Sorumu cevaplama şansınız var mı?

Eşimle 7 yıldır devam eden bir Evliliğimiz var son 1 yıldır sanırım ikimizde birbirimizdeki heyecanı kaybetmiş gibiyiz, eşim son zamanlarda internette oyun oynamaya başladı yaklaşık 1 yıldır da çalışmadığı zamanlarda sabahlara kadar duruyor ve ben ona bunu söylediğimde ise ne yapım zaman geçiriyorum diyor bu arada baskın karakter eşim evde, ben biraz daha yapıcıyım evde neyse benimde 1 arkadaşım var 9 yıllık herzaman internette beraber okey oynuyorlar fakat şöyle bir durum var çocuk bize geldiğinde TV izlerken bak şu netflix te şöyle bir dizi var cinsellik içeren falan VS ben rahatsız olup bunu çocuğa söyledim benim için yanlış birşey olduğunu ama adam rahat fakat ben rahatsız olurken eşim hiç oralı değil çocukta aynı ilçede oturuyor ve eşini 2 aydır melimleketine gönderdi bende şüphelenmeye başladım ya eşim beni aldatıyormu vs diye çocukta karısı ile sorun mu yaşıyor acaba diye, psikolojim altüst oldu eşimle bu konuyu konuşmak istiyorum sorun ne vs diye Bana nasıl konısmam gerektiği hususunda yardımcı olur musunuz ve acaba yanlış mı düşünüyorum unutmadan eşimde benimle yaklaşık 1 aydır cinsellik anlamında ilişkiyi de kesti saygılar sunuyorum
Sorumu cevaplama şansınız var mı?