İMKANSIZ ARTIK BİZDEN OLMAZ DEDİ ARAMIZDA SORUN YOKKEN AYRILDI?

Arkadaşlar benim 3 yıllık ilişkim vardı çok üzerine titredim kaybetmemek için elimden gelen herşeyi yaptım. O hayatımdayken ihanet etmedim sözünden dışarıya çıkmadım bir zamanlar da o bana çok bağlıydı benden bile çok evlenmek istiyordu. Fakat son 6 7 aydır ailevi sorunları oldu ve bitirmesi gerektiğini bizim geleceğimizin olmadığını söyledi bu sorunlardan dolayı kendini alkole verdi ve işi bırakmak zorunda kaldı. Benimle bir geleceğin yok kendi hayatına bak dedi bir buçuk ay ayrı kaldıktan sonra biz tekrar konuşmaya başladık ve ben ne istersem yapıyordu ilgileniyordu sözümü dinliyordu dertlerini paylaşıyordu her anlamda yanında oluyordum bi hata yaptığımı düşünmüyorum. Ufak bir tartışmamız oldu ve bu ilişkiyi bitirmekistediğini söyledi. Ben bitmesin diye uğraştım bana çok ağır laflar söyledi bizim seninle sonumuz yok beni unut peşimi bırak artık arama dedi ve gitti. Hiçbir şekilde umutlanma bu ilişki bidaha asla olmayacak dedi ben bu hayatı seviyorum benim hayatıma karışma dedi çok fazla alkol içiyordu ailevi sorunları hala devam ediyor. Ayrılalı 10 günü geçti hiçbir şekilde mesaj atmıyor. Benim hatam olmadan bitti bu ilişki sinirle mi söylemiştir geri döner mi? Veya benim sevdiğimden çok emin onun için yaptığım tüm fedakarlıkları biliyor helalliğimi bile almadı pişman olur mu?
İMKANSIZ ARTIK BİZDEN OLMAZ DEDİ ARAMIZDA SORUN YOKKEN AYRILDI?