Sevgilim kız kuzenine aşkım bebeğim ince bellim evlen benimle aşk balım diyor?

Sevgilimle 2 senedir çıkıyoruz. Bizden 2 yaş büyük kuzeni var. Hiçbir zaman kuzeni hakkında kötü düşünmedim fakat mesajlarını gördüm. Kuzeninin de sevgilisi vardı (bir ayrılıp bir barışıyolar şu an hangi durumdalar bilmiyorum). Kızla SÜREKLİ "Aşkım, bebeğim, sevgilim, canım, balım, ince bellim, çok özledim seni, evlenmicez mi" tarzında mesajları var. Bu mesajların yanında "kanka, knk, kardeş, kuzen" hitapları da kullanıyolar birbirlerine. Benim de karşı cinsten yakın olduğum kuzenlerim var bir noktaya kadar samimiyeti anlayabilirim ama gördüğüm mesajlar midemı bulandırdı. Lütfen bana abartıyosun kuzenler kan bağı var saçmalama deyin.
Güncellemeler
+1 yıl
Her seyi her mesaji binlerce kez konustuk ustunden gectik."Tamamen haklisin senin gozunden baktiginda kesinlikle normal mesajlar degil. Sen soyleyene kadar farkinda degildim bu kadar kotu gozuktugunu cok ozur dilerim." dedi. Saatlerce konustuk ama ozeti bu sekildeydi. Ilk soyledigimde sasirdi cunku hep bu sekilde laubali konusuyolarmis. Ona bu konusmalarin benle erkek kuzenimin arasinda gectigini dusunmesini soyledim. Bir daha boyle bir olay yasanmayacagina yemin etti. Affettim ama unutmam.
Güncellemeler
+1 yıl
yapamadim ayrildik
Sevgilim kız kuzenine aşkım bebeğim ince bellim evlen benimle aşk balım diyor?