Size daha önce bahsetmiştim annem bı adamla evleniyor falan beş tana üvey abim var bazıları biraz yakın davranıyor geçen gün benden bı yaş büyük abim yanağımdan öpmüştü diğerleri de farklı değil bu gün yanıma gelip beni sevdiğini söyledi kötü niyetli mi
Zaten diğer abilerim yanıma gelip saçımla falan oynuyo boynumu falan öpüyolar yaklaşıp hediye falan veriyolar hiç bir erkekle görüşme izin vermiyorlar okuldan hoşlandığım çocukları falan dövüyolar
Aile ici bir problem cikmamasi için Dikkat et ve sevdiğin ce ciddi olduğun biri olduğunu soyle derim tavri nasıl olcak bak eğer kötü ise tavsiyem hemen evlen 🙄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Prnolarda hep üvey kardeş ilişkileri konuları var. Onları izleye izleye sana karşı niyeti değişmiştir. Aile içinde yayılır bu tarz şeyler güven olmaz
Zaten diğer abilerim yanıma gelip saçımla falan oynuyo boynumu falan öpüyolar yaklaşıp hediye falan veriyolar hiç bir erkekle görüşme izin vermiyorlar okuldan hoşlandığım çocukları falan dövüyolar
Çok izledin gsliba
Hadlerini aşıyorlar. Taciz boyutuna ulaşırsa bu yaptıkları direkt söyle annene
Üvey kelimesine güvenip farklı isteklere kapılıyorlar gibi
Kızım illa annene anlatman için aranda kötü seylwr mi geçmesi lazım. Gidip annene anlatmak için ne bekliyorsun yani merak ettim
Aile ici bir problem cikmamasi için Dikkat et ve sevdiğin ce ciddi olduğun biri olduğunu soyle derim tavri nasıl olcak bak eğer kötü ise tavsiyem hemen evlen 🙄
Kan baginiz yok. Sıkınti da yok :) Kayin baban aslinda baban olacak.
Bence kesinlikle niyeti bozuktr dikkat et
Sende boş değilsen sorun yok
Kotu niyetli olsa coskun moduna bağlardı
Nasıl seni sevdiğini anladın
Yanıma gelip sen benim kardeşimsin ama duygularımı saklayamıyorum falan dedi ne yapcam anneme mı söylesem
Önce kardeş olduğunuzu bir şekilde anlat mümkün olmayacağınıda daha sonra annene söylenileceğini aktar
cansu bu nasıl senaryo böyle.
iyi niyetli değiller..
Stepsister fantezisi var sanırım
ne acayip fantezileriniz var vay ammk.
Bence iyi niyetli mi annen senin sonunu hazırlıyor
Oha çus
niyetini bilemeyiz
Garip bişi
Tuhaf
Değişik
Sen ne hissediyorsun peki
Bilmiyorum
Şöyle bir şey var ne düşündüğünden emin olman lazım sen böyle yumuşak davranınca daha ilerleyebilir
Diğer abilerim de yapıyo yanıma gelip saçımla oynuyolar yanıma yaklaşıp hediye veriyolar
Sen benim kardeşimsin ama duygularımı saklayamıyorum diyorlar mı onlarda?
Hayır sadece Mert abi gelip söyledi
Diyelim seni dudağından öptü ne yapcan
Bilmiyorum anneme mı söylesem o zaman üvey babamla araları bozulur
Senin bu konuda ne istediğin önemli
Çok mu garip üvey abiyle sevgili olmak
Sana olacak ihtimalleri şöyleyi mi mesaj kutunu aç istersen
İnsana sonra sen karar ver iyi mi kötü mü
kötü dikkat et
Değildir abartma
Öyle gibi
Tövbe estagfirullah