kızlar meraba eşimle 3 yıldır evliyiz eşim 1 sene önce terfi aldı şirket yemeklerine beraber gidiyoruz. bazen onları yemeğe davet ediyoruz. eşimin iş arkadaşları o yemeklerde bana fazla samimi davranıyorlar. bir keresinde çocuk yapmayı düşündüğümüzü söyledik ve arkadaşlarından biri senin kalçaların geniş kolay doğurursun dedi. onun eşi ve benim eşim de oradaydı ve sadece güldüler. onlar gittiğinde eşimle başbaşa kaldık ve neden tepki göstermediğini sordum o da bana sana iltifat edilmesi hoşuma gidiyor dedi. bi keresinde de biraz göğüs dekolteli bir elbise giymiştim ve arkadaşı senin göğüslerin bu kadar büyük müydü diyip güldü ve onunla beraber oradaki herkes güldü. ne diyeceğimi bilemedim eşime baktım o da gülüyordu. bu iltifatlar daha da seviyesizleşti ve eşim bundan keyif alır hale geldi. artık benden buluşmalardan önce daha kısa ya da dekolteli elbiseler giymemi istiyor. artık o kişilerle daha fazla görüşmek istemiyorum ne yapmalıyım? #AcilYardim #KizlarSoruyor #hisler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu dediklerinizden tek şey, eşinizin gözünde size karşı bir değeri kalmadığıdır. Sizi dahi kıskanmayan, korumayan bu seviyesiz esprilere gülen ve tepki vermeyen kişi insanlıktan çıkmıştır. Sizi alelade bir görmekte, kıymet vermemekte. Bu durumun neticesi pek hayırlı değil. Eğer ki kadınlık gururunuz varsa, yanlış anlamayın ondan ayrılırsınız. Bırakın sizi korumayı yanında taşımaktan aciz
02 Yorumla- +1 yıl
Abi burdan yazamam
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok haklısın. Erkeğin kıskançlık olması da çekilir değil, böyle geniş olması da. Bunların yaptığı espri değil ki. Cıvıklık. Bu adamların eşleri nasıl bu kadar rahat anlatamadım. Benim eşim başka bir kadına "sen kalçaların güzel kolay doğum yaparsın"dese ben gülmem, kızarım. Bunu kendime yapılmış bir saygısızlık olarak görürüm. Bu insanlarla olabildiğin kadar mesafeli ol ve rahatsız oluyorsan dekolteli kıyafetler giyinme bu insanların yanında
00 Yorumla
+1 yılÖmrümde ilk defa böyle bişey ile karşılaştım gerçekten. Karşına al insan gibi dinle de anlat sıkıntını. Bunlardan hoşlanmıyorum de hani devam edecekse önlemler alacağım de. Mesela davet etme hiç birini, eşinle davete de gitme. Yani ben olsam böyle yapardım çok rahatsız edici bişey
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar çok çirkin şeyler ve eşinizin bu kadar sıradanmışçasına tepkisiz kalması, neler oluyor, bir durummu varlara itti beni. Evet nerede erkek gruru, nerede erkeğin eşini kıskanması, nereden bu cesareti alıyor olmaları. Evet durum ciddi hanım efendi...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
115Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. öhöm eşin baya şey ıı nasıl desem paylaşımcı sanki dmdfjklm
eşini anladıkta sen dilini mi yuttun hadlerini bildir..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Eşinin mezhebi baya bir geniş o zaman.
Uyararak çözebilirsin50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen niye eşine bakacağına, ne biçim konuşuyosun sen, benim oramı buramımı izliyosun hadsiz demiyosun? Kendi karınla ilgilen, benim oramın buramın büyüklüğüyle küçüklüğüyle ilgilenme, haddini bil niye demiyosun? Karısına bu midesiz kocanın böyle konuşmasına nasıl izin verebiliyosun niye demiyosun? Sıcak bir bardak çayı neden boşaltmıyosun suratına? Yemek yediği tabağı neden geçirmiyosun kafasına?
Önce kendin koruyacaksın kendini. Öyle kocayıda şey yapsınlar oda ayrı bir konu tabi.
Benim için boşanma sebebidir.
Allah öylelerinden korusun. Düşmanımın başına vermesin.50 YorumlaEşin direkt seviyesiz bir insan ence. Eşin birşey demiyorsa sen de eşinden bekleme. Eşinin birşey diyeceği yok zaten belli. Sen sert bir şekilde düzgün konuşun terbiyeli konuşun de. Ve onların yanına sık sık gitmeyin artık. Eşin kesin işi bozulmasın da ne derlerse desinler diye susuyor bunca zamandır. Allah yardımcın olsun bacım böyle biriyle yaşamak zir
30 Yorumla
+1 yılCanım bence burda sorun eşinin arkadaşlarında değil direk eşinde. Yanlış anlama ama biraz mezhebi geniş galiba. Arkadaşlarının seninle bu şekilde konuşmasındaki rahatlığı onlara eşin vermiş. Sizin sorununuzu eşinle halletmeniz gerek. Dekolte giyinmeni istemeside hiç normal değil.
10 Yorumla
+1 yıleşim deme şu kardeşime diyecegim ama dilimi tutmayı tercih ediyorum ne kadar sövsek az o elemana.. allah emanetine böylesi yaklasan erkegın sevgısınınde parasınında karıyerınınde ta bılmemnesıne şaapayım.. ulan bunlara adamdıyorsunuz bızlerede hoduk dıyorsunuzya sızınde mesrebınızı..
10 YorumlaBu hiç normal bir şey değil normalde insan kıskanır kıskanmasa bile insan sevdiği kişiyi rahatsız etmemeli. Eşine bence güzelce ne kadar çok rahatsız olduğunu anlatmalısın kimse birine gidip göğüsün büyükmüş kalçam böyleymiş diyemez büyük terbiyesizlik bu ve eşinde buna gülüyorsa üzgünüm ama eşinde terbiyesiniz teki eğer konuştuğunda hala anlamıyorum ve devam etmelerinde izin veriyorsa eşinde problem var ayırlmayı bile düşünebilirsin ben açıkcası sen olsam ayrılmıştım. Çünkü bu senin ona ne kadar değersiz olduğunun kanıtırdır
00 Yorumlaeşin swinger seks için seni hazırlıyor önceleri eşine karşı gerek konuşmalar arkadaşlarının gerek eşleri ve buluşmalarında eşinin aklına gerek şaka gerek gerçek söylem ve gösterilerle girilmiş bu yemekler konuşulanlar önceden kendi aralarında konuşulmuş hazırlanmış ve sana aşılanmaya çalışılıyor bence bu durumdan pek fazla rahatsız değil gibisin
00 YorumlaEşinin kendisi mezhebi ve fantazi dünyası haddinden fazla geniş anlaşılan bunu konuşup düzeltmeye çalış şirket yemeklerine ve diğer aktivitelere fazla katılma olmadı bir profesyonelden yardım almasını sağla bu gidişle eşin seni paylaşmayı bile teklif edebilir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşinde cuckold yönelimler olabilir. Cuckold eşini başka erkeklerle ilişkiye girerken izlemek isteyen erkeklere denir. Cuckold olmasa bile bazı erkekler kendi eşlerinin güzel olduğunu ama o güzeli başka erkeklerin değil de kendisinin sahip olduğunu insanlara da bunu gösterme ihtiyacı hisseder.
00 Yorumla
+1 yılBence
eşinizle olan ilişkinizi de bir gözden geçirme zamanınız gelmiş maalesef..20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatsızsan gitme ama gitmek zorundaysan hadlerini bildir.
Ben olsam hepsine cevaplarını verir terkederdim masayı bir dahada o hoşlanmadığım ortamda bulunmazdım
Eşininde bir şey demesi çok abes, karakteri bir halta yaramaz. Zengin partilerinde her şeye gülen insanlar vardır ya aynen öyle durumun. Onlar için önemli olmayabilir fakat bazı değerler senin için önemli10 YorumlaGerçekten pessss... Nasıl bi adam bu yahu? İçim ürperdi. Böyle kocam olsa bi dk durmaz terkederdim. Aklını başına topla bacım bu nasıl koca böyle
60 YorumlaEşin gavattt sanırım bunun başka açıklaması yok
Birde gülüyor mu yazık ona cidden70 Yorumla
+1 yılBacım kocandaki genişlik konya ovasında yok kusura bakma da
60 YorumlaSenin eşin ne kadar geniş biri böyle? Okurken ben delirdim mümkünse adam gibi bugün konuş kısa tutma rahatsız oluyorum de ama onun adamlığına falan laf etme yoksa aranız kötü olur. Mümkünse güzel dille uzun bir şekilde konuş söyle onala karşı tepki versin bukdr genişlik fazla
20 YorumlaO kişeilerle görüşme evede alma. Kocanın kafasında ciddi bir sorun var. Rahatsız olduğunu laf sokarak dile getir onların yanında. Ama bence o adama yol ver gitsin.
20 YorumlaDeğil eşime böyle bir şaka yapacak önce benim süzgecimden geçemezler bana arkadaş olamazlarki böyle bir ortam olsun
Eşin baya baya hem geniş hemde arsız bi herifmiş hatta dahada ağır konuşurum da tamam sustum00 Yorumla
+1 yılAy bu ne kadar saçma cidden yani ne kıskanıyor ne tepki veriyor ben anlayamadım be üstelik dhaa kısa giyin diyo bu işte var bir terslik. Ve başka adamlarjn sana bunlari demesi de ne bilim yani terbiyesizlik benim sevgilim benimle konuşuyor diye milleti dövüyor of canjm sıkıldı şu an keşke soruyu okumasaydm.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyin bir dozu olmalı. Burada şaka yapılacak bir durum yok. Alenen eşin göz yumuyor belliki. Bence oturup konuş ve boşanmakla tehdit et. Çok ayıp eşinin böyle davranması.
10 Yorumla
+1 yılKiz8m aklin varsa esinden ayril sana ilerde diyecegi su seni paylasmak istiyorum kocanda zihniyet yok haberin olsun bak namusuna zarar gelir bosan ve ailesinede bunu anlat
00 Yorumla
+1 yılOha yok böyle iğrençlik. Eş seçimi çok önemli gerçekten ya. Hayatıma birini almadan önce çevresine de mutlaka dikkat ederim. Yarın öbür gün dokunsa da ses etmez o zaman çok üzücü :/
01 Yorumla
+1 yıl(Biraz göğüs dekolteli elbise giymiştim)...
Evli olup hala memelerini dışarıdaki insanlara servis etmen çok normal sanki sende gavatsın ne farkı var? Adamda inadına yapıyordur, kıskandığı için level atlatmış kendine takmamaya çalışıyor sen evliyken kocanın yanında başka adamların göreceği şekilde memeni gösterecek elbiseler giymekten vazgeç önce ikinizde aynı kafadasınız. Kocan senin hoşuna gittiğini düşündüğü için katılıyor espriye hoşuna gitmese memesi açık elbiseler giymez bir kadın.00 Yorumla
+1 yılAy bu ne ya ben olsam net bozardım orada hem eşini hem arkadaşlarını.
31 Yorumla- +1 yıl
yani dediyin gibide yapilmasi lazim , böyle sacmalikmi olurmus
+1 yılEşim gvatlığın kitabını yazmış, ben kimseye ne bu haddi, ne bu primi veririm. Adamı deler geçerim, ağzıyla burnunun yerini değiştiririm. Bugün yarın sana swinger teklif ederse bu gvat şaşırma
10 YorumlaBana kalırsa eşin çok rahat birisi sevgisinden emin değilim 😏 bana kalırsa eğer Eşini düzeltmeye bak yoksa yoluna bak derim. Eşin güzel kardeşim olma yolunda ilerliyor
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasil pclik ya elinden gelse pazarlicak seni parayla
Senin koca it adam degil ortamdan değil kocadan uzaklaştır10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Kocan cuckold, paylaşmayı seviyo maalesef.
Büyük ihtimal senden uçuk şeyler isteyecek ama ne tepki vereceğini kestiremiyor.
Yoksa bu kadar genişlik olamaz.
G*vat.10 YorumlaOha eşin büyük g. vat valla 🙄 insan eşini kıskanmaz mı ya nasıl göz yumabiliyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYakında dahada ileri giderler tabikide evliler arasında hoş bir durum degil
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 509 cevap paylaştı. Nasıl çüüüşş diyeceğimi şaşırdım hepsi birbirinden gavatt
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılO adam değil ki kocalık yapsın çocuğun olsada boşa o adamı ne pislik adamlar allahım yazık ya
20 Yorumla Eşinin alnında birşey yazıyor mu mesela güzel kardeşim gibi
21 YorumlaEşinde sorun var zannedersem öyle bsy olcak ben diyene anında kafa atarım sevdiğim insana özellikle eşime 1 laf edeni yerin dibine sokarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılOhaa Nerden buluyonuz boyle gvtları koca diye Biri benim eşime bırak yanımdaki birine söyliycek agız burun dalarım lan ben
Kusura bakma arkadaş Tepkini sende koyacaksın Sert yapacaksın gerekirse01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsının fantazı dunyası genıs. Senın de oyle bunlar hayal urunune benxıo ama olmasa bıle cuckold boga olarak bu tarz cıftlere yardımcı oluorm. Olur da tanımak bılmek ıstersen her seyı ayrıntısı ıle kanıtlarla guvenlıgnı sarsmDan gostereblrm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel güzel kardeşim kocan var rahatsın, ama şikayet ediyorsun kadınlara da yaranılmıyo ya alla alla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinin arkadaşları tam bie şerefsiz eşin de tam bir güzel kardeşim. Olay daha da ilerlemez umarım sen böyle yüz verdikçe.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Bence o insanlarla değil. Eşinle de görüşmeyi bırakmalısın bu ne ya
32 Yorumla
+1 yılNe manyak adamlar var elini eteğini de cekemezsin bu defada eşinin tribiyle uğraş
10 Yorumla
+1 yılKocan seni sevmiyor ve içinde iğrenç bir karakter barındırıyor seni paylaşmak onun hoşuna gidiyor senin kocan ga vat ayrıl ondan
10 YorumlaEşinde teşhircilik var sanırım. Kendine gelmesi lazım bir an önce.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılEsin gavatligin bayrak tutani olmuş bence uyarmalisin
10 Yorumla Olay gruba doğru gidiyor. Seni alıştırmaya çalışıyorlar fikre galiba.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılEşin muhtemelen swinger için bir yol yapıyor:( kaç kurtttul oradan
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılEşin güzel kardeşim bildigin seni onlara pazarliyor üzüldüm durumunuza bir an önce ayrılın
00 Yorumla
+1 yılEşinle bu durumdan rahatsız olduğun konusunda konuş
00 Yorumla
+1 yılEşin zevk alıyor. Bunun birkaç adım sonrası grup seks ve swinger. Dikkatli ol, ailen dağılır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yıleşin o kadar geniş olmasın bir kenara çek bence konuş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHımm durum kötü senin için. İnisiyatifi ele alman gerekiyor
00 Yorumla
+1 yıloraya gitmek zorunda değilsin başım ağırıyo iyi değilim falan de
00 YorumlaEsin çok geniş boynuz bana yakışır diyenlerden, ilerliyen yıllarda swinger teklifi yapar sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinin mezhebi bayağı geniş, öyle bir yemek olduğunda gitmek istemediğini söyle. Gel diye için zorlarsa onun inadına biraz kapalı şeyler giyin. Eşinin niyeti kötü gibi gözüküyor
00 YorumlaAbd filmleri izleye izleye baskalasmis ibineler.. Sert bi dille uyar esin olacam gavati.
00 Yorumla
+1 yılYok artık daha neler ilerleyen günlerde yatak odasına da çağırmasın onları
00 Yorumla
+1 yılistemiyorum diyip gitmememlisin.. demek eşinde farklı takıntılar var
00 Yorumla
+1 yılBnce olmak ıstemedıgın yerde olmamalısın esın gerekırse tek gtmelı ve rahatsızlık duydugun durumu esıne anlatmalısın ve erkek olarak da bu sıkayetının karsısında duruyorsa esının sana olan sevgısınden suphe duymalısın derım
10 YorumlaResmen pezevenklik yapıyor yuva bozmak gibi olmasın ama bence boşan seni bir mal gibi kullanıyor resmen hani arabana nasıl iltifat ederler hoşuna gider veya televizyon yani örnekler çok seni bir mal gibi kullanması bence mantığa ericek birşey değil
10 Yorumla
+1 yılKurgulu bir hikaye bu kadar geniş erkek yok ülkemizde
13 Yorumla- +1 yıl
Çok var benim eşimde öyleydi
Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Bence hemen boşan... Eşini kıskanmayan adamdan hayır gelmez.
20 Yorumla- Devamını Gör (123)
Devamını Gör(168)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimin iş arkadaşları bana bel altı espriler yapıyor ve eşim bunlara gülüyor, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım