Eşim bana 2 gündür trip atıyor sebebini tam bilemiyorum nedir acaba?

Eşim bana 2 gündür trip atıyir bisey diyince onu sevmediğimi ima ediyor benim eşim sürekli bana seni seviyorum diyir karsılık veriyorum ama vermeyincede sen beni sevmiyomusun diyor bende seviyorum artik anlamissindir diye söylemiyorum diyorum 2 gündür anlamadiğim bir şekilde trip atıyor biraz düşündümde bu boyle 4 5 gündür falan isden geldiğimde güzel giyiniyordu makyaj falan yapıyordu bende yorgun oluyordum ya da calismam gerekiyordu bu yüzden bi kac kere güzel olmussün dedim gectim odama calismaya basladim ben sevgimi içımde yaşarım anneminerken kaybetmisdik o zaman bile aglamamisdim duygukarimi içimde yaşarım dışarı vuramam birazda ciddi biriyimdir ben ve suanda kariyerime cok odaklandim sanırım benden ilgi istedi galiba bende göstermeyince trip atti yanilmiyorsam yani oyle cicimli falan biseyler olmadan durumu nasil düzeltirim bu durumu o biraz fazla kafasına takar kendine kendine büyütüo kendini üzmesini istemiyorum bende onu seviyorum ama pek gösteremem yani bu baska sebepde olabilirmi tam bilmiyorum ben bu diye tahmin ediyorum ama sizin fikirleriniz nedir?
Eşim bana 2 gündür trip atıyor sebebini tam bilemiyorum nedir acaba?