Cinsel Yaşam Sadece ilişkiye girince mi inlemek normal? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Bence meme emilmesi bile inlemeye bir neden bazıları yapmacık falan diyor Sadece ilişkiye girince mi inlemek normal? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
İZMİRLİ_LAZ Takip Et Yoda Yaş: 33 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Bazı zevk durumlarında dinlemek normal ama seyahate göre performans alınmayınca yapmacık sesler çıkıyor 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Meme emilirken inlemek tuhaf mi Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl Biraz tuhaf kaçabilir Yorumla Soran 1 yıl Neden orası da hassas bir bölge Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl Evet hassas bir bölge olabilir ama bir bebeği emzirmekle Bir büyüğü emzirmek arasında 1000 fark vardır Yorumla Soran 1 yıl Evet bebeği emzirirken haz almazsın o annelik içgüdüsü ama sevgilimi veya eşine emdirirken nedense haz alınıyor Yorumla İZMİRLİ_LAZ 1 yıl Cevabını verdin kendin haz duygusu ikinci planda olan bu duygu sayesinde beynin cinsel Arzu'ya tetikliyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Önemli olan gerçekten zevk alarak içinden geliyorsa inlemek o sırada ne olduğu önemli değil başka türlüsü hem kendini hem partnerini kandırmak olur. 2 1 Yorumla Snmsdd 1 yıl Aynen oyle Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. İnleniyor daha da güzel daha da çok emiyorsun bu seferde. bacakları titreyen bacaklarını sıkıştıran bile var o zevkle. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bazıları neme emerkende bosalanlar var. Normal izlemek inleyen severim 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. İnleme sadece penisin gir çık yapmasından olmaz ki... Zevk veren her eylemde inlersin, normal yani. 0 0 Yorumla
alpercekic000 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. Zevk yaşadığın her noktan inlemeye ideal durum herkesin zevk noktası aynı değildir 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kesinlikle sadece içine girince inlemesi bana yapmacık geliyo 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl İnlemek tahrik etmek için yapılan bir eylemdir. Sonuna kadar tahrik edilmek isterim tabi ki :)) inleyinnn 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl avazın çıktığı kadar inlemek değilde hafif sesler cezbedici ve seksi heyecanlandırıyor 1 1 Yorumla Snmsdd 1 yıl Dimii bende isterdim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nefes alıp vermem değişiyor benim sadece. İnlemem sahte 1 1 Yorumla Snmsdd 1 yıl Merak ettim cidden bende seviyorum Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Tabiki normal girip çıkarken atılan çığlık bile doğal 0 0 Yorumla
Cesurby Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Böyle bir kadınsan.. Nefissin 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı. partnerine neler yaşatıyorsundur sen ;) 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. zevk aldığın her an inleyebilirsin elbet. 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Zevk aldiğin sürece inlemek normalll 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. İyi emen biriyse yeterli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kadınlar her şeye inliyor 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Erkeklerde herşeyi emiyor 🙄 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Emilmez mi ama şimdi sen söyle Yorumla Soran 1 yıl Yoo bu kadar istekli olması bazı erkeklerin hoşuma gitmiyor eski sevgilim tam bir meme bağımlısıydı lan mememi saatlerce salmıyordu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Dur canım çekti saatlerce bakarım bende bıkmam Yorumla Soran 1 yıl Mal aq Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gel yanıma Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bazı zevk durumlarında dinlemek normal ama seyahate göre performans alınmayınca yapmacık sesler çıkıyor
Meme emilirken inlemek tuhaf mi
Biraz tuhaf kaçabilir
Neden orası da hassas bir bölge
Evet hassas bir bölge olabilir ama bir bebeği emzirmekle Bir büyüğü emzirmek arasında 1000 fark vardır
Evet bebeği emzirirken haz almazsın o annelik içgüdüsü ama sevgilimi veya eşine emdirirken nedense haz alınıyor
Cevabını verdin kendin haz duygusu ikinci planda olan bu duygu sayesinde beynin cinsel Arzu'ya tetikliyor
Önemli olan gerçekten zevk alarak içinden geliyorsa inlemek o sırada ne olduğu önemli değil başka türlüsü hem kendini hem partnerini kandırmak olur.
Aynen oyle
İnleniyor daha da güzel daha da çok emiyorsun bu seferde. bacakları titreyen bacaklarını sıkıştıran bile var o zevkle.
Bazıları neme emerkende bosalanlar var. Normal izlemek inleyen severim
İnleme sadece penisin gir çık yapmasından olmaz ki... Zevk veren her eylemde inlersin, normal yani.
Zevk yaşadığın her noktan inlemeye ideal durum herkesin zevk noktası aynı değildir
Kesinlikle sadece içine girince inlemesi bana yapmacık geliyo
İnlemek tahrik etmek için yapılan bir eylemdir. Sonuna kadar tahrik edilmek isterim tabi ki :)) inleyinnn
avazın çıktığı kadar inlemek değilde hafif sesler cezbedici ve seksi heyecanlandırıyor
Dimii bende isterdim
Nefes alıp vermem değişiyor benim sadece. İnlemem sahte
Merak ettim cidden bende seviyorum
Tabiki normal girip çıkarken atılan çığlık bile doğal
Senin düşüncene katılıyorum 👍
Böyle bir kadınsan.. Nefissin
partnerine neler yaşatıyorsundur sen ;)
zevk aldığın her an inleyebilirsin elbet.
Zevk aldiğin sürece inlemek normalll
İyi emen biriyse yeterli
Kadınlar her şeye inliyor
Erkeklerde herşeyi emiyor 🙄
Emilmez mi ama şimdi sen söyle
Yoo bu kadar istekli olması bazı erkeklerin hoşuma gitmiyor eski sevgilim tam bir meme bağımlısıydı lan mememi saatlerce salmıyordu
Dur canım çekti saatlerce bakarım bende bıkmam
Mal aq
Gel yanıma
Yapmacık olmayan her şey güzel
Yoo mastürbasyon esnasında bile inlenebilir
Evet.
Yani partnerim isterse sabaha kadar yaparim
Oral yapılırken inim inim inlemiyor musun
Okşamak yalamak bile çok inletiyor
Hayir
Emilme durumu oldu mu ki
Yapmacık olmayabilir