Sevgilim çok düşüncesiz olmaya başladı?

Arkadaşlar 7 aylık bir iliskimiz var ikimiz de birbirimizi cok seviyoruz falan ama sevgilim cok odun. Yaz tatili geldi, annesi yuzunden 1 kere gorusebildik, derse gidiyordu oncesinde sadece 15 dakika buluştuk. Derse de ara verdi. Yaklasik 1 aydir da görüşmüyoruz sanirim. Disari çıkması icin ya derse gitmesi gerek ya da en yakin arkadaşıyla disari çıkması gerek yoksa annesi kolay kolay izin vermiyor. Ayrica hatırlatmak gerekirse, annesi zamanında sevgilimin arkadaşlarıyla disari çıktığı gun ayni gun ayni avm ye gitmis takip etmis ayni mekana gidip kiminle buluştuğunu kendi gözleriyle gormus bir insan. Tabi gizlice takip etmis yani kızını. Arkadaslar bugun sevgilim en iyi arkadaşlarıyla Kafe'de buluşuyor. Fakat benim ondan beklediğim beni de gorusmek icin on dakika da olsa çağırmasiydi fakat çağırmadı bile. En azindan gormus olurduk birbirimizi. Hicbir riski de yoktu yani hemen görüşüp giderdim bir sorun da cikmazdi. Sizce ne yapmalıyım? Neden bu kadar dusuncesiz? Hic mi insan çağırmaz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada özlemedi diyecek olursanız, dun telefonla konustuk özlediğinden dolayi ağladığını soyledi, ve sevgilimle aramızda hic yalan yok yani gercekten aglamıştır.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ikimiz de 17 yaşındayız ve kiz annesinden cok korkuyor
Sevgilim çok düşüncesiz olmaya başladı?