Kocam en yakın arkadaşımla birlikte, ne yapabilirim?

Arkadaşlar lütfen beni dinleyin yıkıldım bıgün öğrendim ve o kadar kötü oldum kimseye anlatamadım internette bu siteyi buldum ben de paylaşmak istiyorum destek almak istiyorum sizden o kadar iyi yorumlar var ki..
Ben hamileyim, eşimle bunu paylaştığımda kutlamalardan kutlamalara çok mutlu olduk. Eşim rahatına düşkün vurdumduymaz bir adamdır severek evlendik. Karşı komşumuz bu sene durmadan bize gelmeye başladı ancak ben evde değilken geliyor onları evde buluyorum. Ben de sohbetlerine katılıyorum. Asla kötü şeyler düşünmedim onlar hakkında. Bu böyle devam ediyor. Bu akşam eşimle aldığımız okey kutusunda eksikler gördüm ve çok şaşırdım. İphone mi bul dan eşime baktım ve karşı komşumuzdaydı. Ben onu toplantıda zannediyorumken... Ben eşimi geçen sene komşumuzun kocasıyla aldattım kadın bunu biliyordu sizce bana kumpas mı kurdular? Kadın bunu bilerek mi yapıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bazılarınız beni ciddiye aldı onlar çok teşekkür ediyorum boşanacağım nafaka bağlayıp hayatıma öyle devam edeceğim herkese mutluluklar
Kocam en yakın arkadaşımla birlikte, ne yapabilirim?