- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılAllah ıslah etsin senin gibileri, artık evlilikler sadece dışarıya gösteriş olsun diye yapılır oldu, hemen ayrılmalısın, eşine de yazık, sanırım gelecekte çok mutlu olmayı beklemiyorsun bunu yapan birisi olarak, evren sana muhakkak bir mesaj verecektir merak etme
26 Yorumla
Soran+1 yılEvren ne ki
- +1 yıl
Gelince anlarsın😊şimdi anlatsamda anlamazsın
- +1 yıl
Şimdilik sala... yatıyorsun, birazdan başka bir yere yatarsın
Soran+1 yılKadin cinayetleri gibi mi
- +1 yıl
E tabi birde o var, kocanı tanımam ama böyle salaklıklar hala oluyor Türkiyede maalesef
- +1 yıl
Yok ben yukarıda salağa yatıyorsun, yarında başka birisinin altına yatarsın demek istemiştim, cinayet aklıma gelemdi açıkcası
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Çocuğun seni sadece bir obje olarak gördüğünün farkında bile değilsin sadece
" Çocuğun " yakışıklı olduğundan bahsediyorsun neresine vuruldun aşık oldun bu kadar kısa zamanda sizin gibi insanların kafasında kurduğu şeyin aşk olmadığını sadece bir seks kölesi olduğunu anlamaları çok geç oluyor belkide seni gerçekten seven adamın gözlerinin içine baka baka yalan söylüyorsun acınası ve zavallı insanlarsınız gerçekten Aşk gibi kutsal bir şeyi bu kadar rezalet bir şeymiş gibi göstermeyin gerçekten midem bulanıyor sizin gibi insanları gördükçe20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun sonu yok ki, ondan daha yakışıklı buldun diyelim? Yani evlenmekle hata etmiş olabilirsin. Birde böyle bir şeye ihtiyaç duymanı sağlayan kişi eşin olabilir mi? Bilemedim ama doğru gelmedi yaptığın. Boşanmalısın, evlilik sorumluluk gerektiren bir şey.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yıl1 aylık evliyken yapman çok üzücü değil mi ama ya? İlerleyen zaman da da yapılmaz tabi ama şu an çiçeği burnunda derler.. Şu an şaşkınım cidden yorum yapamıyorum kusura bakma.
1 ay içerisinde, gördün vuruldun çocuk ta sana vurmuş :)) ne çabuk... korkunç durum..10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBekar aldatıyor, evli aldatıyor, çalışan aldatıyor, evhanımı aldatıyor. Kim bu aldatmayanlar bi söyleyin.
Heyecan için birini aldatmak ne kötü. Gerçek şu korkuçsun ve korkutuyorsun biz bekarları. Ama senin vicdanınla kocan arasında bir durum. Senin hayatın ve senin kararların. Brn aile olmak ve sevmek fiilerine üzülüyorum.
Arkadaşlar bu tür vakalar sizi yanıltmasın. Gerçekten aile olmaya saygısı olan evliliğe saygısı olan güzel insanlar var bu ülkede.91 Yorumla- +1 yıl
Bı insanın iç dünyasına bakmadan evlilik kararı almayın. Ben de bekarım e benim. de korkum var bu yönde ama nasip diyeceğiz. Kimileri hiç uğraşmadan 22 sinde falan ruh eşini buluyor kimi de hayatını bekar sonlandryor artk kader deyip yasayacagz
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. ayrıl daldan dala gezmeye devam et..
evlilik sana göre değil.01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik nedir sence
Son zamanda bu aldatmayla ilgili olan soruların bu kadar revaçta olmasına anlam veremiyorum cidden neyse..
Bu durumda sen eşinden önce kendine üzülmelisin. Demek ki hiçbir şekilde sağlıklı ilişki kuramayacaksın. Her gözünü boyuyabilene yeşil ışık yakacaksın gibi gözüküyor. Bu görüştüğün çocuktan daha yakışıklısı geldiğinde iş yerine bir de onunla mı deneyeceksin? Aldatmak evet her zaman kötü ama seninkisi çok basitce bir etkilenmeden oluşan bir aldatma ve hiçbir şekilde durulacak gibi gözükmüyorsun.
Olay o adama karşı oluşan duygu vs. değil direkt yakışıklı olmasını gerekçe olarak göstermişsin bundan bahsediyorum. Birçok insan bu hataya düşüyor ama anlatırken bile utana sıkıla kendini düşürdüğü duruma üzülerek anlatıyorlar. Sen ama çok yakışıklıydı napim kafasındasın bu çok şımarık geldi bana.56 Yorumla
Soran+1 yılAnladik fenomensin filan ama yorumun cok basit kaldi yeniden yaz bekliyorum
Soran+1 yılAldatmak insanin doğasında var ve her insan bir kere de olsa yapsr yapmistir yapmadim diyen yalan konusuyor
- +1 yıl
@_kardem_ yorumun basit dediğine göre trol abla ya da aldatmak ona göre kolay güzel bişey cidden üzülüyorum geldiğimiz noktaya
+1 yılSenin durumun ortada sen ciddi ilişki insanı değilsin sen böyle eğlence insanısın dış görünüşüne aldanıp tek gecelik birlikte olup sonra canın sıkılınca terk eden bir insansın vasfın yok bu hayatta gerçekleştirecek hayallerin hedeflerin yok öyle günü birlik insansın o yüzden tek celse de boşanır'sın
51 Yorumla
Soran+1 yılBunu nerden cikardin
Nereye kusuyoruz🤢🤮🤮🤮 Birde utanmadan yazmışsın madem sadik olmayacaksın neyin evliliğini yapıyorsun utanıyorum böyle hemcinsim insanlardan yarın onu da aldatırsın birde buraya yazmandaki amac ne yedigin damganin yüzüne vurulması hoşuna mi gidiyor🤨😐😐😐
314 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi senin wp de kimbilir kac kisi vardir gizli saklı yeme bizi dürüst ol biz kadınlar fenayiz
Soran+1 yılYeme bizi ne bir kişisi KS de takiliyorsun baska platformlarda kimbilir ne haltlar karıştırıp sonra da namuslu oluyorsun insan cig süt emmis her an hersey yapabilir
- +1 yıl
Yediğin haltlari ne güzel de anlatıyorsun otur kusurunla her Ksde takılan bunları mu yapıyor ha yaptım diyelim evli değilim en azından 1. aydan başkasının koluna da atmadim kendimi birde yüzün kızarmıyor hala savunuyor kendini Allah seni ve senin gibileri ıslah etsin rabbim karşınıza sizin gibi insanları çıkarsın kocanda insallah nasil biri ile evli olduğunu görür inşallah 😐
Soran+1 yılEvlen görecem seni bak bu dedikerimi unutma
Soran+1 yılHerkesin bi gizli hayati vardir hic kimse masum degildir ancak takva sahipleri Allahtan hakkiyla korkan gercek iman sahipleri mustesna onlar Rabbine hakkiyla itaat edip yaşayan kullardir bizim gibi senin gibi Allahtan be haber yaşayan kimseler bu gibi gunahlara düşerler ve yaşadığımız zaman zaten ahir zaman
Soran+1 yılNiye sen bu konulari bilmiyor muydun her Allah diyen haci hoca mi bir trol soruya bu kadar ciddi cevap verip sonra da dogrulari soyleyince hacı hoca diye kucumsemek neyin nesi
- +1 yıl
Sen öncelikle o burnunu kimsenin hayatına sokma benim yaşantım düşüncem bilgim neler yaptığım senin bir tarafini ilgilendirmesin o burnunu yuzunde tut kimsenin çöplüğünu karıştırma ha trol soru mu tanımadan çözdüm seni ben insanin fikrk neyse zikri de o olurmus yapmasan da elbet birgün
Soran+1 yılBurnum yerinde hstta nezleyim sümüğüm akıp duruyor bir pecete verde sileyim😊
Soran+1 yılSen sil burnumu istersen
Soran+1 yılElinle sil
- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
+1 yılAha bir tane daha. Sizin gibilerden nefret ediyorum işiniz gücünüz kaşarlık 😠 bide bunların namazında niyazında olan tipleri var sözde, ayrıca hemen sıkışınca dini kullanıp kendilerini masum ve haklı çıkarmaya çalışırlar gören de adam sanar. Gidin az ötede oynayın. Benden bir abi tavsiyesi
30 Yorumla
+1 yılDetaya bayıldım. 😉
Sorunun trol olduğunu biliyorum ve KS nin seçimlerinde ki seçiciliğin mükemmelliğini ve ne kadar iyi şeyleri destekleyici özendirici bir platform olduğunu bir kez daha ortaya koyduğun içinde teşekkür ediyorum. Harika bir örnek teşkil ediyor 👏👏20 YorumlaEline taşı alan gelmiş. Soruyu soran da kadın olunca, epeyce toplamışlar taşları. Rus atasözü var; "Camdan evi olan, başkasına taş atmasın". Toplumun ayıpladığı eylemi yapmak ve bunu topluma anlatmak ifade özgürlüğüne girer mi? Okudukça yanıtları, girmediği konusunda neredeyse ikna olacağız. Birazda hakaretten, nasihatten ve lanetlemekten başka bir temele oturtabilseydik. Bu durumun zamanın da filmini de çekmişlerdi, cevabı belki bulursun, "The Scarlett Letter"
10 Yorumla
+1 yılKimse masum değildir aldatma konusunda evliginde sevgilik döneminde. Vs kimse kimsenin hayatını da bilemez evet evli kadınlarda aldatma artışı varmis. Erkekler dönüp kendine neden karim yapti bunu diye sormaz. Bende aldatmam kesinlikle ama aldatılmış ligim oldu. Erkekler eşlerinize hak ettiğin değeri vermekten şımartmaktan korkmayın sen sevgini nekadar göstersen karinda okadar sadakatli olur🌺sende bence ya ayril ya da kocandan bosan
110 Yorumla- +1 yıl
Erkek 7 24 ilgilenemez ki gelecek geçim kaygısı, iş sıkıntısı, stresi, yorgunluk vb ilgi gösteremiyor kızlar ilgi gösterenle mi yatacak?
- +1 yıl
@Sohbetçiniz hayır ne alaka. Aldatma konusunda kendi fikirlerimi yazdim. Genelde erkeklerin eslerinden bıkmış lligi umursamazligi halinde oluyor. Soruyu paylaşan arkadaşo savunucu bir mesaj değil. Onun durumu farklı ona birinden vazgec dedim kendi görüşüm
- +1 yıl
Ben de ortaya attım yanlış anlama
- +1 yıl
@pelinsumer ya aldatmayı nasıl aldatılana suç atarak masum gösterirsin nasıl insansın sen? Bi erkek aldatsa erkek suçlu olur kadın aldatsa yine erkek suçlu olur birazcık insan olun birazcık diyorum bak
- +1 yıl
@efendicocuk0 s. Ktir git lan kıçı.. ndan anlma.. Ne alaka anlatmanın kadını suclu yaomadigi gyla ilgili ne dedim ben seni benim insan yerine koyup cvp vemren gerekirdi did3 lanet olsun içimdeki insan sayısına
- +1 yıl
@efendicocuk0 aldatma kimseye yakışmaz aldatqn suçludur nefsinr kendine hakim olacak kisicne yaşarsa yaşasın... Ama evliliklerde kadindan bosanmaz, kadini dover söver istedgini yapar kadin aldatinca orbssbs olur... Nedrn abi siz aldatinca karin snei evinde beklerken eliniz kiri biz dayak yer kufur isitirken aldatirsak orbusss ya neden... Bu yukardqki soruyla ilgili degil genel düşüncelerim bunları bir kadına yapan erkej herseyi hak ediyordur kusura bakma cunku ne insanlikla ne erkeklikle alakası kalmamış bir kişidir o simdi sessizce cik git bu yorumlardan sinirliyim kendine kotu söz ettirme kardesim sana patalamayayim yeter... Gerçekten kadınları ezdiginiz sindirdiginiz yeter surda bike bana yaptığınız baskiya bakin ya
- +1 yıl
Sakin olun ayrıca kadınları kim ezmiş devlet kadınlara daha çok önem veriyor mesela kadının beyanı esastır kadar saçma bişey var mı suçlu erkek ya da kadındır demiyorum 5 parmağın 5i bir değil erkeklere karşı ön yargılı olmayın
- +1 yıl
@Sohbetçiniz erkeklere karsi on yargılı degilimv... Ama geneli böyle kardesim genlei ayni zihniyet ayni dusunce ayni hareket. Ben sakinim yorum atmazsaniz sakin kalırım 🌼
- +1 yıl
@pelinsumer hayırdır sana niye bu kadar öfkelisin? Ben bana patlamanı gerektiricek bir şey yapmadım orda herhangi bir şey dememiş yani erkek ilgisiz diye bir şey var da ben mi göremedim? Okuduğunu anlamıyorsun geliyorsun bana çemkiriyorsun hayırdır sende mi onun gibisin bence kendini sorgula biraz çoğu abaza ve kadınları hiç yerine koyan karaktersizler fakat değer vereni de siz üzüyorsunuz hayatta iyi erkekler de var onları görmeyip ş*refsizlerin peşinden koşan sizsiniz baksana kız ya trol ya da o. bunu yapan kimse aynıdır benim için ş*refsizdir.
- +1 yıl
@efendicocuk0 eyvallah saol 🌼🌼🌼🌼haklisin doğru
Bir hastalık olduğunu duymuştum bazı kadınlarda ovarial folikuller aşırı uyarılıyormus. Bu uyarı neticesinde kendini durduramayarak beğendiğin biriyle oluyormuşun bence bir doğum jinekoloji uzmaniyla bunu konuş tedavi olman gerekebilir (not polikistik overde de olabiliyor aynı durum)
13 YorumlaMadem dışarda gördüğün birinden etkilendiğinde kendine hakim olamayacaktın o zaman niye evlendin diye sorarlar adama. Bir de şu açıdan bak eşin sana aynısını yapsa ne hissedersin?
10 YorumlaSizin gibi çevremde aynı sorunu yaşayan onlarca insan var kısa süre sonra seks duyguları doyunca erkek partner başka partnerlere yönelir o kişiden de kısa sürede doyumunu aldıktan sonra partnerlerinin elinin altında olduğunu düşünür ve kısa sürede sağda solda ilişki yaşadığı partnerlerinin adları gezer benden sana tavsiye kısa sürede vazgeç yakında duymak veya yaşamak istemeyeceğin şeyler yaşayabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Troll, bu kaçıncı aynı b. kun farklı rengi. Halka bu işin ne kadar normal olduğunu anlatmaya çalışan bir ekipsiniz sanırım. Her hafta farklı şekilde aynı konudan açılıyor.
Bu yaptığını yiyen olursa sor!!!10 YorumlaBöyle trol ve ayıp bir sorunun vitrine koyulması çok saçma geldi bana, böyle bir soruyu platformun vitrinine koymak ne kadar doğru ola bilir ki, böyle şeyler insanı siteden soğutuyor, biraz dikkat edin lutfen vitrine koymadan önce
10 YorumlaKadınların daha çok aldattığını söylemiştim bir kaç ay önce. Çoğu kadın olmaz öyle şey demişti. Çünkü toplumda kadına yakıştırılamadığı için bu refleks. Bence boşanmanız ve istediğiniz hayatı yaşamanız daha muteber.
10 YorumlaHerkes hata yapabilir bence ama devam edersen bu yanlış olur ve yakalanırsan her açıdan çok kötü olabilir eğer ki eşini sevmiyorsan ayrıl ve ilişkine devam et derim ama seviyorsan bu çocuğu bırak eşinle ilgilen zaten çocukla ilişki yaşamışsın be aman kullan atlık bir kaçamaktan zarar gelmez bence ama kesinlikle eşinden ayrılmayacaksan bu çocuktan hemen uzaklaş başın yanmasın
10 Yorumla
+1 yılCesur kız. . Valla tebrik ediyorum helal olsun.. aldatmak başarı da ilk ayda aldatmak daha efsane.. yakalanmazsan devam et.. onun tadı ayrı onun tadı ayri😀😀 birde hamile kalma sevgiliden😊
10 Yorumla
+1 yılDiyecek kelime yok ne yazıkki bari evlendiğin adama olayı anlatda kendi boşasın seni bu nedir böyle hoşuma gittş yok yakışıklı sadaket nedir bu kelimeyle hiç karşılaşmadınmı sen
10 YorumlaEğer bunu eşin kendi öğrenirse cidden çok daha kötü olur herşey senin yapacağın bunu eşine anlatmak ya da ayrılmak ki yeni evlendiysen bu çok saçma gelicek nedenini sorgulayacak yaptığın cidden hoş değil ama nefis işte yenik düşmüşsün bunu ya bırakıcaksın ve eşine anlatıcaksın ya da günahlarına eşini oynatmaya yalanlara devam ediceksin doğru olanı bulursun umarım:)
00 Yorumla
+1 yılYorumlara baktım da dersini almamış pişman olmamışsın gibi herkeste günah arıyorsun her yakışıklı olanla aldatacak mısın niye evlendin kocanı istedin evlilik demek ona ömür boyu sadık kalmak demek 10 dklık zevk için iki dünyayı yakmaya değer mi işte bu yüzden hiç sevgilim olmadı şimdi bana da sorarsın senin günahın yok mu vb
00 Yorumla
+1 yılHani 8 10 sene girse araya tamam derim ask hayati bitmis o yuzden boyle yapmis eyvallah da daha yeni olan bisi. Herkes yakisikli /guzel birini ister ama kendini frenlemen lazim. Bu ilk ve son olsun.
00 Yorumla
+1 yılEn sonunda hamile kalınca çocuğun babalarını karıştıracaksın. Eşin tarlanın çamurlu olduğunu anlamıyor mu?
010 Yorumla
Soran+1 yıl😅😅
- +1 yıl
İkisiylede mutlumusun?
Soran+1 yılIkisi derken biri eşim zaten öbürü sevgilim ayni ortamdayiz
- +1 yıl
İkisiylede ayrı ayrı yatmıyormusun? Yatakta ikisiylede mutlumusun? Hangisi yatakta daha iyi yapıyor?
Soran+1 yılIkisi farkli eşim sakin biri sevgiim daha cok hareketi
- +1 yıl
Aynı iş yerinde sevgilin eşini kıskanmıyor mu? Bir yerden patlak olursa her üçünüzde işten atılırsınız. Kamu/özel
Soran+1 yılEşim ayri bolumde ben ve sevgilim ayni bolumdeyiz
- +1 yıl
Yatakta hangisi daha iyi yapıyor seni? Yaşın?
Soran+1 yılSevgilim ile daha heyecanli
- +1 yıl
Nasıl vakit bulabiliyorsun? İşinle birlikte işe gidiş ve geliş yapmıyormusun? Eşin ya çok saf ya da çok güveniyor sana.
Gizli Üye(25-29)+1 yılLütfen direkt boşan çünkü bu durumun er ya da geç ortaya çıkacak hiç değilse bu durumdan etkilenecek bir çocuk olmamış olur. Sen ve senin gibilerden de Allaha sığınıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden senin gibi tertemiz gunahsiz zerre gunahi olmayan biri olamiyorum
Cevap sahibi+1 yılya trolü
Cevap sahibi+1 yılya*
+1 yılLeş gibi hayatlariniz var, bosan da kurtulsun kocan senden. Ar damariniz çatlamış yemin ederim
20 Yorumla
+1 yılSizin gibiler yüzünden boynuzlanacaz diye evlenmeye korkar olduk
20 Yorumla
+1 yılAllah ıslah etsin sizin gibi insanları insanım diye gezenleri
01 Yorumla
Soran+1 yılYani senin gibi hic gunah işlemeden durmak zor
+1 yılÖbür dünyada ateşin bol olsun hazırlık yapıyosun😶 ancak bunu yazabildim
01 Yorumla
Soran+1 yılSende cennetül alâ da nimetler icinde olacaksin kiskandim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin durumum güzel olacak bolca evde isde verecen oh hayat sana güzel ver verebildiyince nasilsa birinden biri pes edecek😅
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnu sen bileceksin biz buradan ne desek yalan olur.
Sevmişsin kendini teslim etmişsin, yapacak bir şey yok, eşini çok sevsen ve hoşlansan böyle bir şey aklına bile gelmezdi.
Evliliğinizi tekrar kontrol edip bir yol haritası çizin.00 Yorumlasenın gıbı pıs ınsanlar yuzunden biz sevmeye asık olmaya korkar olduk allah senı ve senın gıbılerını yanına tez zamanda alır ınsallah
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin senin gibi masum ve günahsız nasil olabilirim zerre gunah islemiyorsun sosyal platformlarda çöpçatan sitelerinde gezmiyorsun ne guzel akilli teefonun yok wp instegram kullanmiyorsun takipcilerin yok oh mis gibi gunahsiz tertemiz bir hayat flört adi altinda nikahsiz beraberlikler yapmiyorsun evlenecegin kisiyi bekliyorsun ne guzel imrendim sana gercektrn ve bana dua et
Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. Nedesem bilmedim söyleyecek çok şey var ama herneyse rüzgar eken fırtına bicer sizin gibilerin yanına kalır sanma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. İnsan ya evlenmeden ukdelerini yaşamalı ya da dizginlemeyi bilmeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılO zor iste
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşinden ayrılman gerek. Ya da kendine bir set çekip, tövbe edip eşin dışındaki ilişkileri sonlandıracaksın.
01 Yorumla- +1 yıl
Soru troll
+1 yılBizimde adımız çıkmış ne kadınlar var be Allah hepinizin belasını versin
10 YorumlaNereye gidiyor insanlik aklim almiyor allah islah etsin ne diyim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılvitrin niye anasayfa olarak geliyor ya valla sıkıldım bende bundan 😅 bu arada geçmiş olsun, geçirenler sağ olsun 🙋♂️
14 Yorumla
Soran+1 yıl😅🤣😆😇😇😇
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂yolunuz yolumuz🙋♂️😂
- +1 yıl
Demek trol güldüğüne göre
Cevap sahibi+1 yılgüldüüü vallahi güldü 😅demekkiii verecek😂😂
En son sevgililerin ve eşin sana bi gangbang yaparlarda umarım o gün doyarsın ve ortada kalırsın. Saygılar.
00 Yorumla
+1 yılSenin durumunun ne olduğu belli işte hali hazırda, bize niye soruyosun kendini. Benden uzak dur yeter.
10 Yorumla
+1 yılBoşanmayı tercih etsen aldatacağına. Alnında böyle bir leke taşıma 🌺
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 770 cevap paylaştı.
+1 yılAferin iyi yapıyorsun herkes kötü söz söylemiş benim yorumum farklı olsun en azından
01 Yorumla- +1 yıl
Jdjkxkcı
+1 yılallah seni kahretsin
ne iradesiz ne sadakatsiz insanlarsınız yahu.01 Yorumla- +1 yıl
bak kızım dünyada benim gibi adam sayısı az
ben en kudurgun adamım. bu yaşta günlük defalarca ilişki yaşayan cinselliğe düşkün adamım.
ama ASLA SADAKATSİZLİK YAPMAM. SEVDİĞİMDEN BAŞKASINA NEFSİM UYANMAZ
Cidden şunu diyorum o zaman neden evlendin bunu cidden soruyorum
00 Yorumla
+1 yılbi de kadınlar tipe bakmaz derler... aslında bu yalan çirkin erkekleri de elde tutma çabası.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenda hiç utanma arlanma yok mu ya! Birde gelmiş yaptığın haltı burada anlatıyorsun, yazık gerçekten. Böyle hemcinslerim olduğu için utanıyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılOoo bir gunahsiz masum biri daha
Cevap sahibi+1 yılNe oldu zorunamı gitti?
Soran+1 yılZoruma gitmedi sadece merak ettim nasil bu kadar gunahsiz kalabildin ne yedin ne ictin en ufak gunah dahi islememissin
Cevap sahibi+1 yılHerkesin günahı vardır, kimilerinin küçük kimilerininde seninki kadar büyük. Benim böyle bir günahım olmadı Allaha Şükür
+1 yılEvlilik insanı değilsin boşa adamı bu sekilde devam et
00 Yorumla
+1 yılAldatmak nasıl bu kadar kolay olabilir anlamıyorum. Allah akıl fikir versin cidden.
00 YorumlaCehenneme odun olacaksın, madem kendine hakim olamicaksin neden evlendin. Senin gibiler insanı aşktan da kadından soğutuyor
25 Yorumla
Soran+1 yılNedn senin gibi olamiyorum zerre gunahin yok masaallah
Soran+1 yılEee seninle ne farkımız var o zaman
Naneyi yedin hemen onunla da bir nikah kıyalım sana hsjdjdj
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliliğin toplumsal zorlama olduğunun ispatı demesek de yorumu🤔
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. gittiği yere kadar gider. bi müddet sonra sıkılırsın gerçi. ağzı sıkı ketum biri mi sevgilin.
00 Yorumlasende ıs yerınde bekar bırakmıyorsun erkeklerı demek ne guzel calısan sayısı artar nufus buyur
00 Yorumla
+1 yılAllah böyle bir durumu kimseye yaşatmasın. Eşinden boşan derim böyle birşeyi kimse hak etmez. İlerde bu yükün altından kaplkamazsın vicdan azabıyla kendine zarar verirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin hayatın senin kararın. her kararın bir sonucu olur ve sen de onunla yaşarsın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılinsan evladı zaten tek eşli değil , aksini zorlamanın anlamı da yok
+1 yılBu kadar süre icinde aldatma da bir ayri konu bence git ayrıl eşinde sonra git genel evde çalış bence senin hızını o keser ( çok şey soylerimde KS kaldırmaz)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçen demiştim, her gördüğünüzü ister her baktığınıza aşık olur , her duyduğunuza inanırsınız siz kadınlar
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYeni evli hey yavrum hey istanbuldayim. Sana vuran uzerinden gecen cok olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsizin gibileri boyle domaltip boyla kanalizasyon borusu sokmak gerekiyor ki akliniz basiniza gelsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 784 cevap paylaştı. Umarım orda çok erkek popülasyonu yoktur senin iş arkadaşı fetişin var gibi 😃😃
00 Yorumla
+1 yılSevişmeye devam dururulamaz bir hal almışsınız adama yazık be bitir ya yasak ilişkini ya da kocandan ayrıl bu işin sonu iyi gitmez diyeyim
00 Yorumlaoooo çok fena bence bir terapiste danışmalısınız çünkü sürekli böyle davranıyorsanız bu ciddi bir sorun olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat