Bak yüreği güzel kadın, erkekler bir kadını gerçekten sevdiklerinde lugatlarından imkansız kelimesini atarlar. Yani sizin için yapamayacakları tek şey, sizin yerinize acı çekmek olur. Onun için de Allah'a dua ederler. Sevdiğim kadının derdini bana ver Allahım diye..Yaprak misali uçuyom uçuruyosun aşkooom😅Eğer iki tercih yapmak zorunda kalsalar, diğer alternatifi düşünmeden, sizi mutlu edecek şıkkı seçerler. Yani mevzu sevdiği kadın ise iki eli kanda olsa bile sevdiği kadına koşar erkek..Ağrı kesici misali sana sarılmak ve huzurla dolmak 😅Eğer bir erkek kıskanıyorsa, sevgisinden şüphe edin. Çünkü seven erkek, bazen saçmalar. Olur olmadık kıskançlıklar yapar. Bu size güvenmediğinden değil, sizin yanınızda olamadığı zamanlarda, sizi koruyamayacağını düşünür. Aklını kullanamaz sevdiği kadına karşı, çocuk gibidir gerçekten seven erkek, çocuklaşır..Heh işte o aşkım çek o dişimi çok acıyo😅Gerçekten seven erkek, hiç kimsenin sözüne bakmaz. Sevdiği kadını kimsenin küçük düşürmesine, kimsenin ezmesine müsade etmez. Eğer gerçekten severse erkek, merak ettirmez, ilgi bekletmez, şartlar ne olursa olsun sebepsizce terk etmez!Sallansak yeter işte al sana dans dans 🕺😅Yani özetle, terk edip sonra geri gelmez. Seven erkek gururludur ve sevdiği kadının gururunu her şeyden üstün tutar, sevdiğinden intikam almaz. Sevdiğine zarar gelsin istemez. Eğer bir erkek sürekli terk edip geri dönüyorsa, bilin ki sizi nasıl olsa var diyerek oyuncak yerine koyuyordur!Atla sevduğum gidelumm😅Sizi seven erkekte bunlar yoksa sevildiğinizi düşünmeyin!
Ve ben bu yazdıklarımdan da öte severim! 😅
Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir erkeğin gerçekten sevip sevmediğini nasıl anlarsınız?
Muhtesembir soru olmuş. Erkeğin gerçekten sevip sevmediğini anlamak kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. kimi erkeği anlamak gerçekten zordur. sevgisini hareketlerine, sözlerine yansıtmayan çok fazla erkek var ancak bu konuya bir bakış açısı getirmek istersek şunları söyleyebiliriz. 1) seven erkek kıskanır herkezden kıskanır. birlikte olduğu kişiyi bir başkasının onun gözünden gördüğü gibi görmesini istemez ve bundan oldukça rahatsız olur. 2)seven erkek sahiplenir koruyucu kollayici olur. sevdigine sahip çıkar ezdirmez laf getirmez. 3)seven erkek göğüs vermeyi bilir hayatta herzaman herşey istediğimiz gibi olmuyor. zorluklara karsi savaşmayı bilmesi gerekir. sevdigi kadın uğruna elini taşın altına sokmaktan çekinmez. 4)seven erkek özel anları atlamaz evet bu aslında herkezden beklenicek bir davranış değildir ancak özel günleri es geçmemesi verdiği değeri bı nebze gösterir.
İste bu rakamlar sonsuza kadar uzanır biz kadınların gözünde, çünkü erkeğin yapabileceği onca şey varken dümdüz bir aşk yaşaması asla doyurucu gelmez. Kadınlara kadın olduğunu hissettirebilecek olan erkekler sevmeyi öğrenmiş erkeklerdir. Kadıninin sardunya koktuğunu hisseden erkeklerle hayatı paylaşmanız dileğiyle...
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😊😊
Muhteşem bir görüş olmuş. 😅
Tabi ki kişiden kişiye göre değişiklik gösterir. Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. 😅
Aslında zor değil 😅onlar boş 😅 boşvermek gerek😅 Seviyorum laf söz ile olmaz hissettireceksin çocuklar nasıl hissettiriyor😅
Bazıları zoru seviyor 😅çapkın olanı uslu yapam şunu bunu böyle yapam😅
Hani lokum varken afedersin bokun lokum olmasını bekliyor uğraştırıyorlar 😅
Yok evliliğe nasıl ikna ederim😅yola getiririm 😅madem istemiyor bırak gitsin yani isteyenler varken istemeyeni niye zorluyon😅
Katılmıyorum katılmıyorum onlar sevmiyor bana göre 😅
İstemem öyle sevgi 😅
Bence de kıskanır her türlü katılıyorum 😅
Bence de sahiplenir sahiplenmeli korumalı her türlü 😅
Tabi tabi kesinlikle çok pis katılıyorum sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verene kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir elini taşın altına koymadan olmaz o iş 😅
Bence de anlatmamalı ortama meze etmemeli 😅
Demek ki çoğu sevmiyor 😅
Bana da hiç gelmiyor doyurucu çok basit insanların sevgisi boş teneke gibi anca ses çıkıyor 😅
Ama çoğu da öylesini seviyor köpeği oluyor 😅
Sevenleri de üzüyorlar 😥
Amin inşaAllah gönlünce olsun emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😅
Bir erkek sevdigi kadinla zaman gecirmek icin cabalar.. Boş zamanlarında herkes yazar onemlo olan o dolu zamanda bir vakit bulabilmek.. Konusabilmek için çabalar gerekirse doğa siyaset kıyafet hakkında bile konuşur sevdiğiyle konuşmak olsunda ne olursa olsun kafasında olur.. Sevdigine zarar vermez mesela ne kadar sinirlenirse sinirlensin ona bagiramaz kırılır korkar diye Seven adam sevdigine dokunmaya bile Kıyamaz kalbi kirilmasin diye bin takla atar yanlışlıkla kırdığında bile kırdigini duzeltebilmek için herşeyi yapar Seven adam öleceğini bilse bile sevdiğini korur ona zarar gelmesin diye herseyi yapar Seven adam kıskanır guvenmedigi için değil onun bakmaya kiyamadigina birinin bakmasina konuşmasina dokunmasina tahammülu yoktur çünkü.. Seven adam korkar onun sevdiği kadinda gördüğünü ya başka bir adam daha görürse diye Çünkü bilir ki kim onun gözüyle ona bakarsa onun gördüğünü görürse sevdiği için herşeyi yapar yani sevdiğini başkasinin sevmesinden onu kaybetmekten korkar..
5
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mükemmel yazmışsın 😊 Bayıldım 😊 Yazdıklarımdan daha gözel olmuş😊 Kendimi gördüm yazdıklarında 😊
Katılıyorum her bir sözüne her türlü 😊
Demek ki ben seviyorum 😅
Peki ya seven kadın? 😅
Hani öyle yazmışsın ki ekleyecek bir şey bulamadım fazlası var eksiği yok😅
Emeğine yüreğine gönlüne sağlık 😊MaşaAllah 😊
Uyumuşsundur😅 Günaydın şimdiden 😅Günün aydın yolun açık huzur ve mutluluğun sonsuz ve gönlünce olsun 😅
Teşekkür ederim☺ sende çok güzel yazmışsın seninde emegine sağlık☺ Seven kadın merak eder sürekli korkar sevdigine birser olursa diye bunu konuşmasında da belli eder ilgisiyle☺ Seven kadın sevdigi/eşi için yaptıklarını iş olarak görmez cunki içinden gelerek yapar Seven kadın kusurları görmez Seven kadın kıskanır tahammül edemez sevdiğinin yanına bir kadının yaklasmasina Seven kadın sevdiginin bir sözüne davranışina hemen alinip kırılır ama yine bir sözü davranisiylada hemrn affeder☺
Hayırli geceler😅 Amin seninde gecen hayırlı ve güzel olsun inşAllah☺
Teşekkür ederim☺ Sevdiğim biri olmadığı için sevince nasıl olurum bilmiyorum ama abime çok düşkünüm ona karşı boyleyim😅 Her seviyorum diyen sevmiyor malesef
Bir erkek üzerinden konuşmak yerine birini sevdiğimizi anlamak için bazen karanlıkta kalmamız gerekiyor ki ışıklar yandığında duygularda aydınlığın ne demek olduğunu bilelim bu sayede. Ben kıskançlığa katılmıyorum kıskançlık belli bir süre sonra kendine olan ve karşındaki kişinin güvenini kaybetmesini sağlar anlık kıskançlık şeker ve güzel oluyor uzun sürelide sıkar güvensizliktir beni her daim sıkan biri ile birlikte olamazdım sanırım * tabii ki herkesin hayat akışı ve sevgisi farklıdır onun dışında yazıklarına yüzdee 90 katılıyorum.🤔😁🌸
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkek ile kadın bir mi😅
Erkek ile kadının sevgisi çok başka çok 😅
Ya fuziliye sormuşlar sevmek mi sevilmek mi sevmek demiş sevildiginden emin olamazsın demiş 😅
İnsan sevdiğini bilir hisseder anlar her türlü 😅
Duygular karıştırılabilir de 😅
Konumuz erkek erkeğin sevgisi😅
Ona da değinirim😅
Güzel bir yaklaşım..
Karanlık zaten dünyam benim kapattım ışıkları görmek istemiyorum hiçbir şeyi..
Erkek ve kadın bir olmayabilir ama sevmek sevilmek iki taraf içinde aynıdır biri fazla veya az sevebilir bunu kendi ve allah bilebilir sevmenin ölçütü olamaz ya birini seversin ya da sevmezsin ama hangisi daha çok veya az değer veriyor diyebilirim sevgiye eş değer=sevgi gibi düşün bendede hisseder ilk başda dediğimi çoğu insan anlamıyor karanlıktan kastım yaşantın devam ediyor birini sevmeye başlasanda başlamasanda buna karanlık diyoruz çünkü bu kişi sevgiyi tatmamış ışıklar yanması hani yaşantına her türlü devam ediyordun ya birini sevsende sevmesende işte ışığın yanması bu onunla devam etmen aydınlanmak oluyor biraz garip ama sen ne yaparsan yap hissedersin zaten birini sevince karanlıktan kastım aynı oluyorsun hissedince farklılaşıyorsun fazla kıskanmak sıkmak bu arada kıskançlık sıkmak demedim uzun sürelide kötü.
Zaten yazılması gerekenler soruda yazılmış. Açıklama yapmama bile gerek kalmadı. Ama şunu özellikle kalın harflerle anlatmam gerekiyor: Bir erkek özellikle bir kadın için gerçekten büyük fedakarlıklar yapıyorsa o kadını gerçekten sevmiştir.
Selam. Erkeklerin sevip sevmediğini genelde ilgisinden anlarım. ve dediğin gibi durup dururken kıskanmasından da anlarım. Ama şoyle bi durumda var kısa geçici bi heves içinde deger verip kiskanada biliyorlar eğer gerçekten seviyorsa sevgili olduktan uzun bir sure sonra yine aynı aşkla bakabiliyorsa tamm o iş olmuştur bu adam cidden seviyor derim.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Merhaba 😅 Haklısın oluyor öyle şeyler yazdıklarım bir bütün eksik olmamalı hepsi birden olmalı ve de daha fazlası o kadarını yapan da rol için elde etmek için yapmaz seviyordur yazdıklarım emek istiyor zaman istiyor 😅
Her şey çok basit değil mi basitleşmedi mi😅
Kim bu kadar emek verir ki sevmediğine😅
Evet evet orası da önemli 😅İşte o ben 😅Hep aynı değil de hep daha çok her an her saniye bir ömür 😅
Ben bir insanın sevdıgını ufak detaylara dikkat ederek anlarım. Bazen sırf bir gulumseme ıcın turlu davranışlar sergıledıgınde, bazen gozyasımı paylastıgında, bazen mutlulugumu veya basarımı benden cok ıstedıgını gordugumde, bazen benim bile kendimde dikkat etmediğim ufacık bir alıskanlıgımı farkında oldugunda. Ama cogunlukla da baskasının bende kusur gorduklerını o her detayı ile sevdıgınde anlarım.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ufak detaylar önemlidir. Bende çok dikkat ederim. Diğerlerine de katılıyorum kesinlikle, emeğine yüreğine gönlüne sağlık ve gönlünce olsun 😅
Böyle sevebilecek bir erkeği bir kaç sene sonra sipariş vermek istiyorum😅🕶 Şansıma tükendi haberi gelir🤕
Herkes farklı sever. Bana karşı fedakar oluşunu ve saydıkların hepsini hissede bilmeliyim ki sevildiğimden emin olayim ama bu zamana kadar gerçek seveni görmedim. YOK🤭
2
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
He he seni bekliyordu😅
Kim bilir belki de gelmez 😅
Haklısın herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür de bu standart'ı😅
Hehehe Allah'ım yiaaa 😅Çok bulaşık yıkadım var ya kasa kasa of of of 😅Kolay gelsin şimdiden 😅Çok bakma çatlayacak tabak çanak 😅Makine mi el ile mi yıkıyon😅
Çatlamaları benim işime gelir😄 makine bozuldu. Elde yıkamam lazım☹️
Dur benim bulaşığımdan ne olucak bir hayrın dokunsun, yolluyorum sağğğ🤭 Sanada kolay gelsin Casper ama niye kasa kasa yıkadın herkese birertane bulaşık verseydin😅
Bir erkeğin bir kadını. sevip sevmediğini anlamın yolu, sözlerden önce davranışlardan geçer.. Benceni tam anlamı ile açiklayıcı bulmadim.. Daha doyurucu olabilirdi... çünkü bunu anlamanın binbir tane yolu var..
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet haklısın olabilir bence sözler ve davranışlar ile bir bütün olmalı ve her şey ile her halükarda her türlü 😅
Bence değil soru ve düşündüklerim😅
Binbir tane yolu var da ben bildiklerimi yazdım ve yaptıklarımı 😅
Emeğine Sağlık, bu konuda yaptiğin tespitler yerinde ve doğru Bu bir psikolojik sosyal testti Insanlara bekletilerinin tam tersini söyleyince nasıl tepki verirler.. Sen bu testi başarılı ile geçtin. Tebrik ederim.🙂
Gözünün içine en anlamlı şekilde bakar gerçekten seven erkek koklayarak sarılır gülüşü bile bi başka olur sevdiği kadına gülerken ve sevdiği kadın bu adamın gerçekten sevdiğini yüreğinde hisseder Sevgilirimle... @Çikolatalipuding3 💙💫
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçekten sevildiniz mi?
Başınıza geldi mi hiç?
Saygılar ve sevgiler 😊
Çok güzel yazmışsınız emeğinize sağlık katılıyorum 😊
Hemcinslerim genelde iltifat etmeye bayılır. Hediyeler almak ister, sabah akşam "günaydın, iyi geceler" mesajı atar. Daha flört aşamasının başlarında bile zevkine geç yazıp umursamıyorsa zaten sevmiyordur ya da cinsellik konusunu açıyorsa.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok güzel yazmışsınız emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık katılıyorum 😅
Sevmek lafa dökülmez. Sevmek sevmekse eğer, gerçekse hissettirir :kokusuyla, dokunuşuyla, nefesiyle, tadıyla, bakışıyla anlatır kendini,. Bak ben burdayım! Der.. ölene dek değil sonsuza dek söyler, noktayı da koyar..
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dökülür döktüm defalarca ancak diğer yazdığın her şeye katılıyorum, çok güzel düşünüyorsun emeğine yüreğine gönlüne sağlık ve gönlünce olsun 😅
Hani dedin yia bana bu maddeler ile gelsin gerisini bana bıraksın 😅
Diyorum ki sen sevilsen yazdığım gibi nasıl severdin😅Senin sevgin nasıl sevginin gücü 😅 Mesela elinden geleni ve üstüne düşeni her türlü yapabilir misin 😅
Erkek kolay kolay sevmez, hoşlanır. Sevdiğini zurnanın en son notasında anlarsın. Bir çıkarı olmadığı müddet kolay dayanmaz testlere ehehe sevdiğinde mesafe koymaz. Ruhsal mesafe
1
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısınız katılıyorum kesinlikle genel olarak 😅
Ancak bu yazdıklarım emek istiyor her şey çok basit basitleşti hiç kimse bu kadar emek vermez sevmese 😅
... şuphe etmeyin. Tamam kanka (; yazarak emek vermişsin. Belki birilerine dil de döktün. Lâkin her kadın soze ve yazıya kolayca kansa, düşse de icraat bekler. Bazı şeyleri yapmak bazılarını yapmamak zordur. Her babayiğidin harcı değil. Görmedim değil fakat sayılamayacak kadar az. Neyseki ölçü birimini değiştirmek ise yarıyor")
Yazarak emek değil yahu😅 Yazdıklarımı yapmak emek ister fedakarlık ister 😅
Sürekli soruyorlar nasıl anlarız diye görüyorum belki faydam olur dedim😅
Sözlerin önemi yok sözü söz yapan söze anlam katan sözü söyleyendir 😅
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır ve sevginin gücü sınırsızdır ama sevmesini bilene hakkını verene..
Haklısın her babayiğitin harcı değil 😅
Sayılamayacak kadar az maalesef ama olsun hayırlısı bakalım 😅
Evet evet çok gözel 😅 Kendim de kullanıyorum getiri sömürdüm tüm telefonlardan 35 liraya beş lira ödüyorsun sonra 25 liraya beş lira abur cubur ile doldurdum evi😅😅
Hımm😅
Gerek yoksa çalışmaya yat gitsin anasını satiym ne olcak 😅
Aranızda ne geçerse geçsin bağırsın çağırsın ama eninde sonunda gönül almasını bilirse gerçekten sevıyordur.. zaten sen de zamanla bu huyunu törpüleyeceksindir. Kalp kırmanın Kabe yıkmak kadar gunah olduğunu hatırlatacaksın..
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Seven bağırmaz sevdiğine 😅incitmeye korkar 😅Gönül almayı bilmek önemli de gönlü kırmamak daha çok önemli 😅
Biliyorum büyük günah Yunus Emre'nin bir sözü, bir kez gönül kırdın ise kıldığın namaz namaz değil demiş..
Benim kötü huyum yok çok sevmek dışında 😅 Törpülemek lazım günümüze bakacak olursakta günümüzün canı cehenneme 😅
Bunlari okumadim. Kadin ne hissediyosa odur kendisi ne soyluyosa birde tabiki. Sevmiyorum diyosa zaten sevmiyodur seviyorum diyosa supheli ama ilgi alakadan o da anlasiliyor
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler, yazdıklarım herkes için değildi zaten olabilir ama olmaya da bilir 😅
Ne erkeğin ne kadının sevdiğini hiç bi şekilde anlayamazsınız gün gelir herkes kahpeleşir.
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Genel olarak haklısın katılıyorum kesinlikle 😅Ancak bu yazdıklarım derin o kadar da rol yapamaz insan evladı her şey basit basitleşti ne gerek var o kadar uğraşmaya 😅
Belkide aşkı yanlış yerlerde aradığınız için oluyordur bütün bunlar.
Bu arada kırılmamak üzülmemek içinde çok sevmemeli insan düşüncesine katılmıyor. Her insan gibi benim, senin, onların çokça sevmeye ve sevilmeye hakkı vardır evet yarası çok acı oluyor ama güzel olan her şeyinde bir dikeni vardır ve katlanmak lazımdır.
Ona dinlemeyip birsey yapmisdim oda agir sozler kullanmisdi bende terk edince kufur etmisdi. ustunden iki saat gecdikden sonra aramis ozur dilemek icin ama cok gec laf agizdan cikmis bir kere bir kadina soylenmiycek seyler soylemis. bir yil olmus hala yalvariyo🤷♀️