hoşlandığım çocuk sürekli iltifat ediyodu bigün konuşmamız sırasında birden "cinsellikle aran nasıl , en son ne zaman seviştin?"diye sordu. ben de "nasıl bir amaç içindesin"dedim bir "amacım olması gerekmiyor rahatsız olduysan özür dilerim" dedi ama muhabbete devam etti. "bence çok seksi bir kızsın çok az kızı beğenirim bu konuda"hoşuma gittin." dedi."neyse konuyu kapatalım bir amacım olduğunu düşünüyosun" dedi. başkası söylese bunları beni yatağa atmak istediğini düşünürdüm." dedim. o da " istemediğimi nerden biliyosun :) " dedi ama ben çıkışınca şaka yaptık be falan dedi amacını anlayamadım da pek? sapık muamelesi yaptım. çok kırılmış bana. lütfen yardım edin. :( iltifat etti de ben mi yanlış anladım ki. s bu arada çocuk doğulu. yani kendi memleketinde böyle bişeyi kızlara söyleyebileceğini pek sanmıyorum.
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılne yapacaktı ya evet senı ıstıyorum aamcım bumu dıyecektı bunlar en dogla ve sıradan taktıkler kanma ınanma emın ol devamı gelır sadece sınamıs senı sımdı ve devamını ona gore getırecek aklın varsa uzak dur ve bu ınsanın sana asla getırısı yararı olmaz uzulursun sevgı senı yataga atana kadar degıl mezara gırene kadar sana sahıp cıkıp her seyı zamanında yasamasıyla olsun bırak ılerde uzulecegıne sımdıden yol ver gıtsın amacı bellı once denıyor sonrada ona gore nabza gore serbet mısalı devamını getırecek ve sen yapmazsan emın ol hakaret ya da farklı sekılde senı kotuleyecek senı guzellıgınden dolayı ısteklerıne cevap almak ıcın kuallnıyor emın olabılırsın tavız verme kendını kullandırma yol ver gıtsın sen ona muhtac degılsın oda sana asla layık degıl hayrlısını dıle her zaman ve asla uzulme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla verdiğin cevaplar konusunda seni tebrik ve takdir ederim helal olsun.
Ama karşındakini anlayamadıysan bu olmamış.
Tabi insanlık hali olabilir.
Söylediği şeyler ile niyetini bir şekilde ortaya koymuş bu çocuk.
Sen olumsuz yönde tepki verdiysen de akıllanmayıp hala devam etmiş bu duruma.
O nedenle sadece niyeti cinsellik olmasa da bu çocuğun cinsellik isteği ortada ve oldukça aç durumda.
Verdiğin cevaplar çok akıllıca bir kıza göre helal.012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl"nasıl bir amaç içindesin"
başkası söylese bunları beni yatağa atmak istediğini düşünürdüm."
Ve sert çıkışman.
Cevap sahibi+1 yılYazından anladığım senin akıllı bir kız olduğun ve bir çok kızdan farklı olduğundur.
Ama onun niyetini anlayamaman olumsuz bir durum.
Niyeti ortada.- +1 yıl
niyetini anladım salak değilim sonuçta. ama benim amacım emin olmak. Bişeyden çok emin olsam bile başkalarının bakış açısıyla da bakabilmek tartabilmek isterim durumu. hata payını sıfıra indirmek için. belki ben sığ bakış açısıyla baktım? bilemem ki. kimi insan bunları normal karşılıyo vs. bu yüzden. yoksa salak değilim anladım.
Cevap sahibi+1 yılİkna olmak istiyorsun.
Ve umarım olmuşsundur.
Cevap sahibi+1 yılOlabilir.
Sende olumlu yönünden bak tecrübe oldu senin için.
Bir daha ki sefere daha dikkatli olursun.
Zaten dikkatlisin maşallah.
Cevap sahibi+1 yılYani böyle dediği için seni sevdiğini mi düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılHastalıklı kişilik boşver salla dert etme, kafana takma.
Yeni ilişkilere yelken aç eğer arayıştaysan, değilsen kafa dinle.
+1 yılİyi yapmışsın. Gıcık oluyorum oraların kızlarına diyemez senden bir sıcaklık gördü diye aranızda ne olduğu belli olmadan öyle şeyler demiş. Ki bir de başkasını unutamadığını yazan mesajlar atmış sana. Neyse sinirlendim burada keseyim.
06 Yorumla- +1 yıl
Buradan seni sevdiğini düşünüp peşine gitme.
- +1 yıl
Onu sevse bile seninle boyle muhabbet edebilir ama boyle bir adam bence o kızı da seni de üzer. İradesiz biri demek ki.
Özelimi sana anlatacak kadar aşalanmadım deseydin. Ona ne ne zaman seviştiysen seviştin.
Bence uzak tut03 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
52Cevap
+1 yılBunun sapıklıkla ne ilgisi var ya sapığın anlamını biliyor musun? Seni beğenmiş, her beğeninin arkasında da cinsel bir şeyler vardır ve o arzusunu gerçekleştirmek için ağız aramış. Sevgili olunca ne olacak sanıyorsun ya da buluşunca, buluşmadan sonra, kaç yaşına geldin artık. O lise 1deki kız değilsin artık.
01 Yorumla
+1 yılçocuk seni yatağa atmaya çalışmış sen doğrusunu yapmışsın insanda bir üsturuplu konuşur kusura bakmasın beyefendi sonuna kadar haklısın ezdirme kendini
06 Yorumla- +1 yıl
bence doğrusunu yapmışsın takma kafaya :D
- +1 yıl
bu da sı*tım sıvıyorum aşaması :D inkar etmek :D
- +1 yıl
çok iyi yapmışsın muhatap bile olma benden tavsiye adam olan gelir arkadaş olur sonra sevgili olur böyle sarkıntılık etmez ;)
anladığım kadarıyla bu konuşma gece olmuş. o saatlerde biz erkeklerin beyine kan gitmez... :)
dikkatli olmalısın insan oğlu sonuçta yanlış yapabilir ve çok üzülürsün kendini koru. bu tür muhabbetler açılınca hemen kapat ki ileriye gidemesin02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Baya baya seninle biseyleri yasamak istiyor. Nasil aklini aldiysan artik. O özur dilemelerde hikayeden. Seni kaybetmemek için. Zamanla olur hesabi yapiyor.
04 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. ya çocuk ağzını aramış işte be sende biraz meyillenseydn yatağa atmaya çalıscktı seni... amacı o başka bişey değil
04 Yorumla
+1 yılya ne iltifatı resmen seni yoklamış bu kızı yatağa atabilir miyim diye. sende öyle çıkışınca şakaya vurmuş. bence ışık hızıyla uzaklaş :)
00 Yorumla
+1 yılKizim benimkide benden gogus fotosu istedi veemeyincede ayrildik. sapiklar var yani
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla Sakın ha o muhabbete girme doğrusunu yapmışsın. Girdikten sonra çıkışı olmuyor ve saygı filanda kalmıyor.
00 YorumlaŞaka mı sence peki? Klasik türk erkeği yalanı. Seni çok seksi buluyorum. Çok az kızı beğenirim. Seni beğendim falan filan.
Uymayın bunlara nolursunuz.010 Yorumla
+1 yılyok hiçte şaka yapmamış. ağzını yoklamış. sen evet deseydin bak ertesi gün seni nasıl yatağa atıyor görürsün. erkek dediğin cinsellik olmasa bin yıl kalsa karı kızın yüzüne bakmaz ne zannettin
01 YorumlaAmacı belli sen biraz yumuşak davransaymışsın temelli sapıtacakmış
Sen tepkili olunca saka falan diye geçiştirmeye çalışmış
Kendini kullandırtma kardeşim.00 Yorumlaçocuk kaçak et kesmek istemiş ama becerememiş gibi sende biraz safmısın nesin hala konuşmaya devam ediyon herifle o kadar şey söyledikten sonra
011 Yorumlaevet seni yatağa atmaya çalışmış yemlemiş sende düşmemişsin sonra çocuk hoop geri vites yapmış kırılmakta işin cilvesi salla iyi yapmışsın
13 Yorumla
+1 yılSana zarf atmis sen ters tepki verince saka diyerek olayi kapatmaya calismis bu durumda sen kesinlikle haklisin sen en dogru olani yapmissin aferin sana o cocuk seni sevmiyo sanirim sadece bir sevisme objesi olarak goruyo olabilir dikkat et ;)
00 Yorumlasapıklık olmasada size bir davetde bulundugu cok acık, takdir sizin artık..
00 Yorumla
+1 yılseni yoklayıp durmuş. sen tepki koyunca şaka yaptım falan demiş
02 Yorumla- +1 yıl
engelle canım kardeşim gir engelle. seni yoklayıp duruyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşma tarzına bakılırsa eğer tanışalı kısa süre olmuşsa içinde sevgisi olan biri değilde yatağa atmak isteyen biri.
00 Yorumla
+1 yılGayet acik ve net dünya fani ölüm ani ne olur bir kere versen yani ;))
02 Yorumla- +1 yıl
Ozmn onu birkacan kizim onn derdi o :))
anlayamamışsan neye tepki verdin:))) tepki vermişsen anlamışsın demek. anlamışsan bize neyi neden soruyosn
18 Yorumla
+1 yılamaç belli menzuyu sekse getirip sonrada en kısa zamanda görüsüyorsanız real görüşmüyorsanız sanal seks :)
04 Yorumla- +1 yıl
muhabbeti kesecen ya da yol yordamını öğretecen.
- +1 yıl
yaa yol yapıyor sana işte ben sevdigimle senle seks yapmak istiyorum diyor. kendi değerinide yukarda gösteriyor çok kız var ama umrumda değil gibi.
son ne zaman seviştin?" --- Kayış burada kopmuş vaziyet kötü iyi nyetli oldugunu sanmıyorum totoyu kolla :D
10 Yorumla
+1 yılaçıkça söylemiş sana işte... ama bunun doğu batı ayrımı olmaz... sapık heryerde sapıktır. buna dikkat etmen lazım.
10 YorumlaCocuk seni denemis eger isteklerine hos bir sekilde cevap verseydin amaci senj... 😉😉
06 YorumlaÇocuğun seni yatağa atmak istemesink daha ne kadar açık söylemesini bekliyorsun?
Yeminle çok safsın...
Saf ol, ama salak olma... Muhabbeti kes!00 YorumlaÇocuk seninle sevişmek istiyo ama sapık muamelesine pek anlam veremedim sonuçta erkek bu tarz şeyler normal sadece sana sormuş niye buyuttun ki onu anlamadım
00 YorumlaAsıl senin kırılman lazım o sana şaka yapmadı sende onunla o konulara konuşsaydın inan başka yerlere gelirdiniz onun amacı farklı asıl sen küs onunla.
06 Yorumla
+1 yılAdam yoklamış seni eve gel desem gelirmsiin diye sende yüz bile vermemişin lan. d
04 Yorumla- +1 yıl
. ddd
- +1 yıl
Bilmem olabüler. dd
Bu çocuk yakında seni altına alır diyim ben sana Rukiye abla :D
04 Yorumlasapıklıkla ne alakası var? seks yapma içgüsü sapıklık mı? bence sen sapıksın. aseksüel sapık
00 Yorumlasenden hoşlanmış ve seni arzulamış. insanın hoşlandığı kişi arzulaması doğaldır.
00 Yorumlabaktı senden ters cevap almış şaka ayağına yatmış sen doğru olanı yapmışsın
00 Yorumlasapık zaten versen nefessiz yapıcak seni :D bırak takılma öyle tiplerle
00 YorumlaSen cımışmasan olaya devam edecekmiş. İyi yapmışsın boşver kırılsın parçalansın
00 YorumlaKanks sana zarf atmis yani bu cocuk seni zerafetini bacaklarnin arasindan almaya gelmis kankds
00 Yorumla
+1 yılbildiğin sapık işte yüz versen yataga atıcak şaka maka hikaye
00 Yorumla
+1 yılsapık olup olmadıgını anlamadıysan, çocuk kendisi için ideal sevgiliyi bulmuş demektir : )
00 Yorumla
+1 yılDüpedüz çık gel ete ete değsin demiş neyin peşindesin?
00 Yorumla
+1 yılondan kesinlikle uzak dur yakında kim bilir ne ister...
04 Yorumla- +1 yıl
Sağol sadece bu benim şahsi düşüncem..
- +1 yıl
işte pardon ama o bir şizofren haklısın kim dayanır ki? ama boşver sen takma onu -,-
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bildiğin acemi bir şekilde konuyu cinselliğe getirip seni yatağa atmaya çalışmış. ayrıl gitsin
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman o hataya hiç düşme yol yakınken muhabbeti kes.
Cevap sahibi+1 yıltebrikler :D
Cevap sahibi+1 yılçocuk hala acemi bir şekilde seni yatağa atmaya çalışıyor:D
Büyük ihtimalle daha öncede hiç ilişkisi olmamış.
Cevap sahibi+1 yılyalaaaaan :D
uzak dur derim. Doğudan gelenler sapıtıyor zten buralarda :D
00 Yorumla
+1 yıluzak dur ondan. resmen seni yataga atmak istiyor..
03 Yorumla- +1 yıl
Niye herkes uzak ol diyo lan biraz destek çıkın kıza. d
Sana kabarmış eleman :D halvet gidermek istiyor
00 Yorumla
+1 yılDİKKAT SEKS ( TERKEDİLME) TEHLİKESİ
00 YorumlaSana Kabaran bir şey var :))
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Ver gitsin tursusunumu kurcan :)
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYok yok iyi yapmışsın
00 Yorumla sttr et sunu yaaa. bıldıgın nabız olcms sapk o c
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılUzak dur sen o niyeti bozmuş
00 Yorumla Boş ver. Muhabbeti kes
00 YorumlaBence sen doğru olanı yapmıssın niyeti belli
00 Yorumla
+1 yılHaketmişsin...
02 Yorumla- +1 yıl
Artık insan olun, her naneyi sizin kişiliğinize yapılmış bir hakaret gibi değerlendirmeyin. Sanki frijit olmuş kadınlar gibisiniz. Ben bu soruyu sormazdım ve o kişiye de "aklınızda cinsel dürtülerle bezenmiş fikriniz varsa size kalsın, yoksa ikinci kez tekrar etmem" derdim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuşmayın onunla amacını belli etmiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılVay be
01 Yorumla KAÇ KURTUL :d
00 Yorumla
+1 yılSapık zaten daha ne
00 YorumlaSen uzak ol ondan.
01 Yorumla
+1 yılkaç s... cek seni :D
01 Yorumla- +1 yıl
ya da kal tadını çıkar :D
bır sey olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Ya sapık mı ne anlamadım lütfen yardım edin cinsel muhabbet açtı :(?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler