174 erkek arkadaşım vardı, bende 152yim. Neyse bu bana bir tane tokat attı tamam mi, sonra ben ayrılmak istedim. Tabi it gibi yalvardı , yalvarırım affet falan dedi. Affetmedim. Ondan sonra. Ayrıldıktan 2 hafta sonra yeni erkek arkadaşım oldu hemde 185. Bu 174luk olan öğrenmiş sevgilim olduğuna kudurdu. Bana mesaj attı. "Bana bunu nasıl yaparsın ben sana deli gibi aşıkken nasıl yaparsın" falan dedi. Sonra bende "bak yeni sevgilim 185 eğer konuşmaya devam edersen bana yaklaşırsan öldürtürüm seni ona" dedim. Bu çok fena kudurdu mesaj falan attı uzun uzun kudurdu yani. Görüldü attim sonra da engeli bastım, sizce iyi mi yaptım? 😂😂 Yazık vallaha ya
İyi yapmışsın
Kötü yapmışsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Şu esra orala çıkan yaşlı kocaya kaçan karılar var ya bence onların devamısınız sizler bir gen bağı var yani kesin :D
Alakam yok , izlemiyorum öyle şeyler ayrıca
İzlemene gerek yok dna lar aynı.
Hayır değil , yaşlı kocaya kaçma falan midemi bulandırdın
Mide varsa tabii.
Kendine bak
Bakıyorum ve böyle ergence sorular sormuyorum.
Seni ilgilendiriyor mu? Adamı kudurttum ve hoşuma gitti sordum. Soramaz mıyım?
Sorarsın ve böyle cevaplar alırsın sende kudurmamalısın.
Kudurmuyorum
Kesinlikle...
sen onu affettin ya
ilerde daha da kötüsü başına gelecek
bir abi yazmıştı dersin
Bu gece Iq düşüren sorular erken saatte sorulmaya başlandı sanki
Sevgilin kiymetini bilememis. Iyi yapmissin bende 189um. 150 155 az gezdirmdedim kicagimda
Yahu buranın kızlarının boyla derdi ne? 185 olunca öldürüyo mu? Hadi eyvallah zaten diğerinden tokat attı diye ayrılman normal de ne yaşıyosun?
Açıkça yazıyorum buradakilerin de bana hak vereceğini düşünerek senin aklını ıq nu zekanın a m q
biz 170 ler ölelim o zaman
1.85 ten de ayrılınca sıra 1.90 da 😂
Allahın gerzeği uğraştığın işler akıl yaşını belli ediyor harbi gö*tü yere yakın olandan korkacan
Sensin gerzek düzgün konuş, burada boş yapma kıskanç. 170 boyunla 180 erkek arkadaşı bile bulamıyordum kesin. Sana 174 yakışır işte hahaha
Lan ben zaten kendim 170 im erkek arkadaşım asker ve uzun boylu anlayacağın hadi şimdi kudurrr
Ya bı git djdhdhs komiksin. Uzun erkekler sizi beğenmiyor bile hahaha 😂 174 olandan önceki sevgilim de 188 di. Sen kudur. Dönüp dolaşıp sana kalacak erkek en sonunda 175 falan olur 😂😂
170 kız da çoğu erkek begenmez
Boyum ve fiziğim gayet güzel ayrıca yüzümde güzel en önemlisi kalbim güzel senin gibi pislik değilim. 170 i kimse beğenmez diyorsun ama ben kaç kişiye yüz vermiyorum. He ayrıca varsın beğenmesin yavrum sevgilim beni beğeniyor ve çok seksi buluyor bu da bana yeter muahh öptümm
Gö*tü yere yakın olanların da hep boy takıntısı var nedense. Pire gibi boyunuz var el alemi beğenmiyorsunuz
Tabi öyledir eminim. Aslında senjn en üstteki saldırgan tutumunun nedeni kıskanman bence.
Sana ne seçen taraf benim erkekelr değil. Pire gibi boyum da çoğuna çekici geliyor.
Yok ben boyu pire kadar boyu olup da zürafa boylu erkek isteyen kızlara gıcık oluyom da ondan öyle davranmış olabilir bayan gö*tü yere yakın. Yoksa sevgilimle benim aramda boy kilo problemi olmadığı için beni muzdarip eden bi mesele yok yani 🤣🤣
Uyuz oluyorsun çünkü kıskanıyorsun, o erkeklerin hepsinden çok teklif aldım ağlamaya devam et kıskandığıni itiraf etmiş oldun gıcık kaptigini soyleyerek. Çünkü kıskanıyorsun bizim gibi kızları 😂😂
Uzun boyluyum fiziğim güzel yüzüm güzel sevgilim beni güzel tatlı ve seksi buluyor ayrıca kendiside uzun boylu ve asker olduğu için karizması var ha sen boya takıksın ya onu söyliyim uzun boylu. Bütün bunlara sahipken senin gibi pire boylu bi yer cücesini mi kıskanacam. Sakız gibi çiğnerim ayağımın altında valla jshdbjdndd
He he tamam he tm, uzun boylu kizlar erkek gibi zaten , kendini kız mı goruyon sen? Erkek gibi bir şeysin beni de döversin simdi sen tamam özür dilerim 😆😆😂😂😂
Oha uzun boylu kızlar eşittir erkek gibi kız. Boyun gibi kapasiten de küçük. Beynini kullanmaktan aciz insanlarla muhattap olmuyorum hadi byess
Senin herşeyin küçük minnak şey seni jshdjdjshdvhsjsjdgdhshdbdnf
Bak çiçeğim kadın dediğin şey ince zarif küçük olur bundan doğal yok. Daha dişi hisseder kadın kısa olursa. Ama sen asla öyle hissedemezsin. Türkiye erkek boy ortalaması kadar boyun var, gerçekten iyiden anlamıyorsun.
Yavrum kime göre neye göre? Senin boyun türkiyedeki kadın boy ortalamasının da altında 😂😂 ayrıca söylediklerim g*ötüne çok batıyor galiba taramalı tüfek gibi cvp yetiştirdiğine göre? Neymiş efendim uzun boymuş kısa boymuş bilmem ne b*ok. Allahtan tek derdim bu olsa keşke
Tamam
Bence tıbbi destek almalısın
Bir psikiyatra görünmende fayda var
iiyki ayrılmışım demiştir
Sana da yazık olmuş
Affetseydin
iyi yapmissin
Boylarından gitmen peki komiksin hee
Biri 174, biri 185 bence gayet de kudurdu. Bence yaptigim mantikli.
1.85 diye mi kudurdu 1.52 boyunla ne haltlar yiyosun gtö yete yakın olandan korkucaksın
Yani öyle kudurdu çocuk. Korkulur benden haklısın 😂 daha neler yaltim neler aklın şaşar.
Kesin kurdurmuştur