belki insanların ibret almalarını istiyorlardır bunun dışarıdan nasıl bir kötü görüntü oldugunu anlatmaya ama bu düşünce ters tepiyor ibret alınacağına herkes dizide gördüklerini uygulamaya başlıyor
Bunlar zaten var. Sadece anlayamıyoruz kimselere bunları. Çoğu kadının hayatında aldatma var şiddet var. Hatta çoğu erkeğin de ruhu duymuyor aldatıldığini. Evlilik bizim kültürümüz için bir dayatma olduğu için maalesef dizi bir hayal ürünü değil. Hayatın çok icinden.
Bastirilmisliklar hangi konuda yok ki ülkemizde? Ne izletilse ona özenecek dünya kadar insanımız var. Mesele neyin izletildigi değil aslında bundan doğru dersi çıkarabilecek temiz zihinli insanlar olmayı başarabilmemizde. Ama çok zor şu şartlar, şu yoksulluk, şu eğitimsizlik içinde.
Dizi de olsa kadına şiddet var ufak tefek kavgalar sürtüşmeler olsa onun dışında aşk olsa sevgi olsa ne bilim güleryüzlü insanlar olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum haksızmıyım insanları negatif etkiliyorlar
dizide sadece erkekler aldatır imajı çiziliyor. hatta aldattığı kadınında kendine göre haklı sebebi varmış gibi anlatılıyor. çok saçma. gerçekçi değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Berbat bir dizi. Topluma örnek olabilecek diziler ekranlarda yer almalı. Zaten TV de gördüklerimiz ne yazık ki çevremizde gördüğümüz şeyler.
Dogru
sadakatsiz olduklarını :D
hiç izlemedim ama sizin dediğiniz gibiyse olmaması gereken şeyler bunlar
Elbette
belki insanların ibret almalarını istiyorlardır bunun dışarıdan nasıl bir kötü görüntü oldugunu
anlatmaya
ama bu düşünce ters tepiyor
ibret alınacağına herkes dizide gördüklerini uygulamaya başlıyor
Aynen. Sorun da bu zaten
Bunlar zaten var. Sadece anlayamıyoruz kimselere bunları. Çoğu kadının hayatında aldatma var şiddet var. Hatta çoğu erkeğin de ruhu duymuyor aldatıldığini. Evlilik bizim kültürümüz için bir dayatma olduğu için maalesef dizi bir hayal ürünü değil. Hayatın çok icinden.
Maalesef. Ama bunu bu şekilde göze sokunca insanlar daha da ozenmiyo mu
Bastirilmisliklar hangi konuda yok ki ülkemizde? Ne izletilse ona özenecek dünya kadar insanımız var. Mesele neyin izletildigi değil aslında bundan doğru dersi çıkarabilecek temiz zihinli insanlar olmayı başarabilmemizde. Ama çok zor şu şartlar, şu yoksulluk, şu eğitimsizlik içinde.
Cok iyi ozetledin👍
Teşekkür ederim
Konu iyi ama gereğinden fazla uyarılmaya çalışılıyor o zaman da saçmalama başlıyor.
Evet bunu dusunuyorum.
Konu çok güzel ama bir dixi senaryosu olamaz. Film olarak yapılsaymış rekor kıra bilirdi
Guzel fikir
Teşekkür ederim
İzlemedim ama eğer öyle şeyler varsa izlemem de çünkü kınıyorum
Ülkenin durumunu mu özetlemiş sizce?
Özetlemesi beni alakadar etmez çünkü insanlar gördükçe daha da körükleniyor can yakmanın basit birşey olduğunu düşünüyor cahiller
Bakalim. Bu ilk degil daha once cok daha kotu diziler cektiler sen anlat karadeniz vs.
Aynen hiç birini de gözüm tutmadı ve o yüzden izlemedim
Aferim izlemeyin😁
Dizi de olsa kadına şiddet var ufak tefek kavgalar sürtüşmeler olsa onun dışında aşk olsa sevgi olsa ne bilim güleryüzlü insanlar olsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum haksızmıyım insanları negatif etkiliyorlar
O dedigin eski yesilcam filmlerinde kaldi be dostum simdikiler anca aldatma siddet özentilik sahtelik.
Ahh ah nerede yeşilcam filmleri. Keşke yine herşey o günlerdeki gibi mahsum kalsaydı herşey
dizide sadece erkekler aldatır imajı çiziliyor. hatta aldattığı kadınında kendine göre haklı sebebi varmış gibi anlatılıyor. çok saçma. gerçekçi değil.
Karisi da onu aldatiyor
kiminle aldatıyor?
En yakin arkadasiyla
yok. o sadece adamı susturmak için.
böylede bir haklı kılıf uyduruyorlar.
Orf adetin toplum ahlakının Anasını s*ken bi dizi olduğunu düşünüyorum Aksini düşünen gevşektir 😂
Bizim buralarda kimsenin aklını çelemezler ona eminim gerisinde umrum dışı
İki bölüm izledim, bilmiyorum fazla monoton ve sıkıcı.
İzlemediğim için birşey deyemeyeceğim ama sanırım bol aldatmalı
Sakın bana bugün asık oldugun kisi diziden di deme😂😂😂
Bu da taktı😂😂troldü oo
Simdimi diyon beee😂😂
Ne o cok mu uzuldun jsj
Hemde nasıl😂
Sen izlersen reyting yapar. İzlemeyin kaldirilsin
Diziyi seviyorum sadece mantigini sevmiyorum fazla haksizlik var.
Toplumun ahlakini bozuyor
Zaten toplumu yansitmiyo mu
Evet. Ama gençlerimiz onlara ozeniyor.
Topluma zarar veren menem şeylerden biri
Gerçekleri gösteren bir dizi.
onursuzlukta son nokta
Saçmalık zehrin kendisi
şiddete karsıyım yatak hariç
Göz ucuyla birkaç sahnesini gördüm rezalet
Türkiye'de sıradan insanlar bence.
Hiç dizi seyretmem TV
İzlemedim