Boyu 172, saçı yok hayvana benziyor. Göğüs kılları var, göt kılları da var. Beyaz-bugday tenli, boyu 172 boyu 172 boyu 172 boyu 172 boyu 172. Bu arkadaşın yaşı 24 bu arada. Tipsiz biri.
Olurdum
Olmazdim
Erkegim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Erkeğim diyen kızlar hayıra basamayınca olur gibi
bu bahsettigin kişi eger sensen kendını sev deger ver kendıne sen eger kendıne gereken saygıyı sevgıyı vermezsen kımse vermez
Ohh söv kardeş söv sanada söven olur
O kişi benim :'(
😂😂😂 saftirikmisin niye öyle diyon sen de ne varsa başkalarında da var sen biraz daha temiz ol yeter
Başkasına sovuyon sandim
Ama ben kendimi hiç beğenmiyorum , hiç sevgilim olmadı , ben çirkinim kısa boyluyum
Aynen ne güzellik varsa baskalarinda var
😐😐😐kapa çeneni ona bakılırsa bende kendimi çirkin goruyorm ama o goreceli... VEEEEEE sevgilin olmasın zaten ÇOK MU DEGERLİ Bİ KIZLA durmak he evleninceye bırak
Ben evlenemem ki. Evlenecek olsam sevgilim olmasıni dert etmem lazım. Bir gün evleneceksin desinler hiic sorun yok ama ben 172 boyla bu tiple asla evlenemem
Dert etmem zaten *
lazım değil klavye degistirmjs
24 yaşında değilsin dimi yoksa insan kendiyle bu kadar da dalga geçmez yani😂
Dalga geçmedim , düşüncelerimi söyledim gerçekte tabii ki böyle demiyorum ama burada gizliyiz , kendimi kotuluyorum çünkü gerçekler böyle , herkes senin gibi kendisini beğenecek gizel olacak diye bir şart yok
Hayır ya demedim mi bende kendimi güzel bulmuyorum! güzel olmadığımı biliyorum ama benim sebep illaki ergenliktir istersen bir foto at bana bakıiyim merak ettm
Ona bakılırsa bende kendimi çirkin görüyorum yazıyor orda görmesini😕
Fotoğraf atacak özgüvenim yok üzgünüm
İyi o zaman bb
Bb
ya bu ne saçma bir soru arkadaş qwrşklasfklşasfasf
Dimi tuhaf😂😂😂
@_-cimcime-_ cimcime birakmaaaa beniii
bırakma beni ne olum harbiden yobaz mısın
Evet yobazim
Yozgat yobaz iyim
seni acil bir silkmek lazım haberin olsun
@_-cimcime-_ baya hemde bunun gibilerinden gaççan
Kız buldu ya hemen saldırıyor ya haha
Bırakma beni derken 😂😂😂 noluyo ya
😂😂😂
qwrlşkasfklşafkslşasfkşl normal tepkimi verdim 1. cisi yobaz hayvan seni 2. cisi kız yazdı bana bende cevapladım... ayrıca sana ne oluyor habeş maymunu
Kim saldırıyor😂😂😂
@_-cimcime-_ oku anlarsın
Sjsjjsjs bittim ya 😂😂
Ben şeyi anlamadım o bana niye başta bırakma beni dedi ki 😂😂
@_-cimcime-_ seni arzuluyor ondan :D
Tövbe de 😂😂😂 arzulamak nedir 😂😂😂tobeeeee
@_-cimcime-_ ya o hanzoluk yapıyor işte pardon haklısın özür
Gece gece varya ne güldüm😂😂😂
😂ya😂😂
@_-cimcime-_ yalan lan iki troll yapalım dedim kimseyi arzuladigim yok , bak arkadaşım. Üstteki klaxander denen mal , bu kızla zaten altta konuştum konuyu kapattık benden fotoğraf at belki tipsiz değilsindir falan dedi , ben istemedim. Eğer kızı arzulasaydim o zaman mesaj atıp takip ederdim zaten a. ina k. dumun mali s. ktir ol git sinirlendirme.
@_-cimcime-_ bende sana güldüm... neyse ben kaçar
@_-cimcime-_ beni bırakma derken şaka yapmıştım yanlış anlama kimseyi arzuladigim yok bu mala bakma asıl o kız görünce şekil değiştiren bir mahluk
YAZIK KAFANA
olmaz ua göze tatlı gelcek
Neden olmaz 172 olması mı daha kötü maymuna benzemesi mı yoksa kıllı olması mı? Yoksa ne ne ne?
maymuns benzemek hoş değiş çok tüyde çekici değil