Bu sitede gizli kullanıcı olup evli insanlarla aşk yaşayan bir sürü kadın ve erkek gördüm. Karakter meselesi olduğunu düşünüyorum ama sizce evli insanların başka birisine ilgi duyması daha mı çekici?
Bunun evli olup olmama ile hiç bir ilgisi yok. Gizliler çünkü herkes sanal ortamda padişah, kraliçe, prenses. Kimse kimseye hesap vermiyor. Kim olmak istersen osun. Bu yönü cazip ve çekici. Sanaldan bi çıkabilseler, bi reele geçebilseler bi görsen kaçı bin para, kaçı sade, kaçı yalan dolan.
Evli bı insan burda sevgili /fuckboddy arıyorsa,, suç eşinden bkaynaklaniyo demekki. Sonuçta evli isen, eşini elde tutmak için çaba harcamak gerekiyor. Nasılsa evlendim diyip baklava börekleri yersen,, hadi bitsin de gidelim dersen.. eşinin başkalarıyla yazışmalarını okursun..
Yasak olan şeyler insanlara daha fantazi dolu geliyor.
Arabanın içinde polise yakalamak gibi Avm de soyunma kabinin de sevişmek gibi Kamp alanında çadır da seks yapmak gibi Evliyken aldatıp başka biriyle seks yapmak bunlarla kıyaslanamaz tabi ki..
Evet bence daha ilgi çekici. Zaten o yüzden daha önce birileri de onların cazibesine kapılmış ki o yüzden evlenmişler. Yani cevher her yerde cevherdir.
Kesinlikle degil nasil bi mide varki insalarda karsindaki kisi evli esiyle ayni ev de kaliyor hayati var insanlara nasil cekici gelir 5 dakikalik zevkleri icin evli olmayanlarda bu durum zordur ama evli birini avlarsa nasil olsa evli basina belada etmez yapar yapar vakit gecirir dimi igrencsiniz
Bence evliler daha sırdaş. Yani yaşadıkları kaçamak ilişkiyi herkese anlatmaz. Bekar unca arkadaş muhabbetinde sevgilisiyle nasıl seviştiğini anlata anlata hava atanlar var. O nedenle olabilir
O zaman şöyle bir soru yönelteyim; “Evli biri olarak profil resminden etkilendim ve seni çok beğendim” desem ne düşünürdün?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evliler nedendir bilinmez kadınlara da erkeklere de daha çekici geliyor aldatmaların çoğu da bu nedenle oluyor birde eşinden ilgi görmüyorsa aldatmayı ateşliyor. Desteklediğinden değil yanlış anlaşılmasın
Bahsı geçen 3-4+ kişiler kolay kanabilen insanlara ne dese hoş. Kimi insanlar birbirlerini türlü ve dönemsel olarak kullanıyor. O kişi olmasa başkası olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evli kadınlar ne istediğini biliyorlar mesela sen gibi ergen değiller. En önemlisi olgunlar