Bir insanı kendinden soğutmak için aslında birçok sebep vardır Bana göre bunların en belirgini sana çıkarı için yanaşması yani Seni gerçekten seviyor gibi görünüp aslında seni hiçbir zaman sevmediğini hissettiğin andır Bu gerçekten insanı çok büyük bir travma yaşatır böyle düşünmek istiyorum
Tek bir sebep değil pek çok sebep olabilir, fakat sadece flört için değil de genel anlamda insanlarla olan “bütün bağlarımda” karakterime yönelik saygısızlık, önyargılar ve görmezden gelinip umursanmamak benim de bunu yapan insanları kalıcı olarak hayatımdan çıkarmamla ve hiç umursamamamla sonuçlanır, sonradan özürler gelse dahi nafiledir, özür dilenip dilenmemesi sadece bu insanları nasıl anımsayacağıma etki eder.
@jerkk__ Mesela parasini cok seven bi güruh var Kadina asla para harcamaz. Buluşup eder yine hesap öder Ama asla gezdirmez ve hediye almaz İşte bunlar da en cok parasini seviyordur
Bi kadınla gezmezsem, eğlenmezsem o kadınla zaten takılmam hediye alma olayı da sevgilini düşündüğün için hediye alınır ucuz ya da pahalı benim için önemi yok. Aynı şekilde kızlar da var sürekli parayı erkeğe itelemeye çalışan karakter meselesi bu
@jerkk__ Yapcak birsey yok. Uzun gözlemlerime dayanarak söylüyorum erkekler hep sömüren kadınları tercih ediyor İlla maddi anlamda sıfıra çıkacaklar yani Para harcatmayan kadini değersiz olarak görüyorlar Üzgünüm ama erkek para harcayinca deger veriyor Bunu net bi sekilde gözlemledim. Mütevazi para harcatmayan bi kadina bakmiyolar
O daha çok bizim dangozların yaptığı birşey gelenek gibi bunlarda hesabı erkek öder kadına hesap ödetmez gibi, çok umrumda olan bişey değil öderim ama o ödemeye kalkarsa karşı çıkmam hayat müşterek bizim erkekler kadına para yedirdikleri için değer vermiyorlar, eğer para yedirirsem benle kalmaya devam eder kafasında bakıyorlar olaya çünkü herşeyini karşılıyor ve bunu hakettiğini düşünüyor parayla bi kadını satın alamazsın ancak onun zamanını satın alırsın ya da bedenini her kadın için değil söylediklerim