. Birde her şeyi çatal bıçakla yemeye çalışanlar var her yemeğin bir yeme stili var ona uygun yemeli. Tutup hunharca yemek bana kaba geliyor.
Dışarda rahatça yemek yiyebilen biri değilim ama tek başımayken yemek yerken de çatal bıçağı sık kullanırım çünkü ellerimin kötü kokmasini istemem, bu beni rahatsız eder. Sanırım bu durumda Kraliçe Elizabeth ben oluyorum ama doğal halim bu, bunu yaparken kasmiyorum çünkü kibarcılık oynamıyorum kendimle basbasayken de buyum. 🤣
Ben liderlik eder stresini azaltırım ve beraber elle gömeriz balık ekmeği lahmacunu lakin iyi bir restorandada insan ister istemez kibarlanmak durumunda kalıyor onuda evde bişeyler atıştırarak hallediyorum böylelikle yumulmamın önüne geçmiş oluyorum iyi taktiktir hadi benden olsun😃
Çok açsa kibarlığa gerek yok hunharca yemeli özellikle yemek artıran insanlardan hazzetmiyorum aç değilsen ona göre porsiyon söyle züppelikten şımarıklıktan başka bir şey değil bunu kibarlık sanan tipler var
Cevap
34Cevap
Şöyle oturup karşılıklı bol soğanlı lahmacun yiyemediğim sevgiliyi gönlüm neylesin.
öyle kişileri hiç samimi bulmuyorum.
Her zaman yemekbyerken rahatım adab-ı muaşeret kurallarına uyarım fakat pizza balik lahmacun elle yerim arkadaş bunları catal bıcak ile yiyenlerin bir tad aldığını sanmiyorum.
Yediği yemeğe göre farklılık gösterir. Ama sevgilimin yanında dahi olsam ağzımı şapırdatanlara sinir olurum, ya da pis şekilde yemesine. Onun dışında mesela pizzayı elle yemesi, lahmacunu elle yemesi vs. Bana gayet doğal gelir.
Lahmacunu çatal pıçakla yerse onu da yerim o ney öyle
Asdfg
Arkadaş kadınlar genel olarak kasmaya gerek yok hiç öyle şey olurmu diyor ama ne zaman bir kadınla yemeğe çıksam genelde hepsi Elizabeth gibi davranıyor
Bu arada 15 yıl baktığım ve geçen 2 sene önce ölen köpeğimizin adı Elizabeth ‘ idi Allah rahmet eylesin 🙏🏻
Hayır tabiki dogallik her zaman ıyidir bisi kaybetmezsin😅😁ben zaten bazen hemcinsleri mi anlamakta zorluk çekiyorum cafe de 1 defa hamburgeri çatal bıçakla yemeğe çalışan gördüm zor durdum gülmemek için en son oda işin icinden cikamadi aldı eline yedi ne bu kasıntı bilmem 🙄🙄🙄
Aynen knk ya be o öyle pelinsu tavırları çok kasıntı geliyo valla ben rahat yerim o da öyle olsun isterim skfkslkf
Ben yalnız başıma yemek yerkende kraliçe elizabeth gibi yiyorum:) birşeyleri birileri için yapmayı bırakalı çok oluyor.
Ya patates kizartmasini catal bicakla yiyen arkadasim vardi😂vardi iste artik yok bu kadarini elizabeth yapmiyordur bence😂
Pp deki senmisin
Yanımda doğal davranmayacaksa ne diye sevgiliyiz ki?
O şekilde kasıntı davranması hoşuma gitmez tabi ki.
Samimi ve doğal olsun ya. Sevgilimle beraberken de kendimizi kasmaya gerek yok. Görgü kurallarına toplum içinde uyarız. 🙃
Bana samimi gelmez , en doğal haliyle yemeli. Doğal hal derken şap şup ses çıkartarak da yemesin 😄asffk
Doğallık en güzeli, benle birlikteyken rahat olmalı. Görüşüne katılıyorum 👌💫
Sevgilimin yanında kasılmam, rahat olurum yemek yerken. O da rahattır.
Sofra adabı önem verdiğim bir durum yemek sırasında kaşık çatal tabağın duruşu ellerimizi koydugunuz yer tutuşumuz agzımızda çiğneyişimiz sofrada duruşumuz tek başımada olsam değişmez ama mıymıyda yemem yani🤦♀️
Ben normalde de yavaş yemek yerim, karşımdaki insan da böyleyse anlayış gösteririm. Ama benim yanımda kasılmasını istemem.
Gercekten aciktigimda umurumda olmaz valla direk gömerim oda rahat olsun nereye kadar saklayabilcek🤷🏻♀️
Samimi gelmez. Abartmadan normal yiyen sevgili idealdir.
Sevgilinin yanında da rahat olamıyorsak ne anlamı var ki, doğal olmak lazım
İlk başlarda tamam da sevgiliyken kasmaz insan, nasılsa öyle davranır.
Gelmez bence
Yemek görünce kendini kaybetmeyene yemek yemis demem ben 😂😂
İlk kez yemeğe çıkınca laps diye gömemem çekinirim ama zamanla normale dönerim asdfg
Olduğu gibi davranmak gerekli fakat samimiyet adı altında da kıtlıktan çıkmışcasına yemesin bir zahmet. Samimiyetsiz samimiyete lüzum yok.
Yerken Ağzıyla şap şap ses çıkarmadığı sürece sorun yok
Lahmacunu dürüm yapıp spagette makarnayı hüpletemedikten sonra ne yapayım öyle yemeği😀
Yemeği öyle yiyen kızlar genelde konuşurken de fil fik fare sesi çıkararak konuşan kızlar ama samimi değil eğer benden önce bitiremezse onun yemeğine de göz koyarım
😂😂😂 bu karşımdaki kişiye bağlı ya... o istediği gibi yemezse brn de rahat davranamamrahat hissetmezse
Çok güzel yazmışım nefret ediyorum klavyeden
Nezaketen bana karşı çekingenlik olabilir, onu rahatlatırım o ne kadar nazik olursa bende bütün bütün gömer şakalar yaparım, sonrasında değişim sağlanır
Yemeği zarif yiyen erkek karizması diye bir şey var.
Şahsen ben babamı hiç bir pizzayı laps diye ısırırken görmedim. Hep çatal bıçak takılır.
Yeni tanıştığı biriyse iki tarafında mıy mıy davranması normal de belli bir yol alınca hala mıy mıy ise bir yerde sorun var demektir...
Yaşım itibariyle bi insanın dışarda ve içerse nasıl yemesi gerektiğini bileceğini düşündüğümden bu konuya takılmam
Ben şimdi elizabeth miyim : D yanımda hiç kimse bile olmasa hayvan gibi yemiyorum görgü ile alakalı bence..
Ortası olsun ya ne mıy mıy yesin kibarlıktan kırılsın ne de görmemiş gibi hunharca dalsın yemeğe insan gibi yesin 🙄
Elizabeth gibi davranıp abartması kötü ama çok rahat olması da hoş olmaz. yani görgü kurallarına uyarak normal şekilde yemesi en iyisi
Gayet normal olması gerektiği gibi yemek yiyorum karşımdaki kişide öyle kimsenin yanında kimsenin kasmasina gerek yok
Gelmez aşırı sinirim bozuluyor hatta. insan içinde yemek yemeye utanan mı dersin benden utanan mı dersin... bu değişikler hep bana denk geliyor.
Önümde yemek oldu mu tüm dünyayla bağlantım kesiliyor, kim ne der kime ne olmuş kim ne düşünür umursamam mideye gömerim.
Erkekler az yemek yiyince hiç hoşuma gitmiyor ya böyle yemek yemeyi sevecek ben yapıcammmm o yicek 🍔🍔🍔
Yani bazı yemeklerin de yenme şekli göz ardı edilmez. Yani gidip lahmacunu elle yemeye kimse kalkmasın 🧚🏻♀️
Hayir aklina bu soru nerden geldi 😂 sırf kızı rezil etmek için açılmış bir soru bu 😂😂
eğer öyle yemeye alışkınsa öyle yesin ne var nasıl alıştıysa öyle yemeli
Bende öyle yiyorum sofradan herkes kalkıyor ben hala çorbaya devam ama elimde olan bir şey değil ki ama illa çatalı bıçağı sırasıyla kullanayım şunu bıçakla keseyimde kibarca yiyeyim değil
ne alakası var kim nasıl rahat ediyorsa öyle yer mesala ben et balık tavuk hep ele yerim
Yerine ve ortamın şartlarına gore hareket etmesi lazim
En sevmediğim insan tipi. Yemek yerken rahat olmalı insan.
ne güzel işte senin yanında kibar davranması. bu samimetsizlik olmuyor utangaçlık oluyor
Yok be yaa. Monsorler siyasette iyi olabilir ama sevgililikte hayir.
Kibar olduğu sürece istediği gibi yiyebilir. Kaba olmasın önemli olan o 😅
Valla ben hamburgeri. 5 dk da gömmüş oluyorum mıy mıy yeremkmi yenir
Niye yemiyor diye sorgularım yani çünkü ben direk yemeğe dalarim ne çekincem
İçinden gelerek rahat yemeli insan. Kendini kasmamalı , abartıya da kaçmamalı.
İlk zamanlarda heyecan olabiliyor ama sonradan geçer bence
Umrumda olmaz direk gömerim ben hizli yiyen adamim miy miy yiyemem
Samimi gelmez ama görgü gereği dağınık pis yenmemeli.
Onun böyle davranması benim de rahatsız olmama sebebiyet verir.
Doğal davranması daha iyi.
Duşes olmazsa çıkmayı düşünmem zaten, elbette samimi gelir. 🤥
Samimi geliyoorr cunkuuu.. neyse sustum.😄
Yatakta p*rno star gibiyse, yemekte lilibeth olmasında sorun yok.
Ben rahat olduğum insanların yanında da az az yavaş yavaş yiyorum. Yapacak birşey yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?