Seni üzerler koçum her b. ku anlatıyorsun yok yazmayacaktım yok geç yazıyorum bunları söylemeyip dışardayım diyeceksin. Başka kızlar var kafasında takılacaksın umursamaz olacaksın tek kelime yazacaksın bak o zaman nasıl koşuyor böyle kızlar dköeldöedw şu an sana kanka ayağı yapıyor sen kalkıp kanka gibi takılman gerek ama gidip sevgili gibi üzüldüğünü belli ediyorsun kız şimdi arkada yazık lan bana aşık olmuş diyip gülüyordur taktik yaparak yürü
Kanka gibi takılınca sen de kanka de işte o sana erkekleri anlatmıyor mu empati yaptır yolda bir kız gördüm bana yazdı veya bana bir kız mesaj attı çok güzel konuşuyoruz sana yazamadım ya falan yap aynısını yaptır bak nasıl elinden kaybetmesin diye çabalicak. Ama bunu dedim diye de bokunu çıkarma kızı anlatma sadece konuştuğınu belli et kızı kendisi soracak özelliklerini falan söyleme sadece var olduğunu bilsin sürekli dışarda ol işim var de yoksa bile teli kenara koy film aç dışardayım arkadaşlarla yoğunum de film bitene kadar yazma bak nasıl hızlı hızlı yazacak kdmemsmemfem
Yapıyorum yapmazmıyım belli ediyorum çevrimiçi olmamdan geceleri bir kaç defa bahsetmiştim yazışırken şu kız omzuma falan yaslandı diye gerçi konuştuğum varda kskssjs 🙂
Kızlar anlar yalan söylediğini. Şimdi kız bunu dedi diye hoba diye sende koşup aynı şeyleri söyleme. Bende biriyle konuşuyorum. Tanışıyorum falan. O sorsada meşgulüm de ve hep çevrimiçi kal. Çok geç saatlerde olsun son görülmen. Kızlar buna çok dikkat eder.
Onun etrafında pervane olmuşsun, sen güzel duygularla böyle davranıyorsun biliyorum da, biraz özgüvenli olduğunu hissettirmelisin, ondan başka kız yokmuş gibi davranıyorsun, az umursamaz ol
En İyi Cevaplar