Onu kaybetmek istemiyorum ne yapabilirim?

Yaklaşık beş aydır biriyle görüşüyorum ikimizde terkedildik bir arkdaşımız tanıştırdı. İlk bir ay çok iyiydik sabaha kadar konuşuyorduk o da çok yüksekti bana karşı aşırı ilgili vs. Ama ara ara durgun soğuk oluyordu eski kız arkadaşından dolayı tabii o söylemiyordu bana ama anlıyordum. Ayrı illerde yaşıyoruz yaklaşık iki hafta önce yüz yüze görüştük. Görüştüğümüz yer eski sevgilisini hatırlatan eşyalarla doluydu ve kötü hissetti çok ama arada yine flörtleşiyorduk. Daha sonra bana beni ne arkadaş ne sevgili yerine koyabildiğini eski sevgilisini unutamadığını söyledi. Ben çabalamak istediğimi söyledim çünkü çok mutluyum ve idealimdeki insan. Başta yok dedi ısrar edince zamana bırakalım dedi ama gittiğinden beri kötüydü yalnız kalmak istiyorum dedi birkaç gün yalnız bıraktım sonra bir hediye gönderdim sonrasında hergün konuştuk ama ben aradım sürekli. En son dayanamadım ve hep ben arıyorum ve senin konuşmak istemedğini düşünüyorum dedim çok özür diledi dikkat ederim artık seni bu kadar üzdügünü bilmiyordum ama konuşmak istemesem konuşmazdım dedi. Sonra bana karşı ne hissettiğini sordum beni çok sevdiğini çok iyi anlaştığımızı ama sevgili gibi sevemediğini söyledi. Bundan yaklaşık iki ay önce seviyorum seni demişti bir gece bende bana karşı boş olmadığını eski sevgilisini takıntı ettiğini düşünmüştüm. Neden bunu daha önce söylemedin dediğimde söylemeye çalıştım ama üzülmeni istemedim gönderdiğin hediyeyle bile nasıl mahcup oldum nasıl söyleyeyim dedi. Konuşmayı bitirdik. Bu süreçte yüz yüze vakit geçirseydik nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum ayrıca onu çok seviyorum şu an bile kaybetmek istemiyorum ne yapabilirim?
Onu kaybetmek istemiyorum ne yapabilirim?