Sevgilime yalan söyledim yalan en nefret ettiği şey kendimi nasıl affettirebilirim?

Ayın 7 sinde ayrıldık o günden beri yalvarıyorum bir daha yapmam özür dilerim diyorum ama güvenmiyorum seni sevmiyorum soğudum diyor. Bilmiyorum zaten bir kaç aydır soğuk gibiydi sevmiyor olabilir. O kadar yalvardım ki gece gündüz affetsin diye. İnternetten araştırdım şimdi biraz salacağım çünkü çok yalvarırsam o benden sıkılırmış. Hatalarımın ne olduğunun farkındayım ve hatalarımı bir daha yapmayacağımı ona hissettirmem gerekiyor. Günlerce yalvardım şimdi biraz onu rahat bırakacağım ki bana olan sevgisini sorgulayabilsin. Daha sonrasında arkadaşlarımdan yardım alarak hatalarımı bıraktığımı göstermeye çalışacağım. Tabi hiç yazmamazlık yapmayacağım yine yazacağım ama sık değil. Sonra buluşma planlayıp buluşacağız. Ona en sevdiği 2. kitabı alıp hediye etmiştim çok param yok elimden bu kadar gelmişti şimdi en sevdiği kitabı alıcam sürpriz olarak. Şiir gibi bir şey yazmayı deneyeceğim onu da fark etmeden cebine falan koyabilirsem koymayı düşünüyorum. Başka önerisi olan varsa yazabilir.
Sevgilime yalan söyledim yalan en nefret ettiği şey kendimi nasıl affettirebilirim?