Sevgilim uyuşturucu kullanıyor?

Sevgilimle 3.5 yıldır birlikteyiz benim yaşım 22 onun yaşı 24 .6 ay önce erkek arkadaşımın abisi trafik kazası geçirdi ve felçli kaldı erkek arkadaşım o süre içinde evden ayrıldı ve abisinin bakımlarını kendi üstleniyor. Kız kardeşi çalışıyor ben yapamam diyerek bakmadı annesi gündüz ev işleriyle uğraşıyor. bütün sorumluluk erkek arkadaşımda ve aile içinde çok fazla problemler yaşıyor gece de felçli abisiyle ilgileniyor uyuyamıyor günde 3 saat uykuyla her gün. Bu süre içinde erkek arkadaşım benden ayrıldı ben bu durumda işe girip para biriktiremem bu durum seneler sürecek senin ailen kabul etmez benim ailem de istemiyor bitirelim dedi bitirdik 1 buçuk ay ayrı kaldık. Daha sonra tekrar konuşmaya başladık her gün derdini benimle paylaşır bende ona yardımcı olurdum birbirimize bağlı kalarak bu süreci geçirdik. Erkek arkadaşım ileride bi problem çıkacak sen beni yarıyolda bırakırsın sen rahat büyüdün bu kadar yükün altına benimle giremezsin diyordu. Çok kıskanç bir yapısı var bundan iki gün önce kısa etek giyindiğim için evde kız arkadaşlarımla birlikte alkol aldığım için bana çok ağır sözler söyledi ben böyle bi kadın istemiyorum edebinle oturup bikaç sene bekleyeceksen bekle beklemiyorsan git dedi. Bekleyeceğimi söyledim konuşarak düzeltebiliriz dedim benim üstümde yeterince yük var bi de seni düşünerek kendimi delirtemem dedi ve ayrıldı. Dün gece hatamı telafi etmek için yazdım ama bana birsürü küfürler etti seni hayatımda istemiyorum uyuşturucu kullanıyorum ve bu hayatı seviyorum gurursuz musun hala ne diye benin hayatımda duruyosun dedi ve bitirdi. Ayrılmaya katlanabilirim ama onun bu bataklığa düşmesini istemiyorum hatamı telafi etmeme izin vermiyor konuşmak asla istemiyor sizce beklesem zamanla geri döner mi onu bu bataklıktan çıkarabilir miyim? Bu 6 ay içinde başladı asla böyle birşey yapacak insan değildi alkol bile doğru içmezdi ilk zamanlar seyrekmiş son zamanlar sıklaştırmış. Gece uyku uyumuyor ve iştahı çok açık bu belirtilerle hangi maddeyi kullanıyor olabilir?
Sevgilim uyuşturucu kullanıyor?