Takipten çıkıyor görüldü atıyor halbuki kötü ayrılmadık.
Bende peşinden koşmadım aşkım için çabalamadım ondan mı ki?
Bende peşinden koşmadım aşkım için çabalamadım ondan mı ki?
İnsan o kadar değer verdikten sonra kaybetmeyi kaldıramıyor ve bu üzüntüyü de öfkeyle kapatmaya çalışıyor.
Yani senin çabalamamış olman da bir etken çünkü ben seni hiç bırakmıcamlar seni çok seviyorumlar dan sonra ex'in bu kadar mıydı lanet olsun kafasında şu an
ve bunları hepsi aslında anılarınızı çok özlüyor ve unutamamış olması olabilir ve tabiki bunları bir daha yaşayamayacak olmasının verdiği acının öfkeye dönüşümü de sana doğru dediğin şekilde düşmanca oluyor
Çok haklısın teşekkür ederim
Sonra da birdaha birbirimizi eklemedik ama ortak arkadaşımız ekli ikimizde de.
Soramam ki en çok onun yakını. Uzun bir aradan sonra takipleşmiştik yine olmadı. Ama böyle yapacağını tahmin etmiştim.
Sanmam yazmıyor da zaten. Nerden anladın ki?
Öyle oluyor da gururluyum ben yapamam.
Adamın egosunu yerle bir etmişsin tabikide sana iyi davranmayacak, zeigarning etkisi olmuş şu an tüm düşünceleri sensin onun çıldırıyor senin böyle ayrıldıktan sonra rahat davranmana ve ona yazmamana sebebi ego zedelenmesi.
Teşekkür ederim
Aşkın için neden çaba göstermedin? Gerçekten sevseydin aşkının arkasında durup aşkına sahip çıkardın. Bir anlık öfkeyle ayağa kalktın ama çok sert şekilde yere çarptın 🙂
Cevap
10Cevap
Hakkınızda geçmiş iliskinizle alakalı hicbirsey bilmeden yaziyrum sadece su yazdıkların ışığında.. Ayrildiginiz için onun gozunde bitti sen arkadaşlığı sürdürmek istiyorsun ama o seni kız arkadaşı olarak kabullenmisti.. Sevgiliden arkadaş olmaz mantığı.. Sende aşkın için mücadele etmediysen eğer ve bir ayrılık olduysa vede görüldü yapıp takipten cikiyorsa hayatını yalnızca ona endeksleme ki endekslemiyorsundur takili kalmayalım lütfen
Kırgınlığı varsa bu öfkeye dönüşebilir fakat her hangi bi sorun yokken sadece anlaşamadığımız için ilişkiyi bitirmisseniznve böyle davranıyorsa beyin hücreleri pek gelişmemiş olabilir böyle insanlardan uzak durulmali;)
Goruldu atiyosa dusman degil. Dusman olsa engeller. Senle ilgilenmek istemiyo sadece niye takinti yaparsiniz anlamiyotum
Birşey sordum tabi buyur falan dedi ilgilenmiyor olsa onu da cevaplamazdı
Sana tabi buyur diyen kisi sana nasil dusman olur. ilgilenmedigim birisi bana soru sorsa bende ona senle ilgilenmiyorum senle demem cevabini verir devam ederim isime
Peki o günden sonra 3 4 gün takipte kaldı o kadar söz şarkı paylaştım takipten çıkmadı abimle fotoğraf attım takipten çıktı bunu abime bağlamalı mıyım
Belkide abini srvgilin sanmistir. Neyse tavsiyem gidenin pesinden gitmemektir
Eski sevgili takintisindan bi cikin ya
Birdaha da gitmedim zaten
👏👍👍
İstediğini vermediğin için olabilir mi cinsellik teklif etti mi
aynısı şu an bende yaşıyorum kesinlikle kuruk acısı bi müddet sonra dönüyorlar NET!!!
Valla kaç ay oldu dönmedi umudu bitmiştir belki ama bende bittim valla
sabret canıııım herşey hallolur...
2019'da bana fake hesaptan biri yazdı sonrada ortadan kayboldu birdaha da yazmadı ben onun olduğunu düşünüyorum
odur banada fakeler bakıyo arkadaşları istek atıyo tesadüf olamaz ;))
Bende de aynı durum arkadaşlarıyla takipleşiyoruz
bende bazılarıyla takipleşiyorum kimi sık görüştüğü yakını kimide arkı
Valla bana yazan fake var ya ondan başka kimse aklıma gelmiyor
belki sana karşı hala hisleri olduğu için senden uzaklaşmak istiyodur
Aynen olabilir bu seferde arkadaşları akrabası falan ekliyor beni
Eski sevgiliden arkadaş da olmaz hiçbir şey de.
Ayrıldıktan sonra o insanı silip atmayı öğrenmeniz gerek
Demekki hâlâ bir şeyler hissediyor saklama şekli bu
Aynen olabilir
Seni görmeye dayanamıyor takipten çıkmanın başka açıklaması yok ergence
Bencede öyle abimle fotoğraf attım takipten çıktı
Peşinden koşmazsan kötü sen olursun zaten
Fazla gururluyum ondan galiba
Çekemez yavrum çekemez kuyruk acısı işte
Neyin kuyruk acısı ki?
İnstagramda canlı yayınıma girdi biraz durdu çıkmadı. Bir kaç gün sonra abimle fotoğraf attım takipten çıktı. Birşey sorcam dediğimde tabi buyur falan dedi ama sonra işler değişti.
Yedirememistir kendine
Beni seviyormuş gibi davrandı ki zaten neyi yediremedi ki
cunku pıslık olurlar senı delırtmrk ıcın
Basarsan tekmeyi bie daha iyi davranır mı
kuyruk acisi
İnşallah öyledir :) öfkeli belli
hazmedememiş
Neyi
2 sene sonra ilk defa istek atmıştım geri takip etti birkaç gün sonra abimle fotoğraf attım takipten çıktı. Bende çıktım
Sorunun ne senden ayrılmış bırak hayatını yasasin
Verseydin öyle olmazdı demekki veren biri var
Düşman oluyo çünkü
Vermelisiin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhabalar,
Tarih boyunca asla geçmeyen bazı modalar vardır mesela bazı marka arabaların modası hiçbir zaman geçmez, onun gibi...
Aynı şekilde bu eski sevgili konusu da asla eskimeyecek çünkü her zaman insanlar eski sevgililerini düşünmeye, özlemeye, merak etmeye devam edecekler.
Eski sevgilin takıntılı veya öfkeli davranışlar sergilediği zaman bunun tek bir anlamı vardır:
“Hala seni seviyor ve deliler gibi aşık...”
Aşk ile nefret arasında çok ince bir çizgi vardır ve neredeyse görünmez bu ince çizgide insanlar gidip gelirler; kimi zaman aşk duygusuna geçerler kimi zaman ise aniden nefrete dönerler.
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.
Adil’e Sor
Diğer Görüşler