Aşk İlişkileri Almanyadanim iyi bir hoca arıyorum bilen var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar almanyada otuyorum işinin ehli hoca arıyorum bilen var mı Güncellemeler+1 yıl Konuyla alakasız yorum yapmayın lütfen Güncellemeler+1 yıl Yok mu hiç ilimli hoca bilen turkiyede olan bi hocayla çalışan? Lütfeen çok acil Almanyadanim iyi bir hoca arıyorum bilen var mı? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Amerika olsaydı yardımcı olurdum almanya'da yok maalesef bildiğim :/ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Almanyada olması şart değil Yorumla
Realgar Takip Et Master Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Bunları çukolatayla kandırıp skbilirsiniz. Öyle embesiller 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ayıp valaha biz ülkemiz iyi diyoruz hasretle bakıyoruz küfre bak Yorumla Aflatoksin +1 yıl Gelin o zaman hasrete ne gerek Yorumla Realgar +1 yıl Abi demeyin iyi miyi. İyi falan değilz, siz orada got sürterken hacı hoca ararken biz burada acımızdan ölüyoz. Bi de AKPye oy veryonuz Yorumla Soran +1 yıl Ben siyaset bilmem konumuzda bu değil ama almanyada türk olmak zor Yorumla Realgar +1 yıl E o zaman geln buraya. Burada yaşayın. Bak o zaman görürsün hamgisi zor.Almanyada hacı hoca arayacak vizyondaysan tabii orası zor gelir awk Yorumla Soran +1 yıl Konu bu mu? Yorumla Realgar +1 yıl Evet. 21. yyda hala hacı hoca arıyonuz. Gel ben hocayım, b kaç fotoğraf at yardımcı olayım Yorumla Soran +1 yıl Benim kararım bu saygılı isen onada saygı duy Yorumla
Sanem1984A Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl Almanyada cok iyi bir hoca taniyorum ben ucurumdan kurtardi sizede tavsiye ederim eşim beni hiç sevmiyodu iki evde iki yabanci gibiydik bir arkadas... 1 1 Yorumla Mehtpkeyoengin 1 yıl Merhaba bana bilgilerini verir misiniz lütfen Yorumla
Bayİtici Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Hoca yokta peder var. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Burda da var ama papaz anlayamiyo bu işlerden Yorumla Bayİtici +1 yıl Peder bir Türkse anlar. İslam ile Hirstiyanlığı harmanlayıp üfürüyo. Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım turkcem iyi değil Yorumla Bayİtici +1 yıl translate kullan. Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
_ElCapitan_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 884 cevap paylaştı. Musallat durumu galiba 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla _ElCapitan_ +1 yıl Maalesef ya yardımcı olmak isterdik. Huddam seviyesinde olanlar daha iyi olur. Parayla anlaşma yaparsa zaten güvenmeyin Yorumla Soran +1 yıl Saol bakalım arıyorum Yorumla _ElCapitan_ +1 yıl O diger salak kızın faydası olmadı mi ukala ukala yaziyordu bi de cok biliyor gibi Yorumla Soran +1 yıl Olmadi Yorumla _ElCapitan_ +1 yıl Salak salak konuşuyor bi de sanki bana alim. Senin bulduğun hoca uzakta degil yanında olması lazım. Yorumla Soran +1 yıl Almanya da zor hoca bulmak Yorumla _ElCapitan_ +1 yıl Evet maalesef ordaki camilerdeki hocaların yardımı olmuyor mu Yorumla Soran +1 yıl Olsa buraya yazar miyim var mı tanıdığın hoca Yorumla _ElCapitan_ +1 yıl Zaten olsa şimdiye kadar söylerdim keşke olsa Yorumla Soran +1 yıl Bi hoca varmış çok iyi diyolar aslanmış ismi dün yazdılar duydun mu onu Yorumla
Neve21 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Beni ekleyin hanımefendi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Burdan yazın hangi hoca yi taniyorsun Yorumla
Manyaközgür Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl aman aman badelemesinler sonra asdf 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ha? Yorumla
zafer090009 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Türkiye ye gel sen çok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Söyle kim var arayalım gelemem ki nasıl geleyim Yorumla
Aylnaylnn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ne hocasi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hoca ilimli olan Yorumla
biricikkızzz Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl ne için gerekli 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Sorunlarım var. Iki hoca bulduk yalancı çıktı arıyorum Yorumla biricikkızzz +1 yıl sorunların özel değilse yazabilrmisin Yorumla Soran +1 yıl Sen hoca musun Yorumla biricikkızzz +1 yıl anladığım işlerdir anlatırsan yardımcı olabilirim Yorumla Soran +1 yıl Rahatsız editliyorum çocukluktan Yorumla biricikkızzz +1 yıl gece mi oluyor genelde uykuda Yorumla Soran +1 yıl Artık gece gündüz fark etmiyor hep yanımda Yorumla biricikkızzz +1 yıl peki nefes durumunda sorun var mı? Yorumla _ElCapitan_ +1 yıl @biricikkızzz sende de o ilim hic yok gibi be ahshhshs😅 Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla biricikkızzz +1 yıl bişi dicem ekleyebilirmisin kaynaklara gerek yok insaların hayatını dalgayaalmaya hiç gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım ne dedim ki Yorumla _ElCapitan_ +1 yıl Nas felak okuyunca etki etmiyor mu Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor artık Yorumla _ElCapitan_ +1 yıl Bana dedi galiba ahshshsh😅 Yorumla biricikkızzz +1 yıl diğer parazit olan arkadaşa diyorum eklersen yardımcı olucam sana Yorumla Soran +1 yıl Anladım hoca yok demi şimdi turkcem iyi değil Yorumla biricikkızzz +1 yıl Dönüş yapmadigin icin bisi demiyorm Yorumla
MuhammedAliSavat Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne hocası arıyorsun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ilimli musalladan kurtaracak hoca arıyorum Yorumla
Sormayagelenadam4520 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Ne hocası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ilimli hoca Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Amerika olsaydı yardımcı olurdum almanya'da yok maalesef bildiğim :/
Almanyada olması şart değil
Bunları çukolatayla kandırıp skbilirsiniz. Öyle embesiller
Ayıp valaha biz ülkemiz iyi diyoruz hasretle bakıyoruz küfre bak
Gelin o zaman hasrete ne gerek
Abi demeyin iyi miyi. İyi falan değilz, siz orada got sürterken hacı hoca ararken biz burada acımızdan ölüyoz. Bi de AKPye oy veryonuz
Ben siyaset bilmem konumuzda bu değil ama almanyada türk olmak zor
E o zaman geln buraya. Burada yaşayın. Bak o zaman görürsün hamgisi zor.
Almanyada hacı hoca arayacak vizyondaysan tabii orası zor gelir awk
Konu bu mu?
Evet. 21. yyda hala hacı hoca arıyonuz. Gel ben hocayım, b kaç fotoğraf at yardımcı olayım
Benim kararım bu saygılı isen onada saygı duy
Almanyada cok iyi bir hoca taniyorum ben ucurumdan kurtardi sizede tavsiye ederim eşim beni hiç sevmiyodu iki evde iki yabanci gibiydik bir arkadas...
Merhaba bana bilgilerini verir misiniz lütfen
Hoca yokta peder var.
Burda da var ama papaz anlayamiyo bu işlerden
Peder bir Türkse anlar. İslam ile Hirstiyanlığı harmanlayıp üfürüyo.
Anlamadım turkcem iyi değil
translate kullan.
Tamam
Musallat durumu galiba
Evet
Maalesef ya yardımcı olmak isterdik. Huddam seviyesinde olanlar daha iyi olur. Parayla anlaşma yaparsa zaten güvenmeyin
Saol bakalım arıyorum
O diger salak kızın faydası olmadı mi ukala ukala yaziyordu bi de cok biliyor gibi
Olmadi
Salak salak konuşuyor bi de sanki bana alim. Senin bulduğun hoca uzakta degil yanında olması lazım.
Almanya da zor hoca bulmak
Evet maalesef ordaki camilerdeki hocaların yardımı olmuyor mu
Olsa buraya yazar miyim var mı tanıdığın hoca
Zaten olsa şimdiye kadar söylerdim keşke olsa
Bi hoca varmış çok iyi diyolar aslanmış ismi dün yazdılar duydun mu onu
Beni ekleyin hanımefendi
Burdan yazın hangi hoca yi taniyorsun
aman aman badelemesinler sonra asdf
Ha?
Türkiye ye gel sen çok
Söyle kim var arayalım gelemem ki nasıl geleyim
Ne hocasi?
Hoca ilimli olan
ne için gerekli
Sorunlarım var. Iki hoca bulduk yalancı çıktı arıyorum
sorunların özel değilse yazabilrmisin
Sen hoca musun
anladığım işlerdir anlatırsan yardımcı olabilirim
Rahatsız editliyorum çocukluktan
gece mi oluyor genelde uykuda
Artık gece gündüz fark etmiyor hep yanımda
peki nefes durumunda sorun var mı?
@biricikkızzz sende de o ilim hic yok gibi be ahshhshs😅
Var
bişi dicem ekleyebilirmisin kaynaklara gerek yok insaların hayatını dalgayaalmaya hiç gerek yok
Anlamadım ne dedim ki
Nas felak okuyunca etki etmiyor mu
Olmuyor artık
Bana dedi galiba ahshshsh😅
diğer parazit olan arkadaşa diyorum eklersen yardımcı olucam sana
Anladım hoca yok demi şimdi turkcem iyi değil
Dönüş yapmadigin icin bisi demiyorm
Ne hocası ama
Ne hocası arıyorsun
Ilimli musalladan kurtaracak hoca arıyorum
Ne hocası
Ilimli hoca