Beni sevdiğini hissediyorum aslında biliyorum. Çok tartıştık biz onunla. Ve günlerce peşimden koştu. Bitirmiştim iki kez. Uğraştı ama bırakmak istemedi.
Ayırldım çünkü çocukça davranır. Bazen konuları ciddiye almaz ve sürekli cinselliği konuşur. Rahatsız olduğumu biliyor. Ara ara konuşmaktan birşey olmaz ama sürekli açıyor o konuyu. İki bucuk aydır sevgiliyiz bu arada. (Uzak mesafe ilişki yaşıyoruz)
Daha bir bucuk hafta oluyor barışalı bana bugün bunları yazıyor. Ben mi fazla katıyım bu konuda.
Bu tip konularda 🙈🙈 bu emojiyi atan hiç bir kadın masum değildir geç bu ayakları O konuya girmesi seni rahatsız ediyor gibi gösterme çabası içindesin ama sen de az değilsin. Özelinizi bu kadar ifşa ettiğine göre de sende de olgunluğun o su yok ama bir bir şeyin. "O" su var sanırım. Midesiz insanlar
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesajlar kesişti orada 🙈🙈🙈 bu işareti ben onun o sevişme mesajından önce atmıştım
Bence sevgili değilsiniz. Seni kendine bağlamak için öyle davranıyor. İstediği beli. seks/Sexting. Sen istiyorsansa yap istemiyorum demişsin ama. Uzaklaş o zaman. Biliyorum zor. Ama ne kadar erken o kadar iyi. Sende benim gibi Almanya da yaşıyorsun. Neden böyle bi durumdasın veya bunları kendine neden deditiriyorsun anlayabiliyorum. Bence bunu Türkiye deki insan pek anlayamaz. Ama zevkine bak. Bağlanma. Hoşlanırsan açı olur senin için.
Bence bu konuda taviz vermemelisin, sonuçta tanışalı da fazla bi zaman olmamış. Önceden sevdiğine kıyamayan, gözlerinin içine bakarken utanan erkekler varmış, şimdi maşallah smiley’e yükselen insanlara dönmüşler 🙄
Siz daha iki aylık sevgilisiniz geldiğiniz noktaya bak... Çok fazla yüz vermişssin. Senden istediğini alır sonra da seni çöp gibi kenara atar yeni tadlara gider. Konuşması çok saygısızca. Sen nasıl müsade edersin böyle konuşmasına. Sana değer veren insan bu uslupla mı konuşur. Aklınız başınızda mı sizin? O öyle yazmaya devam ettikçe sen de cevap vermişsin. Cevap bile vermeyecektin. Anlayacaktı sınırlarını. İnsanlar 2 ayda anca tanışıyor. Bu ne hız? O konuşmaları ss alıp yarın bir gün ayrılıcam dersen aleyhine kullanmayacağını nerden biliyorsun? Güvenmeyin şu erkeklere... Bir et parçası için inan yapamayacakları pisliklik yok.
Bence bu işler kadına bağlı, erkeği sürekli bu konuda reddedersen hep aynı konuyu konuşur. Falanca yerde biri ölmüş desen bile ona üzülür allah rahmet eylesin, ama bana ne zaman vereceksin der. O yüzden bana kalırsa bir şeyler istediğinde sen de karşılık ver sexting gibi. Mutlu et, boşalsın. Sonrasında daha farklı konular konuşmak için çok zamanınız olur. Ama o hep yapmak istediğinde hep reddedilirse konu sürekli döner dolaşır buraya gelir :) Ve normal mi diye soruyorsan, çok normal. Normal değil diyen de yalan konuşuyor. Bir sevgilin varsa, hele ki uzaksan isteyeceğin şeylerin ilk sırasında fantaziler ve sexting gelir. :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyi de ben defalarca dile getirdim. Birbirimizi iyicene tanıyalım öyle anca olur diye. Buna rağmen açıyor konuyu.
Seni tahrik etmeye çalışıyordur, kendini ona açman için uğraşıyordur. Mesajlarına bakılırsa sen de çok minnak birine benziyorsun : ) Ya ciddiyetini anlamıyordur, ya da istemem yan cebime koy dediğini düşünüyordur.
Aptallık yapıyorsun şu an gözlerin kör olmuş bunları yazan birinin seni sevme ihtimali olamaz ben sevdiğim kıza dokunmaya kıyamazdım bu seni bilmem yalvartırım vs diyor lütfen aklını başına topla ve uzak dur ayrıl BİTİR
Etmem sizin yani buradakilerin görüşü benim için önemli. İnsan dediğin gibi sevdiği zaman önünü göremez ya benim göremediklerimi siz söylüyorsunuz bana işte.
saygısızca bir konuşma. benimde 2 buçuk senedir ilişkim var ancak herşey karşılıklıydı ve de rahatsız olduğumu anladığında asla o şekilde yaklaşmaz. ama bu konuşma ve tavırları biraz saygısızlık gibi ve de anlaşamıyorsan bitir kesinlikle çevrende bu tarz insanları barındırma sevsen bile. kesin bir tavırla belirt onu istemediğini
Belli ki arkadasin libidosu yüksek ve seninde yükselmesini istiyor. Bu ilişki ciddi olacaksa ten uyumunu yakalamak zor gibi. Ya sen çok utangaçlık yapıyorsun ve potansiyelini göstermiyorsun. ya da libidon düşük. Libidon düşük ise bu ilişki sizi çok yıpratır
Kati değilsin canim bende uzak mesafe ilişkisi yaşadım ve bi yıla yakin hic seks hakkinda konuşmadik seninki daha 2 buçuk ay olmuş ne bu rahatlik hemen 😜
Ya yazdığına bak Allah aşkına. Lütfen git engelle birdaha yazarsa da hayatta cevap verme bu ne böyle. Üzgünüm ama hiç de sevmiyor bununla hiç vakit kaybetme. Hey Allah'ım.
Bazı Türk erkeklerinin Türk kadınlarıyla bi alıp veremediği var. E tutmuyoruz buyrun yabancı bulun. Onların da tahammül seviyeleri yetmiyor size. İnsan istemediğinin eline kalıyor hep. Hayırlısı olsun hakkınızda. Esenlikler dilerim 🙏