Birinin sizi önemsediğini, sizinle ilgilendiğini gösterebilmesi için ne yapması gerekir?

Sanırım bana zaman ayırması
sürekli bir şeylere yetişmeye çalışıyoruz ama bu süreç içerisinde zamanını bana ayırması
ben yazdığımda bana hemen yazması..
Ben ona yazdığımda hemen geri dönmesi
ilgilendiğini gösterir.
Başkanım gibi yol, köprü yapıyordur kesin. 😂 Bir de üstüne balkon konuşması olursa peh ki peh.😀
Sen o zaman bile anlamazsın bence. 😂 bak şimdi ben de biraz bilmece yapayım ne demek istedi bu acaba de sen de biraz. 😄
En zor yerden geldi bak. 😀 Anlamam ki dolaylı tümleç gibi durdu bu bile. 😂 ne dedi ne dedi?
Farkındayım zorlandığın bir alan gibi gibi.. 😄
Acaba ne dedimmm. 😄
Tam bilmece soracaktim şimdi çık cikabilirsen işin içinden. 😀 evet bu alan bana baya zor geliyor. 😀 Yanlış yapınca doğruları götürüyor mu? 😂
Hmm bilemicem ama bence içinden geldiği gibi davran çok fazla yanlışın olacağını düşünmüyorum:)
Bilmece olunca yanlış çıkmasın. 😊 Kendince bir şeyler üretirim. 😁😀
Bilmece gibi mi geldi bu gerçekten sana yoksa gayet anlaşılır mıydı. 😂
Ben diyorum adana yolu uzun sen diyorsun manisa daha yakin. 😂 Anladım da şunu bile bilmeceye cevirtmedin bana. 😀 kaçak kaçak yapacaktim cevapları. 😂
Kaçak kaçak yapınca yarısını anlıcam yarısını anlamıcam çünkü biliyorsun ondan öyle işine gelecekti demiii 😂 yok öyle kaçak, kaçmak bu defa 😄
Valla öyle. 😂 Şimdi soru zor olunca en üst katmandan girdim, başkanımdan. Galiba yavaştan iniyoruz ve soruya geliyoruz. 😀 Niye yokmuş gece sonuçta derviş gelir. 😂
Hele derviş'i hiç karıştırma şimdi 😂 söyle sonra gelsin o gelince iyice sarpa sarıyor olaylar. 😄
Bence de gelelim yine konumuza, sorumuza. 😂
Soru neydi diyeceğim ama tutmayacak bu mayada, kaçış yok. 😂 Gelse nerede kaldı ama istemesen hemen biter burada. 😀
Hmmm yaniii? 😂
Derviş bu gece bana çalışıyor galiba. 😄
Öyle gibi baksana gelmedi gitti. 😂 Yani, şey şu bu pöf... 😀
Kadınlarin soruları da zor ne bileyim biraz kolay olsa. 😀
Erkekler feveran halinde. 😂
Ay cidden baya zorlandın 😂
Eziyet oldu sanırım istiyorsan azad edeyim seni bu sorudan. 😬
Valla aklımın ucundan geçmeyen soru. Zorlanacağım elbet. 😂 Azad etmek mi? Bak burada da erkek soruya cevap veremeyince gurur yapıyormuş. 😀
Eh hadi o zaman bekliyoruum. 😂
Çoktan uyumuşum bile.😀 Ne diyorduk ki. 😁
Uykuya kaçtın. 😄
Bilmem ne diyorduk.. demeyelim istersen baya zorlandın. 😂
Zor soruydu ondan. 😂 Eig için teşekkürler.. bu ara tek eig aldığım yorum oluyor. 😀
Rica ederim ☺️🎈
Mesajıma hemen cevap vermesi. Bu devirde pek nadiren olur. Ponçik kalbim yanlış anlayabilir haha
😄 evet bence de bu önemsediğinin göstergesi olur.
İnsan dışı olaylar ne oluyor. 😄
bir şey söylediğim zaman elindeki şeyi bırakıp tüm dikkatini bana vermesi. konuşurken gözlerimin içine bakması gözlerini alamaması. harika şeyler bunlar...
Cevap
27Cevap
Iste bana tapiyorsa falan yani cokta abartmayalim 😂😂
İlgili ve sürekli konuşmak istemesi.
Beni düşünmesi merak etmesi ve yanımda olması gerekir.
Bunu hiç yaşamadım o yüzden cevabım yok henüz.
Yaşamak nasip olur mu bilemem.
İlgisini ve yakınlığını artırır. Kızlar, biz erkeklere göre bunu belli etmekte ve anlamada çok daha iyiler.
https://www. kizlarsoruyor. com/ask-iliskileri/a163217-kadinlarin-verdigi-flort-sinyalleri? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q163217
https://www. kizlarsoruyor. com/ask-iliskileri/a163291-erkeklerin-verdigi-flort-sinyalleri? utm_source=dynamic&utm_medium=androidapp&utm_campaign=question&utm_content=q163291
Bulunduğum ortamlara gelir bir şekilde. Sohbet etmeye çalışır. Gözlerinin içi parlar konuşurken. Bir de benimle ilgili her şeyi çok ilgili dinler. Kaçırmamalı hiçbir detayı. Şahsen ben öyleyimdir 😂
Davranışlarındaki tuhafliklar, samimiyet, ilgi duyması, atıflarda bulunması. Sizi sinir etmesi olabilir. Her aşk zıtlıklarla başlar diye boşa dememişler 😁🤣
Flört; kiminle konuşuyorsun
Ben; kız arkadaşımla sen kiminle konuşuyorsun
Flört ; hiçççç kimseyle
Ben ; (içimden ); lan iki saattir çevrimiçisin yalanını s************************
Ben; tamam canım
Flört ; *görüldü*
Yanında olur her zaman iltifat eder moral verir istediklerini yapar vs ama haketmeyen birine yapmayın sonu hüsran olur
Sürekli arayıp sorması, buluşmak istemesi gibi şeylerdir herhalde.
Doğum gününde sana hediye alır unutmaz, senle konuşmak ister mesaj yazar, vs
Sana daha fazla vakit ayırması ve seninle vakit geçirmek istemesi diyebiliriz
Yemek ye
Üstünü ört
Kalın giyin
Eve geçince yaz cümleleri pamuk gibi ediyor 🥰
senle konusurken gözlerini kaçırması ce sana bakması sürekli olarak
Dostlar ve sebenler mutlu olmamız için çabalar. Bu sevgi demektir.
Konuşması soru sorması nazik davranması iltifatlarda bulunması daha bir çok şey
O detayları ömrü hayatımızda görmedik olaya fransızız🤷♀️
Düşünülmek her detayıyla üşümesin acıkmasını gözüne kaçan tozu mutluluğunu mutsuzluğunu
benimle surekli ilgilenmesi benle konusrken saclari ile oynamasi falab kizlarda gordum gencken tabi simdi yaslandim yas 29 oldu kimilerininse ilgisini cekmiyoruz artik.
Göz Temas = Arkadaşlık
Göz Temas + Dudak Temas + Gülümseme + Göz Temas = Sevgili İsteği
Göz Temas + Diğer Bölgeler = Sapık Pezonun Teki
:)
Sizi dinler lafınızı bölmez detayları hatırlar hep muhabbeti uzatır siz ona bakmıyorken sizi izlediğini farkedersiniz
Bence özel detaylara gerek yok hissettirir bi kerem ve bakışlardan da her türlu anlaşılır
gözlerini alamaz, sesi, aurası değişir, ağzının içine bakar, elleri terler.
Zor ve güzel soru. Bunu düşüneyim
Düşün:) evet biraz zor gibi
Bakışlar, kullandığı ses tonu ve kelimeler. Eğer anlatabilirseniz vücud dili
İlgi türüne göre değişir aslında. Bazen bir ince düşünce bazen bir hediye bazen bir hareket.
Salağım ben inceden anlamıyorum direk gelip hoşlanıyorum desin oyunlara gerek yok.
Bence herşeyi bakışlar anlatır ya. Çünkü haraketlerine sözlerine hakim olabilir. Ama bakışlarına...
Kotu hissediyorum dediğinde derdinle dertlenip seni dinlemesi
Mesajına hemen cevap vermesi. Ve seninle vakit geçirmek istemesi.
İlgilenmesi.. 🤷🏻♀️
Beni mutlu etmek için çabalar
Sürekli yazması, araması, ilgilenmesi
Benim bakisim yeterli
Gözler yalan söylemez o bakışlar her şeyi anlatır.
Dışarı soğuk üstüne kalın birşeyler giy der.😀
Benimle ilgilenmezler 🚬
eh şimdi bi sürü şey var
Bizimle ilgileniyor olması
Kimse onemsemedi bilmiyorum o yuzden
Güzel soru banada lazım bu cevaplar 😂
Sanırım ben buldum ama söylemeyecem😏
Söyleme
Bakması gözümün içine
Söylediğim şeyleri hatırlar
Bn ilgilenmiyorsam o ilgileniyordr bu hep böyle
Sana takılıyorsa falan