Arkadaşlar onu çok seviyorum sizce bu durumda ne yapabilirim detaylara bakar mısınız ?

Arkadaşlar kendisiyle 1 yıl çıktık ve aramızda hiçbir şey olmadı yani ben izin vermedim benim tenimden vücudumdan çok tahrik oluyor beni çok arzuluyor bende onu aynı şekilde aramızda ten uyumu var ama buna rağmen o her zaman saygı duydu sabırlı oldu alışkın olmasına rağmen bunu yaptı ama son zamanlarda dayanamadı ve bari fotoğrafta oranı göster dedi bende her seferinde yok dedim üzüldüm oda üzüldüğümü görünce sen bana sadık kal ben seni zaten bırakmam dedi ve birkaç gün sonrada sesim çıkmamasına rağmen engelledi bende bu sefer hiç hesap sormadım ama daha önceden gürültü çıkarırdım ondan ayrı kalamazdım ama bu sefer aylarca sessiz kaldım geçen gün baktım engeli kaldırmış ve instagram hesabını da herkese açık yapmış ona baktıkça içim gidiyor çok özlüyorum ama yaptıkları aklıma geliyor bu arada bazen biyografisine saçma sözler yazıyor aklım karışıyor ve geçen günde insta durumuna bi kızla selfie çekip atmıştı kıskandım yani bu olayların tümüne yorumunuz nedir ben ne yapabilirim şimdiden teşekkür ederim 😊🙏
Arkadaşlar onu çok seviyorum sizce bu durumda ne yapabilirim detaylara bakar mısınız ?