Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılya yalandan özledim diyor tipik bir erkek hareketi whatsapp da kim bilir hangi kızlarla takılıyor terk etmekle doğru yapmışsın ben sevgiliyken öyle bişey olsa bende terk ederdim ama evliyim öyle bişey yaşamadık sana geçmiş olsun o değil de yazıları niye karaladın normal konuşma gibiydi okusaydık
12 Yorumla
Soran+1 yılAma şu an değil önceden işte yalvardı etti de öyle şans verdim ama hala aynı ben yazmayınca ortalığı ayağa kaldırıyor ama bana bunu yapıyor teşekkür ederim canım milletde demiş işi vardır ne işi ya adam yeni işten geldi konuşmadık diyor fazla ama niyeyse girip bana yazmıyor dikkat oraya gider diye konuşmayla ilgili yorum yaparlar diye karaladım sence ben ne yapayım birazdan yazar bana hiçbir şey olmamış gibi
- +1 yıl
bişey değil canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana terk ettim diyodun en son yeniden mi başladınız girip yazmıyorsa başka kızlarla konuşuyor olabilir güven bir kere sarsıldı mı düzelmez bir ilişki de güven olmazsa o ilişki biter bence seni özlemiyor lafın gelişi öyle söylüyor bana kalırsa bitir bu işi
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Burada şöyle bir durum var dost acı söyler ama senden daha öncelikliler var. Watsaba girip sana yazmıyor sa demekki başkasına yazıyor. Grup ta dır arkadası vardır ama sana bebeğim diyor önce sana yazmalı. İkinci şans diye birşey yok ayrılınca araya soğukluk girince eskisi gibi olmuyor asla bu bir gerçek.
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazıları da diyor işi vardır ne işi adam yeni işten geldi ne işi olabilir bir de bugün konuşmadık özledim diyor özleyen adam girip neden yazmaz sözde sorsan bana deli gibi aşık bir kere yapsa bunu tamam diyeceğim ama bu kaçıncı yapışı ilişkimiz çok yeni daha ben bundan dolayı onu engellemiştim her yerden işte yalvardı sonra affettim ama hala aynı ne yapmalıyım sence
- +1 yıl
ya başkasına yazdığı belli neyini konuşcak giriyor başkasına yazıp çıkıyor sürekli aynı şeyi yapıyor muş uzatcak bişey yok bence
- +1 yıl
düzelmez o huylu huyundan vazgeçmez
- +1 yıl
Ozaman yapacak birşey yok, dar ağacını kurup tekmeyi salla :) sana bu güzel şarkıyı armağan ediyorum;
https://www.youtube.com/watch?v=7ABNEjPxWEg
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kendince bir sebep sunuyor mu? Sunuyorsa nedir?
Bende konuştuğum kişilere söylerim. Şirket whatsapp grubunda iş takibi yapmak gerekiyor çevrimiçi olduğumu görüp yazmıyorsun diye triplere gelemem o yüzden. Belki o da onun gibi birşeydir11 Yorumla
Soran+1 yılYa bi kere yaptı ben bunu terkettim sonra yalvardı etti işim vardı bilmem ne şans verdim hala aynı devam ediyor kaç gündür yapıyor hep görmezden geldim ama artık dayanacak gücüm kalmadı sağlığımı kaybediyorum aynısını ona yapıyorum ortalığı ayağa kaldırıyor neredesin diye girip yazmıyor hiçbir sebep de sunmuyor aptal benim farketmediğimi sanıyor ben ne yapıcam dile getirmek istemiyorum daha önce söyledim çünkü ne yapayım ben
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yalan söylüyor resmen cinsel sohbet istemiş. Ne özlemesi çvrimiçi kim varsa bunu demiştir yem olarak. Klasik özledim sözü böyle tipler iğrençleştiriyor kelimeleri işte.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani cinsellik ile ne alakası var anlamadım bir de diyor millet işi vardı işten yeni geldi zaten ne işi bugün hiç konuşmadık diyor ama benden öncelikleri var garip birazdan Yazar bana hiçbir şey olmamış gibi arar konuşur ama o zaman da ben meşgul olacağım bunu yapayım mı
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılya böyle yapmayın işi vardir girmistir neden böyle abartiyosunuz ki herkesin basina gelebilir. sen de yapabilirsin hatta isin oldugunda yap. bosuna trip atma bu yüzden iliskide kim olsa bıkar.
15 Yorumla
Soran+1 yılYa trip atmıyorum ama hergün böyle yapması bana anormal gelmeye başladı ben ona yapmıyorum ama bugün yaptım öyle yaptı diye hatta geçen 1 hafta yazmadım aradı yazdı durdu ama hala aynı adam işte yeni geldi işi falan da yok doğru düzgün konuşamadık diyor ama benle değilde başkalarıyla konuşuyor çok garip sence ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılisi zor mu? ya da kiminle konusuyosun ss atar misin tum mesajlarini de
Soran+1 yılAy öyle diyemem yani çok üstüne gidemem işi zor falan değil ya şimdi yazar birazdan oyun oynuyordum diye oyun oynarken wpye girip çıkmak ne mantık yani ay bilmiyorum cidden psikolojim bozuldu psikiyatriye randevu aldım şu an halimi düşün ne yapıcam bana bi şey de yazarsa ne diyim şimdi yazar arar beni uçak moduna mı alayım teli ne yapayım
Cevap sahibi+1 yıltelefonu kapatma yazdiklarina görüldü at 2 gun cevap verme
Cevap sahibi+1 yılsayet hep boyle davranıyorsa eğer davranmiyosa abartma
Yuh ne kadar takıntılısın kızım delirme arkadaşina yazmistir
15 Yorumla
Soran+1 yılYa hergün yapıyor bunu hep mi arkadaşına yazıyor ben bunu terkettim bu sebeple bu yalvardı etti de öyle şans verdim hala aynı özlemiş sözde özleyen adam girip neden yazmaz ki
Soran+1 yılYa sürekli sık boğaz etmek istemiyorum bilmiyorum ne yapıcam cidden
Soran+1 yılSen olsan ne yapardın
6 dakika gecikme var.
Bunun için mi sordun sen şimdi 🤭09 Yorumla
Soran+1 yılNe 6 dakikası adama 14 geçe yazmışım 38 geçe girmiş yazmadan çıkmış
Soran+1 yılYa kaç gündür yapıyor bunu
- +1 yıl
:(( cocugun psikolojisiyle oynuyorsun, önemli birsey vardir is arkadas vs. Bu görülme je wp giris saatleri kaç iliski bitirdi acaba
Soran+1 yıl@BuSeneTatilYok evet keşke wp diye bir şey olmasaydı sinir krizi geçiriyorum işi falan yok adam evde şu a n allah benimde belamı versin bu malı nereden başıma getirdin
- +1 yıl
Ablacm ya bu kadar sınır olunacak bi durum yok, biraz sakinles kendine ediyorsun.. illa omu olmasi gerek? Dünya da baska erkek mi yok? Demisin rahatsiz oldugunu, anlayisli olup ayni yapiyorsa uzatma.. bi kere geliyorsun dünyaya negatif duygulari yasatanla isin olmasin
Soran+1 yıl@BuSeneTatilYok ya yemin ediyorum bak sağlığım gitti artık bunu düşünmekten psikiyatriye gidicem randevu aldım iştahım gitti midem bulanıyor psikolojik olarak hep bunun yüzünden belki abartıyorum ama kaç gündür bunu yapıyor sinir olduğumu bildiği halde 1 aydır konuşuyoruz bana onu sevmemi bekleyeceğini söylemişti tam hoşlanmaya başladım bu mal beni sinir etmeye başladı ben ne yapsam bilemiyorum sen benim yerimde olsan ne yapardın şimdi yazar birazdan hiçbir şey olmamış gibi
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. O 15 dk geç yazıyorsa sen 1.5 gün geç yaz
126 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu yapıyorum hatta bir kere 1 hafta yazmadım bu sebeple mal anlamadı üst üste yazdı aradı ne oldu diye sonra cevap verdim işte çok geç yazıyorum bilerek böyle yapınca üst üste yazıyor sonra ama hala aynı şeye devam ediyor ne zamana kadar böyle sürecek bu
Soran+1 yılYa işteyken yaptı dışarıda arkadaşlarıyla yaptı görmezden geldim ama şu an evde işi gücü yok hala devam bir de ben bunun için onu sildim hayatımdan kaybetmekten korkan adam tekrarlamaz yani
Soran+1 yılGeçen Bunu yaptım yalvardı lütfen özür dilerim seni çok seviyorum kaybetmekten korkuyorum lütfen beni üzme Tarzında şeyler yazdı affettim yalvarınca ama hala devam aynı şeyi tekrar tekrar yapmak bir şeyi değiştirmeyecek belli ki yapacak başka bir şeyim kalmadı sen ne önerirsin şimd yazar bana hiçbir şey olmamış gibi cevap vermeyim mi
Soran+1 yıl1 ay daha yeni sayılır
Soran+1 yılYa heyecanlı telefonla konuşurken falan hissediyorum heyecanını iyi ki girdin hayatıma çok tatlısın falan diyor her hareketimi sevdiğini her şeyin benim istediğim gibi olacağını ve benim için her şeyi yapacağını söylüyor ilgili evet ama bu hareketi ne mana kendisiyle çelişiyor daha yeni yazmış bana düşün yani hiçbir şey olmamış gibi geç mi yazayım bende mi girip yazmayım yoksa hiç mi yazmayayım
Soran+1 yılEvet acaba neyin kafasını yaşıyor ben bunu sormuyorum biliyorsun ki bir insanın üstüne ne kadar gidersen sık boğaz edersen o kadar uzaklaşıyor ben bunu söylemeyeceğim ama ne yapıcam ben böyle devam da edemem ki adam yazmış sen olsan ne yapardın
- +1 yıl
- +1 yıl
@nxncjckcmx sen affetme bence kaç kere affedecen bir değil iki değil bu kaçıncı
- +1 yıl
etiket yanlış oldu pardon
- +1 yıl
@Prenses12342423 Bence de affetmesin bu huyunu düzeltmeden
- +1 yıl
yav soracak ne var işi gücü olmadığı halde whatsapp a girip yazmadan çıkıyorsa başka kızlara yazıyor demektir tabi sende erkeksin o yüzden bunu söyleyemiyorsun
- +1 yıl
@Prenses12342423 Alakası yok ben öyle şeyler yapan biri olsam niye böyle şeyler yazayım..
Yargısız infaz yapmamak için temkinli oluyorum sadece yanlış yönlendirmiş olmamak için. Belki başka bi derdi varsa falan diye..
Yoksa yapılacak olan belli zaten
Soran+1 yılSevgili olmadan önce silmiştim bu sebeple o da yazdı bana işte sonra yalvardı işim vardı dedi iş başvurusu için PDF yollamış ne kadar doğru bilemem sonra özür diledi işte affettik mal gibi hala aynı
Soran+1 yılŞimdi yine aynı şeyi sorarsam çok sık boğaz etmiş olucam
- +1 yıl
- +1 yıl
@Prenses12342423 işle ilgili bir durumsa bunda hata göremiyorum ben. Ben de öyleydim çünkü işteyken iş için girer çıkar başkasının mesajını görüldü yapmış bulunsam bile cevap vermezdim işim olduğu için.
Bunaltma sen de madem o böyleyse araya mesafe koy sevgili değil de flört gibi takılın - +1 yıl
kardeşim evdeyken işi gücü yokken yapıyor muş öyle diyor duymadın mı
- +1 yıl
@Prenses12342423 işbaşvurusu için pdf yollamış dedi ya
Soran+1 yılEvet ama onu sevgili olmadan önce yaptı bende engel attım işte neden böyle yapıyorsun falan dedi anlattım işte özür diledi yapma böyle işim vardı falan bende affettim ama şu an hala yapıyor evde işi yok gücü yok yani
+1 yılKac senedir birliktesiniz
125 Yorumla
Soran+1 yılSene bile değil 1 ay :(
Soran+1 yılVe beni sinir hastası etti bu hareketiyle ben psikiyatriye randevu aldım halimi düşün
- +1 yıl
Bacım 1 ayda bu boyleyse sorun var. Cicim ayinda normalde saatlerce falan konusma istegi olur bos oldugu zamanlarda. Benimki de ayni hareketi cicim ayi gecince yapti
Soran+1 yılAslında böyle değil Yani ilgili tamam ama bu hareketi beni delirtiyor bugünlerde fazla benimle konuşmuyor hiç konuşmadık diyor ama girip yazmaya tenezzül yok evet genelde senelik ilişkiler böyle olur ama garip bilmiyorum ne yapıcam
- +1 yıl
Bence yol yakinken ayril. Genelde cicim ayi bitince yani 4 5 ay sonra erkekler boyle olur, seninki cok erken bașlamıș. Acaba sohbetin sarmiyor olabilir mi dikkatini cekecek konulardan konussan
- +1 yıl
Oyundan daha eglenceli olmalisin ki seni secsin
Soran+1 yılNeeee cidden sohbetim mi sarmıyor oha inanmıyorum ya bak bana burada heyecanlı bir şeyler yazmıştı cidden cevabımı beğenmedi mi acaba ben buna köpek gibi davranıyordum eskiden o zaman anında yazardı üzülürdü ona kötü davrandığım için azıcık iyi davrandık böyle oldu bu beni seviyor tamam mı ciddiyim seninle dedi bende daha erken dedim sevgili olmayalım seni sevmiyorum dedim oda senin beni sevmeni bekleyeceğim dedi bende tamam dedim tam sevmeye başladım sevdiğimi söylemeye hazırlanıyorum o bana böyle yapıyor bazen diyorum bakma sunun son görülmesine ne bok yerse yesin istediği zaman yazsın ama dayanamıyorum bak şimdi yazmış daha yeni hiçbir şey olmamış gibi cevap vereyim mi sence bir de yoksa ne diyim sohbetim sarmıyor mu diyim
Soran+1 yılAnca cinsel konuşursam eğlenceli olurum bu erkek milletine
- +1 yıl
Bence normal cevap ver Şu an
- +1 yıl
Yok cinsellik Şu an sizin icin cok cok erken. En az 1 sene gecmeli onun dıșında muhtemelen sen onu basta pesinden kosturdugun icin o da senden intikam aliyor, psikolojik olarak
- +1 yıl
Ilgilendigi konulardan konusmaya calis futbol siyaset gibi gibi
- +1 yıl
Sende oynadigi oyunu oyunu oynamak iste, de ki birlikte oynayalim
Soran+1 yılEvet erken zaten açmam asla ama ben şu an böyle olduğuma bakma bu kadar taktığımı tabikide belli etmiyorum hiçbir şey olmamış gibi takmaz gibi davranıyorum benim böyle olduğumu bilse poposu kalkar zaten normal cevap mı vereyim hiçbir şey olmamış gibi hemen yazayım mı
- +1 yıl
Yani bence soyle yapmalisin burada bir iletisim problemi var. Bir ara onunla onemli bir sey konusmak isteidgini soyle ve "tehdit etmeden, ayrilmak konusunu acmadan, pozitif ve istediklerini emretmeden rica ederek ne istiyor ne bekliyorsan dile getir" ancak bunu dile getirirken onun isteklerini de sor, senden beklentileri ne bu iliskiyi daha ne kadar güzel yapabilirsiniz vs vs
Bence son gorulmesini gormen cok buyuk nimet, kapali da olabilirdi en azindan Şu an takip edebiliyosun oyle dusun. - +1 yıl
Bence Şu an musaitsen cevap ver. Onunla anlasma yap ne zaman müsait olursak o zaman yazalim tarzi
Soran+1 yılAcaba o benim takip ettiğimi biliyor mu çünkü benim son görülmem kapalı onunki açık bana bi kere dedi hatta son görülmeni açsana diye bende açmadım ben onun son görülmesine bakmak için açıp kapatıyorum son görülmemi o yüzden öyle yaptığımı tahmin etmiyordur bence ama onun açısından benim son görülmemi açmamam da kötü bir durum haklısın bu açıdan haklısın oturup konuşmak mantıklı ama ben bunu daha önce yaptım tam sevgili olmadan önce bu hareketine kırıldığımı söyledim özür diledi şimdi oturup yine aynı konuyu açarak onu çok sık boğaz etmiş olmam mı buradakiler ayrıl diyor sen olsan ayrılır mıydın bunun için
- +1 yıl
Ozur dilemesin yapmamaya calissin. Ama cabaladigini goruyosan ve hala olmuyosa bu onun karakteri demekki boyle kabul etcen.
- +1 yıl
Cabaladigini gorur sen affet
Soran+1 yılEvet çabalıyor zaten gram çaba görmesem bıraktıydım çoktan ama kaybetmek için yalvardı yani resmen hayır sevmese yalvarmaz gururunu düşünür diyorum ama böyle yapınca da yalan söylüyor diyorum ama benimle çıkarı da yok ki ben anlamadım onun huyu bu galiba yani ayrılmayım mı mesajına yazmadım hiçbir şey olmamış gibi cevap mı vereyim
Soran+1 yılAcaba sohbetim mi sarmıyor
- +1 yıl
Hic bir sey olmamis gibi cevap ver mesajina. Cabaliyorsa boyle kabul etmeye bak herkesin herkesi sinir eden huylari illaki vardir.
- +1 yıl
Sohbetin sarmiyor olabilir, ilgisini cekecek konulardan sohbet ac, futbol illaki sever sor bunlari
Soran+1 yılHaklısın aslında ben de ona ne sevdiğimi ne özlediğimi söylüyorum değer vermiyormuşum gibi hissediyordur ama hiçbir şey demiyor beni böyle kabul ediyor sen nasıl istiyorsan öyle olsun her şey diyor galiba biraz da benim tolerans tanımam lazım demi
- +1 yıl
Bence anlayis arti sevgini cok abartmadan gostermen lazim. Erkekler ilgiyi sever
Soran+1 yılHaklısın bende hiçbir şey olmamış gibi yazdım şu an gayet iyi davranıyor konuşuyoruz galiba bunu takmamayı öğreneceğim yapacak bir şeu yok bi haltlar karıştırıyorsa bile yapacak bir şey yok biraz ilgili davranmaya başladım şu an inşallah ilgimi farkedip bana cepte muamelesi yapmaz demi
+1 yılUmursamaz tip sal gitsin umursama sen de.
15 Yorumla
Soran+1 yılÖzleyen adam neden girip yazmaz ki ben bu sebeple bunu terkettim yalvardı yakardı şans verdim hala aynı ne yapayım yazarsa görüldü mü atayım ne yapayım artık sinirden sağlığımı kaybettim
- +1 yıl
Görüldü at bugün mesaj atma sorarsa vereceğin cevabı biliyosun zaten
Soran+1 yılÖyle yapınca da üst üste yazıyor bende aptal gibi cevap veriyorum sence bunu durumu ben mi abartıyorum
- +1 yıl
Aranızda nasıl bi ilişki var bilemem ama bence abartı değil. Takip et mesajda daha ayrıntılı konuşuruz
Soran+1 yılTakip attım
+1 yılAhhahahahahah
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah aşkına gülme sinirden kendimi parçalayacağım şimdi
- +1 yıl
Şans verme o zaman
Soran+1 yılNeden
ben hiç hoş karşılamadım..
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
Soran+1 yılPardon da ne alaka sevgiliyiz sen sevgiline yollu mı diyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmıyordur Umarım
11 Yorumla
Soran+1 yılOyun oynuyormuş oyun oynarken wp ye girmek ne alaka
+1 yıliyi yapmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl terlettin
02 Yorumla
Soran+1 yılTerkettim olacak
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bana biri akıl verebilir mi ben mi abartıyorum allah aşkına bir şey deyin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler