Eşimin iş arkadaşları bana bel altı espriler yapıyor ve eşim bunlara gülüyor, ne yapmalıyım?

kızlar meraba eşimle 3 yıldır evliyiz eşim 1 sene önce terfi aldı şirket yemeklerine beraber gidiyoruz. bazen onları yemeğe davet ediyoruz. eşimin iş arkadaşları o yemeklerde bana fazla samimi davranıyorlar. bir keresinde çocuk yapmayı düşündüğümüzü söyledik ve arkadaşlarından biri senin kalçaların geniş kolay doğurursun dedi. onun eşi ve benim eşim de oradaydı ve sadece güldüler. onlar gittiğinde eşimle başbaşa kaldık ve neden tepki göstermediğini sordum o da bana sana iltifat edilmesi hoşuma gidiyor dedi. bi keresinde de biraz göğüs dekolteli bir elbise giymiştim ve arkadaşı senin göğüslerin bu kadar büyük müydü diyip güldü ve onunla beraber oradaki herkes güldü. ne diyeceğimi bilemedim eşime baktım o da gülüyordu. bu iltifatlar daha da seviyesizleşti ve eşim bundan keyif alır hale geldi. artık benden buluşmalardan önce daha kısa ya da dekolteli elbiseler giymemi istiyor. artık o kişilerle daha fazla görüşmek istemiyorum ne yapmalıyım? #AcilYardim #KizlarSoruyor #hisler
Eşimin iş arkadaşları bana bel altı espriler yapıyor ve eşim bunlara gülüyor, ne yapmalıyım?