Aşk İlişkileri Kadından bomba imha uzmanı olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kadından bomba imha uzmanı olur mu? Güncellemeler+1 yıl Olmak istiyorum o yüzden sordum Kadından bomba imha uzmanı olur mu? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
angaraliabaz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl oluyo teşkilatta örnekleri var ama bana sorarsan olmaya gerek yok kolumu bacağımı kafamı gözümü sokakta bulmadım hata kabul etmeyen bir branş 1 0 Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. olur okursa olur bildiğim kadarıyla da var askeriye içinde 1 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olur kadın kısmı yaparsınız canlar güveniyorum size 1 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Olur neden olmasın. Elektronik alt yapın varsa eğitimleri daha çok çabuk kaparsın. 1 0 Yorumla
korkmaz88 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kadından herşey olur neye el atsa eminim ki o işte usta olur 1 0 Yorumla
unnamed_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Neden olmasın zeka bilgi gerektiren bisey cinsiyeti fark yapmaz 0 0 Yorumla
Zat-ı_Şahane_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl Kadınlar her meslegi yapabilir diye dusunuyorum 2 0 Yorumla
captionmaster Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Bir kişi de var dememiş. Var zaten. 1 0 Yorumla
AzitalyanCokturk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Tabiki olur da nerden aklina geldi 1 0 Yorumla
Tazmanyacanavaarı Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Evet çok güzel olur bence elleri daha hassas 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Olur 1 0 Yorumla
Sebâne Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 489 cevap paylaştı. Neden olmasın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
oluyo teşkilatta örnekleri var ama bana sorarsan olmaya gerek yok kolumu bacağımı kafamı gözümü sokakta bulmadım hata kabul etmeyen bir branş
olur okursa olur bildiğim kadarıyla da var askeriye içinde
Olur kadın kısmı yaparsınız canlar güveniyorum size
Olur neden olmasın. Elektronik alt yapın varsa eğitimleri daha çok çabuk kaparsın.
Kadından herşey olur neye el atsa eminim ki o işte usta olur
Neden olmasın zeka bilgi gerektiren bisey cinsiyeti fark yapmaz
Kadınlar her meslegi yapabilir diye dusunuyorum
Bir kişi de var dememiş. Var zaten.
Tabiki olur da nerden aklina geldi
Neden , kadının neyi eksik de olmasın?
Evet çok güzel olur bence elleri daha hassas
Evet var..
Oluur.
Tabii neden olmasın
Olur niye olmasın
Olur